![]() |
|
| |||
| |||
| Ben anlaşılır olacak toplam acemi (diğer bir deyişle yok tekno konuşma) bir amaçla inşa edilmiş, temel bilgisayar üzerinde çalışıyorum. Ben sürekli sanal bellek uyarıları bilgisayar ve internet daha fazla çalışması için bir zaman veremiyoruz pm kadar popping yaşıyorum pencereyi birkaç fazla çalışması ve aynı anda. Ben ve AOL kullanımı son kablosuz bir Netgear kablosuz yönlendirici Modemle kutusu şey ile gitti. Ben 38,15 GB toplam kapasite ücretsiz alanı 24,32 GB var. Ben bilgisayarda bir kontrol yaptı ve bu belleği 256 MB söyledi. Sanal bellek ayarı sayfa 382 bir maksimum Microsoft yardım talimatları uygulayarak ayarlanmış. Ben XP Windows kullanmak Nasıl etkili bir şekilde bilgisayar yeniden çalışır duruma getirmek için miyim jale bir teklif bana tavsiye. Sanırım ilgili olabilir ancak düşünmek için bu sıralama elde etmek için doğru bir fikir kadar her türlü soruyu yanıtlamaktan mutluluk duyuyorum tüm bilgiler yer alıyor. Tüm yardım ve giriş kabul Teşekkürler Anja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biliyorsun, 256MB XP bellek söyleyebilirim daha fazla bellek ihtiyacı bir çıplak minimum
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| nasıl daha fazla bellek alabilirim? Orada bellek farklı türlerde olduğunu biliyorum (ya da en azından ben öyle vardır), ne, ne kadar tutar vs var sanıyorsun |
|
| |||
| |||
| İndir CPU-Z den BURAYA bu, dışarı gerisini biz belirleyebilirsiniz kez bulduğumuz sahip bellek türünü söyler
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| Ben SDRAM 256 MB var Diğer bilgiler gerekli mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Çünkü sistem belleği (256MB) bu küçük bir miktar var kaydol sabit sürücüsünde) (sayfa dosyası sanal bellek kullanıyor.
Peki ya daha fazla sistem belleği satın veya sayfa file.From aslında gönderiminizin boyutunu artırmak olarak halihazırda önerilen boyutu için dosya ve sayfanın boyutunu artış yine de yeterli kalmadan çok sistem satın alma hakkında nagged alıyorsanız Hafıza advice.You tabii ki daha fazla, ancak eğer daha yüksek performans daha fazla sistem belleği satın almak istediğiniz sayfanın boyutunu artırabilir, 256MB oldukça düşük bir 256MB wouldnt çok pahalı olması iyi. Benim Sistemi: Krlll
|
|
| |||
| |||
| i veya UR koç BT U için en az 512 MB 1 GB koymak Wat knw gerekir öneriyorum versiyonu 100 veya 133 (çoğunlukla yeni PC 133 kullanarak) ve bir şey daha var UR görev yöneticisi metropol U kontrol etmek için deneyin Bilgisayar kalmış ve sekme performance.see gidin eğer UR ücret taahhüt olduğunu UR fiziksel bellek daha büyük. evet eğer daha U UR koç artırmalıdır. |
![]() |
|
| Bookmarks |