μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Εικονική μνήμη προβλήματα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Αυγούστου 2007, 10:30
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Εικονική μνήμη προβλήματα

Είμαι αρχάριος συνολικά (με άλλα λόγια, δεν μιλάμε techno θα καταλάβει) που εργάζονται για έναν σκοπό η κατασκευή, η βασική υπολογιστή.
Είμαι έχοντας συνεχή εικονική μνήμη προειδοποιήσεις βρεθώ σε σχέση με τον υπολογιστή και είμαι σε θέση να εργάζονται περισσότερο από το Διαδίκτυο σε μια εποχή που δεν διαθέτουν περισσότερους από δύο παράθυρο συσταθεί και να λειτουργήσει αμέσως.
Χρησιμοποιώ την AOL και πρόσφατα προχώρησε ασύρματα με Netgear Wireless Router modem κουτί πράγμα.
Έχω 24,32 GB ελεύθερου χώρου από την ολική χωρητικότητα 38,15 GB. Το έκανα έναν έλεγχο στον υπολογιστή και να λένε ότι έχω μνήμη 256 MB. Η εικονική μνήμη τη σελίδα έχει καθοριστεί σε ποσοστό μέχρι και 382, ακολουθώντας τις οδηγίες της Microsoft για βοήθεια.
Χρησιμοποιώ τα Windows XP
Μπορώ Amy μία προσφορά μου συμβουλές για το πώς να εκτελεί αποτελεσματικά τον υπολογιστή μου και πάλι. Έχω περιλάβει όλες τις πληροφορίες που νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει σημασία, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα τόσο ευχαρίστως να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση για να πάρετε αυτό ταξινομημένο.
Όλα βοήθεια ευπρόσδεκτη και η συμβολή τους
Σε ευχαριστώ
Anja
Old 19η Αυγούστου 2007, 10:48
Συντονιστής Ομάδας

Χρειάζεστε περισσότερη μνήμη, θα έλεγα, 256MB μνήμης για XP είναι ένα ελάχιστο

Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (stock volts)
Motherboard:
BIOSTAR TPower I45
Μνήμες:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Κάρτα γραφικών (ες):
X1950 Pro
Κάρτα Ήχου:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Υπόθεση / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Ψύξη:
Big Typhoon VX
Network / Internet:
Χορωδίες / NTL 20MB
Monitor (ες):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operating System (s):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 19η Αυγούστου 2007, 10:51
Νέο Μέλος Ομάδα

Πώς να έχει περισσότερη μνήμη; Γνωρίζω ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μνήμης (ή, τουλάχιστον, πιστεύω ότι υπάρχουν), αυτό που μπορώ να πάω, πόσο θα κοστίσει κλπ
Old 19η Αυγούστου 2007, 11:08
Συντονιστής Ομάδας

Κατεβάστε το CPU-Z από ΕΔΩ θα σας πει ότι το είδος της μνήμης που έχετε, όταν θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να καθορίσει την υπόλοιπη

Old 19η Αυγούστου 2007, 11:39
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας SocialWarfare View Post
Κατεβάστε το CPU-Z από ΕΔΩ θα σας πει ότι το είδος της μνήμης που έχετε, όταν θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να καθορίσει την υπόλοιπη
Εντάξει, λέει ότι 256 MBytes SDRAM, υπάρχει κάθε άλλη πληροφορία που απαιτείται από το CPU-Z κατεβάσετε;
Old 19η Αυγούστου 2007, 11:59
Νέο Μέλος Ομάδα

Έχω 256 Mbytes των SDRAM
Έχει κάθε άλλη πληροφορία που χρειάζονται;
Old 20 του Αυγούστου 2007, 06:35
Διαχειριστής Ομάδα

Τι;

Εικονική μνήμη είναι απλά μια ρύθμιση στα XP, δεν χρειάζεται να αγοράσει κάτι.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 του Αυγούστου 2007, 07:58
Ομάδα Δωρητών

Ο υπολογιστής χρησιμοποιεί την εικονική μνήμη (σελίδα φάκελο στο σκληρό δίσκο), επειδή έχετε ένα τόσο μικρό ποσό της μνήμης του συστήματος (256MB).
Έτσι, είτε αγοράζουν περισσότερο μνήμη του συστήματος ή να αυξήσει το μέγεθος της σελίδας σας file.From μετά φαίνεται σαν να έχετε ήδη αυξηθεί το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης στο συνιστώμενο μέγεθος και μπορείτε ακόμη και τώρα nagged περίπου έχοντας τόσο καλά ώστε δεν αγοράζουν περισσότερο σύστημα μνήμης μπορεί να είναι καλό advice.You φυσικά αυξηθεί το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης περαιτέρω αλλά αν θέλετε την καλύτερη απόδοση αγοράζουν περισσότερες μνήμη του συστήματος, 256MB είναι αρκετά χαμηλό άλλο 256MB wouldnt είναι πολύ ακριβός.

Το σύστημά μου: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Μνήμες:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 κρατών)
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες hda
Hard Drive (s):
Λίγες lol 1650GB συνολικού
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Ψύξη:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ες):
Acer 22 "widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old 31 Αυγ 2007, 13:09
Μέλος Ομάδα

σας προτείνω να τεθεί 1 GB ή τουλάχιστον 512 MB μνήμης RAM για ur bt u KNW wat πρέπει να είναι η έκδοση που είναι 100 ή 133 (κυρίως νέους υπολογιστές που χρησιμοποιούν είναι 133) και κάτι ακόμα προσπαθούν να ελέγξετε ur καθήκον του διαχειριστή χελώνι και αισθάνονται ο υπολογιστής έχει μείνει και μεταβείτε στην καρτέλα performance.see αν διαπράξουν ur επιβάρυνση είναι μεγαλύτερη από ur φυσικής μνήμης. από ό, τι και αν ναι θα πρέπει να αυξήσει ur RAM.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.