![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι αρχάριος συνολικά (με άλλα λόγια, δεν μιλάμε techno θα καταλάβει) που εργάζονται για έναν σκοπό η κατασκευή, η βασική υπολογιστή. Είμαι έχοντας συνεχή εικονική μνήμη προειδοποιήσεις βρεθώ σε σχέση με τον υπολογιστή και είμαι σε θέση να εργάζονται περισσότερο από το Διαδίκτυο σε μια εποχή που δεν διαθέτουν περισσότερους από δύο παράθυρο συσταθεί και να λειτουργήσει αμέσως. Χρησιμοποιώ την AOL και πρόσφατα προχώρησε ασύρματα με Netgear Wireless Router modem κουτί πράγμα. Έχω 24,32 GB ελεύθερου χώρου από την ολική χωρητικότητα 38,15 GB. Το έκανα έναν έλεγχο στον υπολογιστή και να λένε ότι έχω μνήμη 256 MB. Η εικονική μνήμη τη σελίδα έχει καθοριστεί σε ποσοστό μέχρι και 382, ακολουθώντας τις οδηγίες της Microsoft για βοήθεια. Χρησιμοποιώ τα Windows XP Μπορώ Amy μία προσφορά μου συμβουλές για το πώς να εκτελεί αποτελεσματικά τον υπολογιστή μου και πάλι. Έχω περιλάβει όλες τις πληροφορίες που νομίζω ότι θα μπορούσε να έχει σημασία, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα τόσο ευχαρίστως να απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση για να πάρετε αυτό ταξινομημένο. Όλα βοήθεια ευπρόσδεκτη και η συμβολή τους Σε ευχαριστώ Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Χρειάζεστε περισσότερη μνήμη, θα έλεγα, 256MB μνήμης για XP είναι ένα ελάχιστο
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Πώς να έχει περισσότερη μνήμη; Γνωρίζω ότι υπάρχουν διαφορετικοί τύποι μνήμης (ή, τουλάχιστον, πιστεύω ότι υπάρχουν), αυτό που μπορώ να πάω, πόσο θα κοστίσει κλπ |
|
| |||
| |||
| Κατεβάστε το CPU-Z από ΕΔΩ θα σας πει ότι το είδος της μνήμης που έχετε, όταν θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να καθορίσει την υπόλοιπη
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω 256 Mbytes των SDRAM Έχει κάθε άλλη πληροφορία που χρειάζονται; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ο υπολογιστής χρησιμοποιεί την εικονική μνήμη (σελίδα φάκελο στο σκληρό δίσκο), επειδή έχετε ένα τόσο μικρό ποσό της μνήμης του συστήματος (256MB).
Έτσι, είτε αγοράζουν περισσότερο μνήμη του συστήματος ή να αυξήσει το μέγεθος της σελίδας σας file.From μετά φαίνεται σαν να έχετε ήδη αυξηθεί το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης στο συνιστώμενο μέγεθος και μπορείτε ακόμη και τώρα nagged περίπου έχοντας τόσο καλά ώστε δεν αγοράζουν περισσότερο σύστημα μνήμης μπορεί να είναι καλό advice.You φυσικά αυξηθεί το μέγεθος του αρχείου σελιδοποίησης περαιτέρω αλλά αν θέλετε την καλύτερη απόδοση αγοράζουν περισσότερες μνήμη του συστήματος, 256MB είναι αρκετά χαμηλό άλλο 256MB wouldnt είναι πολύ ακριβός. Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| |||
| |||
| σας προτείνω να τεθεί 1 GB ή τουλάχιστον 512 MB μνήμης RAM για ur bt u KNW wat πρέπει να είναι η έκδοση που είναι 100 ή 133 (κυρίως νέους υπολογιστές που χρησιμοποιούν είναι 133) και κάτι ακόμα προσπαθούν να ελέγξετε ur καθήκον του διαχειριστή χελώνι και αισθάνονται ο υπολογιστής έχει μείνει και μεταβείτε στην καρτέλα performance.see αν διαπράξουν ur επιβάρυνση είναι μεγαλύτερη από ur φυσικής μνήμης. από ό, τι και αν ναι θα πρέπει να αυξήσει ur RAM. |