![]() |
|
| |||
| |||
| Es esmu kopā iesācējs (citiem vārdiem sakot nav techno diskusija tiks saprasts), kas strādā ar mērķa uzstādīšanu, pamata PC. Man ir konstante virtuālo atmiņu brīdinājumi popping up uz datora un nevaru strādāt vairāk nekā internetā vienā reizē ar ne vairāk kā pāris logu un darbojas vienlaicīgi. I use AOL un nesen aizgāja bezvadu ar Netgear bezvadu maršrutētāju modems box lieta. Man ir 24,32 GB brīvas vietas no kopējā jauda ir 38,15 GB. I did pārbaudīt datoru un tas teica, ka man ir 256 MB atmiņas. Virtuālo atmiņu, kurā lapā ir noteikts maksimālais 382, sekojot norādījumiem par Microsoft help. I use Windows XP Vai amy viens piedāvājums man padomu par to, kā iegūt manu datoru, kurā darbojas efektīvi vēlreiz. Man ir iekļauta visa informācija, es domāju, ka varētu būt svarīgi, bet patiesībā nav ne jausmas, lai ar prieku atbildēs uz visiem jautājumiem, lai iegūtu šo sašķirots. Palīdzēs un ievades welcome Paldies Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums ir nepieciešams vairāk atmiņas, es teiktu, 256MB atmiņas uz XP ir absolūtu minimumu, kas
|
| |||
| |||
| Kā es varu iegūt vairāk atmiņas? Es zinu, ka ir dažāda veida atmiņas (vai vismaz es domāju, ka tur ir), ko darīt man, cik tas maksās utt |
|
| |||
| |||
| Download CPU-Z no ŠEIT kas tev pastāstīs veida atmiņas esi, ja mēs konstatējam, ka mēs varam noteikt pārējo
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir 256 Mbytes of SDRAM Ir jebkura cita informācija, kas nepieciešama? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsu dators izmanto virtuālo atmiņu (page failu uz cietā diska), jo jums ir tik neliela, sistēmas atmiņas (256MB).
Tātad, vai nu pirkt vairāk sistēmas atmiņas vai palielināt apjomu lapas file.From Jūsu sūtījums izskatās kā tad, ja esat jau palielināja apjomu lapas faila ieteicamo lielumu un jūs vēl arvien nagged par kuriem nav pietiekami, lai pērk vairāk sistēmas atmiņas ir laba advice.You, protams, var palielināt apjomu lapas failu vēl vairāk, bet, ja vēlaties labākus rezultātus pirkt vairāk sistēmas atmiņas, 256MB ir diezgan zems cits 256MB wouldnt būt pārāk dārga. Mana sistēma: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Es iesaku jums likt 1 gb, vai vismaz 512 MB ur ram bt u nepieciešamību knw wat ir versija tas ir 100 vai 133 (pārsvarā jauna datora izmanto 133) un vēl viena lieta mēģināt pārbaudīt ur uzdevumu menedžeris wen u justies dators ir nepietiekama un dodieties uz cilni performance.see ja ur izdarīt maksājums ir lielāks nekā ur fizisko atmiņu. ja jā, nekā u jāpalielina ur ram. |