![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš viso naujokai (kitaip tariant, ne techno aptarimas bus suprantama) dirba tikslas pastatyti, pagrindinio kompiuterio.
Turiu nuolat virtualiosios atminties įspėjimai Popping į kompiuterį ir esu negali dirbti daugiau kaip interneto vienu metu ne daugiau kaip lango iki kelių ir veikia vienu metu. Aš naudoju AOL ir neseniai atvyko bevielis su NETGEAR Wireless Router modemas langelį dalykas. Turiu 24,32 GB laisvos vietos iš viso pajėgumo 38,15 GB. Aš į kompiuterį ir patikrinkite, ar jis sakė, kad turiu 256 MB atminties. Virtualiosios atminties puslapį, kuriame buvo nustatyta nuo 382 iki didžiausios šių nurodymų Microsoft padėti. Aš naudoju Windows XP Ar Amy vienas pasiūlymas man patarti, kaip gauti savo kompiuteryje, kuriame veikia efektyviai kartą. Turiu pateikta visa informacija, manau, galėtų būti svarbūs, bet tiesa neįsivaizduoju, todėl esu laimingas atsakys į visus klausimus, norint gauti šią surūšiuoti. Visos padėti indėlį ir pasveikinti Ačiū Anja |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jums reikia daugiau atminties, sakyčiau, 256MB atminties XP minimumo
Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
|
|||
|
|||
|
Kaip galėčiau gauti daugiau atminties? Žinau, kad yra įvairių tipų atmintis (arba bent jau aš manau, kad yra), ką aš gausiu, kiek tai kainuos ir tt
|
|
|
|||
|
|||
|
Atsisiųsti iš CPU-Z ČIA kad pasakys atminties turite tipas, kai mes sužinoti galime nustatyti poilsio
|
|||
|
|||
|
Turiu 256 Mbytes of SDRAM
Ar bet kokia kita informacija, reikalinga? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ką?
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jūsų kompiuteris naudoja virtualiosios atminties (puslapis failą kietajame diske), nes turite tokia maža suma sistemos atminties (256MB).
Taigi, arba nusipirkti daugiau sistemos atminties arba padidinti puslapis file.From Jūsų pranešimas atrodo dydį, jeigu Jūs jau išaugo iš puslapio failo dydis iki rekomenduojamo dydžio ir jūs vis dar rodo nagged apie neturintys pakankamai, kad perkant kelis sistemos atmintis gera advice.You be abejo, gali padidinti puslapio failo dydis daugiau, bet jei norite, kad geresnių rezultatų nusipirkti daugiau sistemos atminties, 256MB, yra gana žemas kitą 256MB wouldnt būti pernelyg brangi. Mano sistema: Krlll
|
|
|
|||
|
|||
|
Siūlyčiau įdėti 1 GB arba bent 512 MB RAM ur BT U reikia knw wat yra versija, tai 100 arba 133 (daugiausia naujų kompiuterių naudoja 133) ir dar vienas dalykas, pabandykite patikrinti UR Task Manager wen u feel kompiuteris atsilieka ir eikite į skirtuką performance.see jei UR įsipareigoti mokestis yra didesnis nei UR fizinės atminties. jei taip kaip ir turėtų padidinti UR RAM.
|