kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Virtuális memória probléma

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 19 2007, 10:30
Új tag Csoport

Default Virtuális memória probléma

Én teljes novice (más szóval nem techno beszélni kell érteni) a munka a célra épített, alap PC.
Én állandó virtuális memória figyelmeztetések durrantó fel a számítógépet, és képtelen vagyok, hogy több, mint az interneten egy időben nem több, mint egy-két ablakot, és fut egyszerre.
I use AOL és nemrégiben ment egy vezeték nélküli Netgear wireless router modem doboz dolog.
Én 24,32 GB szabad hely a teljes kapacitása 38,15 GB. Én egy ellenőrzést a számítógépet, és azt mondta, hogy már 256 MB memória. A virtuális memória beállítása a lap meg, legfeljebb 382, a következő utasításokat a Microsoft segít.
Én a Windows XP
Lehet Amy egy ajánlatot nekem tanácsot, hogyan juthatunk el a számítógépet hatékonyan működik újra. Én foglalt valamennyi információt azt hiszem, talán fontos, de valójában fogalmam sincs, ezért vagyok boldog, hogy válaszoljon a kérdésekre, annak érdekében, hogy ez a sorrendje.
Minden segítséget és bemeneti welcome
Köszönöm
Anja
Old Augusztus 19 2007, 10:48
Moderátor Csoport

További memória Azt mondják, 256 MB memória XP minimális szinten

My System: Néhány más lover!

Processzor (ok):
E8500 E0@4.1Ghz (raktáron volt)
Alaplap:
BIOSTAR TPower I45
RAM memória:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINA
Grafikus kártya (k):
X1950 Pro
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
2
Optikai meghajtó (k):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / tápegység:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hűtés:
Big Typhoon VX
Hálózat / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (ok):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 x 105
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Augusztus 19 2007, 10:51
Új tag Csoport

Hogyan jutok több memória? Tudom, hogy vannak különböző típusú memóriát (vagy legalábbis azt hiszem, van), mit kap, Mennyibe kerül stb
Old Augusztus 19 2007, 11:08
Moderátor Csoport

Letöltés CPU-Z tól IDE hogy megmondja, milyen típusú memória van, hogy amint megtudja, mi is meg a többi

Old Augusztus 19 2007, 11:39
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
Letöltés CPU-Z tól IDE hogy megmondja, milyen típusú memória van, hogy amint megtudja, mi is meg a többi
OK, azt mondja, hogy 256 Mbyte SDRAM, van-e bármilyen egyéb szükséges információkat a CPU-Z letöltés?
Old Augusztus 19 2007, 11:59
Új tag Csoport

Én a 256 Mbyte SDRAM
Bármilyen más szükséges információkat?
Old Augusztus 20 2007, 06:35
Administrator Group

Mit?

A virtuális memória csak egy beállítás XP, nem kell vásárolni semmit.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusztus 20 2007, 07:58
Donor Group

A számítógép által használt virtuális memória (page fájlt a merevlemezre), mert az ilyen kis mennyiségű rendszer memória (256 MB).
Tehát akár több rendszert vásárolni, vagy növeli a memória méretét, az oldal file.From el postán úgy néz ki, mintha már nőtt a méret, az oldal fájlt az ajánlott méretű és te még mindig kapok nagged körül nem elég így több felvásárlási rendszert memória jó advice.You is természetesen növeli a méretét, az oldal további fájlt, de ha azt szeretnénk, jobb teljesítményt vásárolnak rendszer több memóriát, 256MB nagyon alacsony egy 256MB akar túl drága.

My System: Krlll

Processzor (ok):
Intel Q9550@4.33Ghz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM memória:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Grafikus kártya (k):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Hangkártya:
Fedélzeti HDA
Merevlemez (ek):
Néhány lol 1650GB összesen
Optikai meghajtó (k):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / tápegység:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Hűtés:
Tuniq Tower 120
Hálózat / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (ok):
Acer 22 "széles
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate X64
Old Augusztus 31 2007, 13:09
Csoport tagja

Azt ajánlom, hogy 1 GB-os, vagy legalább 512 MB RAM-ur bt és szükség knw wat a verzió, hogy 100 vagy 133 (főként az új számítógép használ 133) és még egy dolog, próbálja ellenőrizni ur Feladatkezelő wen u érzem A számítógép is lemaradt, és menjen a lap performance.see ha ur commit díj nagyobb ur, mint a fizikai memória. Ha igen, mint u-nak növelnie kell ur ram.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dell Latitude Laptop - Alacsony Virtuális memória gondok Chinadoll A Windows operációs rendszerek 8 21. június 2009 00:33
Virtuális memória shed A Windows operációs rendszerek 5 22. július 2008 14:48
Virtuális memória Alacsony Iguana A Windows operációs rendszerek 1 9. július 2008 16:31
Virtuális memória CraigG A Windows operációs rendszerek 7 2. augusztus 2007 02:37
Mi a jelentősége a virtuális memóriát, hogy alacsony? pchopra65 A Windows operációs rendszerek 3 22. július 2007 03:54
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.