![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Jestem w sumie początkujący (innymi słowy nie techno rozmawiać będzie rozumiany) w celu budowy, podstawowego komputera. Mam stałej pamięci wirtualnej ostrzeżenia popping na komputerze i jestem w stanie pracować więcej niż jeden raz w internecie z nie więcej niż kilka okien i uruchomione na raz. Używam AOL i niedawno odszedł z Netgear bezprzewodowy router bezprzewodowy modem polu rzeczy. Mam 24,32 GB wolnego miejsca z łącznej mocy 38,15 GB. Zrobiłem sprawdzenie komputera i powiedział, że mam 256 MB pamięci. W pamięci wirtualnej ustawienie strona została ustalona na maksymalnie 382 wykonując instrukcje Microsoft pomoże. Używam Windows XP Czy Amy jedną ofertę do mnie porady, w jaki sposób mój komputer działa skutecznie ponownie. Mam włączone wszystkie informacje Myślę, może być istotne w prawdzie, ale nie mają pomysłu, tak radością odpowiemy na wszelkie pytania w celu uzyskania tego posortowane. Wszystkie wejścia i pomoc mile widziane Dziękuję Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrzebujesz więcej pamięci, chciałbym powiedzieć, 256MB pamięci na XP to minimum
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| jak mogę uzyskać więcej pamięci? Wiem, istnieją różne typy pamięci (lub przynajmniej myślę, że istnieją), co mogę, to ile będzie kosztowało itp. |
|
| |||
| |||
| Pobierz CPU-Z od TUTAJ że poinformuje nas, typ pamięci masz, dowiedzieć się, kiedy możemy określić reszta
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mam do 256 MB SDRAM Czy jakiekolwiek inne informacje potrzebne? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Komputera używa pamięci wirtualnej (pliku stronicowania na dysku twardym), ponieważ masz taką małą ilość pamięci RAM (256 MB).
Więc albo kupić więcej pamięci systemowej lub zwiększenia rozmiaru strony file.From post wygląda tak, jakby już zwiększyła rozmiar pliku stronicowania do zalecanej wielkości i wciąż dostawanie nagged o nie więcej tyle zakupu systemu pamięć jest dobra advice.You oczywiście może zwiększyć rozmiar pliku stronicowania dalej, ale jeśli chcesz kupić więcej lepszą wydajność systemu pamięci 256MB jest dość niski innego 256MB wouldnt być zbyt kosztowne. My System: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Proponuję umieścić 1 GB lub co najmniej 512 MB pamięci RAM dla ur BT i potrzebę knw wat jest wersja jest to 100 lub 133 (w większości nowych komputerów korzysta 133) i jeszcze spróbować sprawdzić ur zadanie wen i czuć komputer pozostaje w tyle i przejdź do karty performance.see jeśli ur zobowiązać opłata jest większa niż ur pamięci fizycznej. jeśli tak, niż u powinna wzrosnąć ur barana. |
![]() |
|
| Zakładki |