![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som celkom novic (inými slovami žiadny techno hovoriť budú rozumieť) pracuje na účel vybudované základné PC. Já jsem s konštantnou virtuálnej pamäte varovania odprýskávání na počítači a som schopný pracovať viac, ako je internet naraz s viac než pár okien a beží naraz. I use AOL a nedávno odišla bezdrôtové s Netgear bezdrôtový router modem Schránka vec. Mám 24,32 GB voľného miesta z celkovej kapacity 38,15 GB. Dělal jsem kontrolu počítača, a povedal, že som sa 256 MB pamäte. Virtuálna pamäť nastavenia Stránka bola stanovená na maximálne 382 podľa pokynov na webovej lokalite Microsoft pomoc. I use Windows XP Môže Amy jedna ponuka mi poradiť, ako si svoj počítač beží efektívne znova. Mám zahrnuté všetky informácie, myslím, že by mohlo byť dôležité, ale v skutočnosti nemajú žiadnu predstavu tak som rád odpovie na akékoľvek otázky, aby si to Zoradené. Všetky pomocníka a vstupné povolený Ďakujeme vám Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potrebujete viac pamäte, bych řekl, 256MB pamäte na XP je minimum
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ako môžem získať viac pamäte? Viem, že existujú rôzne druhy pamäte (alebo aspoň myslím, že existuje), čo môžem získať, koľko bude štát atď |
|
| |||
| |||
| Prevziať CPU-Z z TU , Že vám povedia, typ pamäte máte hneď, ako sme zistili, môžeme zistiť, zvyšok
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Mám 256 MB SDRAM pre Je akékoľvek ďalšie potrebné informácie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čo?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš počítač používa virtuálnu pamäť (stránkovací súbor na pevnom disku), pretože ste tak malom množstvo pamäte (256megabajt).
Takže buď kúpiť viac pamäte alebo zvýšenie veľkosti stránky file.From váš post to vyzerá, ako keby ste už zvýšil veľkosť stránkovacieho súboru na odporúčanú veľkosť a ešte ste získali obťažovania asi nemajú tak dobre nakúpili viac systému pamäte je dobré advice.You možno samozrejme zväčšiť veľkosť stránkovacieho súboru ďalej, ale ak chcete lepší výkon kúpiť viac pamäte, 256MB je pomerne nízka 256megabajt iného bych byť príliš drahé. Môj systém: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Odporúčam vám dať 1 GB alebo aspoň 512 MB RAM pre ur bt u potreba knw čo je verzia je 100 alebo 133 (väčšinou nových PC je pomocou 133) a ešte jedna vec, skúste skontrolovať ur úlohou manažéra boule u cítiť počítače pokrivkáva a prejdite na kartu performance.see ak ur zaviazať poplatok je väčšia ako ur fyzickej pamäte. Ak áno, ako by sa mala zvýšiť u ur ram. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dell Šírka Laptop - Nízke virtuálnu pamäť Problémy | Chinadoll | Operačné systémy Windows | 8 | 21. jún 2009 00:33 |
| Virtuálna pamäť | prístrešok | Operačné systémy Windows | 5 | 22. júl 2008 14:48 |
| Virtuálna pamäť Nízke | iguana | Operačné systémy Windows | 1 | 9. júl 2008 16:31 |
| Virtuálna pamäť | CraigG | Operačné systémy Windows | 7 | 2. augusta 2007 02:37 |
| Aký je význam virtuálnej pamäte je málo? | pchopra65 | Operačné systémy Windows | 3 | 22. júla 2007 03:54 |
| Thread Tools | |
| |