![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam ukupno novak (drugim riječima nema techna razgovor će biti shvaćen) radi na svrhu izgrađena, osnovna PC. Imam stalnu virtualne memorije upozorenja popping up na računalu i sam nesposoban za rad preko interneta u jednom trenutku s ne više od par prozora gore i trčanje odjednom. Koristim AOL i nedavno otišao sa netgear bežični ruter bežični modem kutija stvar. Imam 24,32 GB slobodnog prostora od ukupno 38,15 GB kapaciteta. Ja sam ček na računalu i to je rekao da imam 256 MB memorije. Virtualne memorije postavljanje stranica je postavljena na najviše 382 slijedeći upute na Microsoft help. Koristim Windows XP Mogu'S jedna ponuda mi savjete kako da biste dobili moj računalo trčanje učinkovito ponovno. Imam uključene sve informacije mislim da bi moglo biti relevantno u istini, ali nemam pojma kako sam sretna da odgovara bilo kakvih pitanja, kako bi dobili ovaj redaju. Sva pomoć i doprinos dobrodošao Hvala Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebate više memorije rekao bih, 256MB memorije na XP je goli minimum
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Kako mogu dobiti više memorije? Znam postoje različiti tipovi memorije (ili barem mislim da ima), što ću biti, koliko će to koštati i sl. |
|
| |||
| |||
| Preuzmi CPU-Z s OVDJE koji će vam reći vrstu memorije imate, čim saznate možemo odrediti ostatak
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Imam 256 MBYTES od SDRAM Je li bilo koje druge informacije potrebne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše računalo koristeći virtualne memorije (page file na disku), jer ste tako malom iznosu sistem memorije (256MB).
Tako je bilo kupiti više memorije sustava ili povećati veličinu stranice file.From svoj post izgleda kao da ste već povećao na veličinu stranice datoteku na preporučenu veličinu i još ste uzimajući nagged o nemaju dovoljno pa kupnja više sustava memorija je dobra advice.You može naravno povećati veličinu stranice datoteku dodatno, ali ako želite kupiti još bolje performanse sustava memorije, 256MB je ljepušan nisko drugi 256MB wouldnt biti preskupe. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Preporučujem vam da stavite 1 GB ili barem 512 MB RAM-a za ur BT u potrebu da knw wat je verzija je to 100 ili 133 (većinom novih računala koristi 133) i još jednu stvar pokušati provjeriti ur zadaća voditelj izraslina u osjećaju računalo je trom i odite na karticu performance.see ako ur počiniti zadužen je veća od ur fizičke memorije. Da li bi trebalo povećati nego u ur ovna. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Laptop Dell Latitude - Low Virtual Memory Problems | Chinadoll | Windows Operating Systems | 8 | 21. lipnja 2009 00:33 |
| Virtualna memorija | proliti | Windows Operating Systems | 5 | 22. srpnja 2008 14:48 |
| Low Virtual Memory | iguana | Windows Operating Systems | 1 | 9. srpnja 2008 16:31 |
| Virtualna memorija | CraigG | Windows Operating Systems | 7 | 2. kolovoz 2007 02:37 |
| Koji je značaj virtualna memorija bude niska? | pchopra65 | Windows Operating Systems | 3 | 22. srpnja 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |