менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Віртуальний проблеми з пам'яттю

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 серпня 2007, 10:30
Нові члени групи

Я початківець Всього (іншими словами, НЕ техно розмови будуть зрозумілі), що працюють на спеціально збудованому, основним комп'ютером.
У мене постійне віртуальне попереджень пам'яті вискакують на комп'ютері, і я не в змозі працювати більше, ніж Інтернет в один час з не більше ніж на пару вікно і працює одразу.
Я використовую AOL і недавно пішов з бездротовим бездротового маршрутизатора NETGEAR річ поле модем.
У мене 24.32 Гб вільного простору від загальною потужністю 38,15 Гб. Я зробив перевірку на комп'ютері, і він сказав, що я 256 МБ пам'яті. Віртуальної пам'яті, настройка сторінка була встановлена на максимум 382, дотримуючись інструкцій на Microsoft Help.
Я використовую Windows XP
Може Емі одну пропозицію мені поради про те, як отримати мій комп'ютер ефективного знову. Я включив всю інформацію, я думаю, може бути корисна, але насправді не знаю, я теж рада відповісти на будь-які питання, з тим щоб отримати цю відсортований.
Всі довідки і введення Ласкаво просимо
Спасибо
Аня
Old 19 серпня 2007, 10:48
Модератор групи

Вам потрібно більше пам'яті, я б сказав, 256 Мб пам'яті на XP є мінімальним

Моя система: Деякі інші коханця!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (вольт складі)
Материнська плата:
BIOSTAR TPower I45
ОЗУ:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Графічна карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
2
Оптичний привід (и):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Діло / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охолодження:
Big Typhoon VX
Мережі / Інтернет:
Chorus / NTL 20MB
Монітор (и):
ACER X223W 22 "широкоекранний 1680 × 105
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 19 серпня 2007, 10:51
Нові члени групи

Як я можу отримати додаткову пам'ять? Я знаю, що є різні типи пам'яті (або, по крайней мере, я думаю, що є), що я можу отримати, скільки це буде коштувати і т.д.
Old 19 серпня 2007, 11:08
Модератор групи

Download CPU-Z від ТУТ , Яке покаже вам тип пам'яті у вас є, коли ми дізналися, ми можемо визначити інші

Old 19 серпня 2007, 11:39
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав SocialWarfare View Post
Download CPU-Z від ТУТ , Яке покаже вам тип пам'яті у вас є, коли ми дізналися, ми можемо визначити інші
Гаразд, каже, що 256 МБ SDRAM, чи іншої інформації, запитуваної від CPU-Z скачать?
Old 19 серпня 2007, 11:59
Нові члени групи

У мене 256 Мбайт SDRAM
Будь-яка інша інформація, необхідна?
Old 20 серпня 2007, 06:35
Адміністратор групи

Що?

Віртуальна пам'ять тільки налаштування в XP, не потрібно нічого купувати.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 серпня 2007, 07:58
Донор групи

Ваш комп'ютер використовує віртуальну пам'ять (файл підкачки на жорсткому диску), тому що у вас є такий невеликий об'єм оперативної пам'яті (256MB).
Тому або купувати більше пам'яті, або підвищить розмір сторінки file.From ваше повідомлення це виглядає як ніби ви вже збільшив розмір файлу підкачки до рекомендованого розміру, і ви все одно отримуєте гризла про що не мають достатнього так що покупка більше системі Пам'ять хороша advice.You, звичайно, можуть збільшити розмір файлу підкачки і далі, але якщо ви хочете купити кращу продуктивність більш системної пам'яті, 256MB досить низьким інший 256MB Wouldnt бути надто дорогим.

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 31 серпня 2007, 13:09
Член групи

Я пропоную вам поставити 1 Гб або, по крайней мере, 512 МБ для Ur U BT ОЗУ необхідно knw Wat версія, це 100 або 133 (в основному нових ПК використовує 133) і ще одну спробу, щоб перевірити ур Task Manager Вень U Feel Комп'ютер які відстають, і перейдіть на вкладку performance.see якщо ур зробити заряд більший, ніж ур фізичної пам'яті. Якщо так, ніж у слід збільшити ур RAM.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.