az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Sanal bellek sorunları

Reply

Konu Araçları
Old 19 Ağustos 2007, 10:30
Yeni Üye Grubu

Default Sanal bellek sorunları

Ben anlaşılır olacak toplam acemi (diğer bir deyişle yok tekno konuşma) bir amaçla inşa edilmiş, temel bilgisayar üzerinde çalışıyorum.
Ben sürekli sanal bellek uyarıları bilgisayar ve internet daha fazla çalışması için bir zaman veremiyoruz pm kadar popping yaşıyorum pencereyi birkaç fazla çalışması ve aynı anda.
Ben ve AOL kullanımı son kablosuz bir Netgear kablosuz yönlendirici Modemle kutusu şey ile gitti.
Ben 38,15 GB toplam kapasite ücretsiz alanı 24,32 GB var. Ben bilgisayarda bir kontrol yaptı ve bu belleği 256 MB söyledi. Sanal bellek ayarı sayfa 382 bir maksimum Microsoft yardım talimatları uygulayarak ayarlanmış.
Ben XP Windows kullanmak
Nasıl etkili bir şekilde bilgisayar yeniden çalışır duruma getirmek için miyim jale bir teklif bana tavsiye. Sanırım ilgili olabilir ancak düşünmek için bu sıralama elde etmek için doğru bir fikir kadar her türlü soruyu yanıtlamaktan mutluluk duyuyorum tüm bilgiler yer alıyor.
Tüm yardım ve giriş kabul
Teşekkürler
Anja
Old 19 Ağustos 2007, 10:48
Moderatör Grubu

Biliyorsun, 256MB XP bellek söyleyebilirim daha fazla bellek ihtiyacı bir çıplak minimum

Benim Sistemi: Başka bir sevgili!

İşlemci (ler):
E8500 E0@4.1Ghz (stok volt)
Anakart:
BIOSTAR TPower I45
RAM hafıza:
4GB OCZ PC2-8500 PLATIN
Grafik Kartı (ler):
X1950 Pro
Ses Kartı:
Sabit Disk (ler):
2
Optik Sürücü (ler):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Soğutma:
Big Typhoon VX
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Chorus / YTL 20MB
Monitör (ler):
ACER X223W 22 "geniş ekran 1680 × 105
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 19 Ağustos 2007, 10:51
Yeni Üye Grubu

nasıl daha fazla bellek alabilirim? Orada bellek farklı türlerde olduğunu biliyorum (ya da en azından ben öyle vardır), ne, ne kadar tutar vs var sanıyorsun
Old 19 Ağustos 2007, 11:08
Moderatör Grubu

İndir CPU-Z den BURAYA bu, dışarı gerisini biz belirleyebilirsiniz kez bulduğumuz sahip bellek türünü söyler

Old 19 Ağustos 2007, 11:39
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by SocialWarfare View Post
İndir CPU-Z den BURAYA bu, dışarı gerisini biz belirleyebilirsiniz kez bulduğumuz sahip bellek türünü söyler
Tamam, bu 256 MB SDRAM, herhangi bir diğer bilgileri CPU-Z indirmek göstermesi gerektiğini söyledi?
Old 19 Ağustos 2007, 11:59
Yeni Üye Grubu

Ben SDRAM 256 MB var
Diğer bilgiler gerekli mi?
Old 20 Ağustos 2007, 06:35
Yönetici Grubu

Ne?

Sanal bellek XP'de bir ayar, gerek yok bir şey almak için.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 20 Ağustos 2007, 07:58
Bağış Grubu

Çünkü sistem belleği (256MB) bu küçük bir miktar var kaydol sabit sürücüsünde) (sayfa dosyası sanal bellek kullanıyor.
Peki ya daha fazla sistem belleği satın veya sayfa file.From aslında gönderiminizin boyutunu artırmak olarak halihazırda önerilen boyutu için dosya ve sayfanın boyutunu artış yine de yeterli kalmadan çok sistem satın alma hakkında nagged alıyorsanız Hafıza advice.You tabii ki daha fazla, ancak eğer daha yüksek performans daha fazla sistem belleği satın almak istediğiniz sayfanın boyutunu artırabilir, 256MB oldukça düşük bir 256MB wouldnt çok pahalı olması iyi.

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 31 Ağustos 2007, 13:09
Üye Grubu

i veya UR koç BT U için en az 512 MB 1 GB koymak Wat knw gerekir öneriyorum versiyonu 100 veya 133 (çoğunlukla yeni PC 133 kullanarak) ve bir şey daha var UR görev yöneticisi metropol U kontrol etmek için deneyin Bilgisayar kalmış ve sekme performance.see gidin eğer UR ücret taahhüt olduğunu UR fiziksel bellek daha büyük. evet eğer daha U UR koç artırmalıdır.
Reply

Register

Bookmarks