![]() |
|
| |||
| |||
| אני בסך הכל מתחיל (במילים אחרות, לא יהיה לדבר טכנו הבין) עובד על מטרה בנוי, מחשב בסיסיות. אני מתקשה קבוע הזיכרון הווירטואלי אזהרות popping למעלה על המחשב ועל AM מצליח לעבוד יותר באינטרנט בו זמנית עם לא יותר מאשר כמה חלון והפעלה בעת ובעונה אחת. אני משתמש ב-AOL ו לאחרונה הלכו אלחוטית עם נתב אלחוטי netgear מודם תיבת דבר. יש לי 24,32 GB של שטח פנוי מתוך סך קיבולת של 38.15 GB. עשיתי בדיקה במחשב והוא אמר לי שיש לי 256 מגה בייט של זיכרון. זיכרון וירטואלי הגדרה Page נקבע בשעה מקסימום של 382 לפי ההוראות הבאות ב-Microsoft לעזור. אני משתמש ב-Windows XP איימי אחד יכול להציע לי עצות איך להשיג את המחשב שלי פועל ביעילות שוב. אני לכלול את כל המידע אני חושב שאולי תהיה רלוונטית אך למען האמת אין כל כך מושג אני שמח לענות על כל שאלה על מנת לקבל את זה מיון. כל עזרה ו קלט ברוכים הבאים תודה Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך יותר זיכרון הייתי אומר, 256MB של זיכרון על XP הוא חשוף המינימום
|
| |||
| |||
| כיצד אוכל לקבל יותר זיכרון? אני יודע שיש סוגים שונים של זיכרון (או לפחות אני חושב שיש), מה אני מקבל, כמה יעלה וכו ' |
|
| |||
| |||
| הורד מ CPU-Z כאן כי אגיד לך את סוג זיכרון יש לך, פעם אחת אנו מוצאים החוצה אנחנו יכולים לקבוע את השאר
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 256 MBYTES של SDRAM האם כל מידע אחר הדרוש? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| המחשב משתמש בזיכרון וירטואלי (קובץ על הכונן הקשיח), כי "יש לך כמות קטנה של זיכרון מערכת (256MB).
אז גם לקנות יותר זיכרון מערכת או להגדיל את גודל הדף file.From ההודעה שלך זה נראה כאילו יש לך כבר הגדילו את הגודל של הדף את קובץ ה מומלץ גודל ואתה עדיין מקבל nagged בנושא מספיק כדי שלא תצטרך לקנות עוד מערכת זיכרון טוב advice.You כמובן יכול להגדיל את הגודל של קובץ של דף נוסף, אבל אם אתה רוצה ביצועים טובים יותר לקנות יותר זיכרון מערכת, 256MB היא די נמוכה אחרת 256MB wouldnt להיות יקר מדי. המערכת שלי: Krlll
|
|
| |||
| |||
| אני מציע לך לשים 1 GB או לפחות 512 MB של ראם bt u ur צריך knw wat היא גרסה זה 100 או 133 (בעיקר PC החדש של משתמש 133) ואחד עוד דבר נסה לבדוק את מנהל המשימות wen ur U מרגיש המחשב השהיה וללכת את הכרטיסייה performance.see אם ur לבצע תשלום ur הוא גדול יותר זיכרון פיזי. אם כן תגדיל מ u ur רם. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| קו רוחב של Dell Laptop - נמוכה בעיות זיכרון וירטואלי | Chinadoll | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 21st יוני 2009 00:33 |
| זיכרון וירטואלי | לשפוך | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 22 יולי 2008 14:48 |
| זיכרון וירטואלי נמוך | iguana | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 9th יולי 2008 16:31 |
| זיכרון וירטואלי | CraigG | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 2nd אוגוסט 2007 02:37 |
| מה המשמעות של להיות זיכרון וירטואלי נמוך? | pchopra65 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 יולי 2007 03:54 |
| שרשרת כלים | |
| |