![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я було цікаво, яка версія Windows Vista в Цей. Вона не вказує, які дозволяє мені думати, це або 32 біт (тому що це найбільш поширений) або має потенціал обох.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це одночасно, ви можете вибрати в процесі установки, якщо Ви хочете 32 або 64 Він багато чого все в одному, бізнес / преміум / Basic і так далі
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| ОК, спасибо |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Ласкаво просимо Центр Vista - Vista Увійдіть Freezes | Джунглі-bhoy | Операційні системи Windows | 7 | 21 червня 2009 13:47 |
| Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 3 | 25 травня 2009 08:58 |
| Подвійне завантаження Kubuntu і Vista Vista зі встановленим 1 | Чорна магія | Linux & альтернативних ОС | 1 | 27 березня 2009 15:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |