![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я початківець Всього (іншими словами, НЕ техно розмови будуть зрозумілі), що працюють на спеціально збудованому, основним комп'ютером. У мене постійне віртуальне попереджень пам'яті вискакують на комп'ютері, і я не в змозі працювати більше, ніж Інтернет в один час з не більше ніж на пару вікно і працює одразу. Я використовую AOL і недавно пішов з бездротовим бездротового маршрутизатора NETGEAR річ поле модем. У мене 24.32 Гб вільного простору від загальною потужністю 38,15 Гб. Я зробив перевірку на комп'ютері, і він сказав, що я 256 МБ пам'яті. Віртуальної пам'яті, настройка сторінка була встановлена на максимум 382, дотримуючись інструкцій на Microsoft Help. Я використовую Windows XP Може Емі одну пропозицію мені поради про те, як отримати мій комп'ютер ефективного знову. Я включив всю інформацію, я думаю, може бути корисна, але насправді не знаю, я теж рада відповісти на будь-які питання, з тим щоб отримати цю відсортований. Всі довідки і введення Ласкаво просимо Спасибо Аня |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібно більше пам'яті, я б сказав, 256 Мб пам'яті на XP є мінімальним
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Як я можу отримати додаткову пам'ять? Я знаю, що є різні типи пам'яті (або, по крайней мере, я думаю, що є), що я можу отримати, скільки це буде коштувати і т.д. |
|
| |||
| |||
| Download CPU-Z від ТУТ , Яке покаже вам тип пам'яті у вас є, коли ми дізналися, ми можемо визначити інші
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| У мене 256 Мбайт SDRAM Будь-яка інша інформація, необхідна? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Що?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш комп'ютер використовує віртуальну пам'ять (файл підкачки на жорсткому диску), тому що у вас є такий невеликий об'єм оперативної пам'яті (256MB).
Тому або купувати більше пам'яті, або підвищить розмір сторінки file.From ваше повідомлення це виглядає як ніби ви вже збільшив розмір файлу підкачки до рекомендованого розміру, і ви все одно отримуєте гризла про що не мають достатнього так що покупка більше системі Пам'ять хороша advice.You, звичайно, можуть збільшити розмір файлу підкачки і далі, але якщо ви хочете купити кращу продуктивність більш системної пам'яті, 256MB досить низьким інший 256MB Wouldnt бути надто дорогим. Моя система: Krlll
|
|
| |||
| |||
| Я пропоную вам поставити 1 Гб або, по крайней мере, 512 МБ для Ur U BT ОЗУ необхідно knw Wat версія, це 100 або 133 (в основному нових ПК використовує 133) і ще одну спробу, щоб перевірити ур Task Manager Вень U Feel Комп'ютер які відстають, і перейдіть на вкладку performance.see якщо ур зробити заряд більший, ніж ур фізичної пам'яті. Якщо так, ніж у слід збільшити ур RAM. |