![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Sunt un novice total (cu alte cuvinte nu vorbesc tehnologie va fi înţeles) de lucru pe un scop construit, PC-ul de bază. Sunt având constant memorie virtuală Atenţionări popping până pe computer şi sunt în imposibilitatea de a lucra mai mult de pe internet la un moment dat, cu nu mai mult de o pereche de fereastra de sus şi să fie difuzate la o singură dată. Eu folosesc AOL şi au plecat fără fir cu un modem router wireless netgear caseta de lucru. Am 24.32 GB de spaţiu liber de la o capacitate totală de 38.15 GB. Am făcut o verificare a computerului şi a spus că am 256 MB de memorie. De memorie virtuală setare pagină a fost stabilit la un maxim de 382, urmând instrucţiunile de pe Ajutor Microsoft. Eu folosesc Windows XP Pot Amy-mi oferi un sfat despre cum să-mi iau calculator care rulează în mod eficient din nou. Am inclus toate informaţiile Cred că ar putea fi relevante în adevărul, dar nu au nici o idee aşa sunt bucuros să răspundă la orice întrebări cu scopul de a obţine acest sortate. Toate ajutor de intrare şi de bun venit Mulţumesc Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai nevoie de mai multă memorie aş spune, 256 MB de memorie de pe XP este un minim de bare
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Cum pot obţine mai mult de memorie? Ştiu că există diferite tipuri de memorie (sau, cel puţin, cred că există), ceea ce face I a lua, cât de mult va costa etc |
|
| |||
| |||
| Download CPU-Z de la AICI care vă va spune de tipul de memorie pe care îl aveţi, o dată am afla putem determina restul
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Am 256 de Mbytes SDRAM Este orice alte informaţii necesare? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ce?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PC-ul se foloseşte de memorie virtuală (fişierul paginii de pe hard-disk), pentru că aveţi o astfel de cantitate mică de memorie de sistem (256MB).
Deci, fie cumpăraţi mai mult sistemul de memorie sau de majorare de dimensiunea paginii file.From Postarea dvs. Se pare ca, dacă aveţi deja a crescut în dimensiune a paginii fişier la dimensiunea recomandată şi aveţi încă nagged despre Noţiuni de bază care nu au mai ajuns atât de cumpărare de sistem memorie bună advice.You este, desigur, poate creşte dimensiunea paginii fişier mai departe, dar dacă doriţi o mai bună performanţă cumpăra mai multe memorie de sistem, 256MB este destul de scăzută un alt 256MB wouldnt fi prea scump. Sistemul meu: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Iti sugerez sa de a pune 1 GB sau de cel puţin 512 MB de RAM ur bt u necesitatea de a knw WAT este versiunea este 100 sau 133 (de cele mai multe bucăţi de noi este folosind 133) şi încă un lucru, pentru a verifica încercaţi ur Task Manager tumoare u simt computer este depăşit şi mergeţi la fila performance.see dacă ur comite taxa este mai mare decât ur memorie fizică. Dacă da, ar trebui să crească mult u ur RAM. |