![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте, аз отивам да изградят потребителски компютър и ще включват Intel Core Quad Q6600 и корсар Dominator 2GB 2x1GB 1066Mhz и 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX. Сега ми проблем е, какво е идеален за инсталиране на Windows Vista. Бих искала да купя Home Premium, но не знам дали 32Bit или 64bit. Може някой моля да ми помогне с този избор и да обясни разликата между 32 и 64bit, защото аз не знам
![]() Tnx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ако ще използвате софтуер, който се възползва от 64bit тогава изборът е очевидно, в противен случай да спаси караница просто да 32bit.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз също мисля, че 64 може да отнеме малко повече от 2 участия на овен?
|
|||
|
|||
|
Та, каква част от RAM върши 64bit нужда? Също така, от това, което можех да видя, аз мисля, че аз ще съм за 32Bit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Im не сигурен колко много се нуждае Бих Мислиш, че след миниум от 1 гиг, и 64, но може да отнеме най-много от 4 концерта?
|
|
|
|||
|
|||
|
Аз не се нуждаят от 4Gig RAM, така че ще се придържаме към 32Bit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Изглед ваздишат ми кошмари, и че е 32 битов не може да си представиш как 64-битова версия ще се пуска освен увеличаване на скоростта. Vista наистина го п *** ме I couldnt LAN игра с червен сигнал 2 защото doesn't подкрепа IPX макар че би било westwoods виновен, но все пак. аз придобих като 7 сини екрани. но ей да знаете, ако закупи 32 битов получите 64-битов свободно просто трябва да се плати за доставката много писукане. опитайте и двете, въпреки че за мен това беше 7 часа инсталирате (трябваше да си инсталирате предизвика didn't работа) и след като 4 mounths I unistalled го тури на Windows XP на проформа.
|
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря ви на всички. Според това, което казват, че не трябва да закупи Vista, но имам опит с Vista и по мое мнение всичко работи добре. Така че аз ще го със сигурност.
|
|
|
|||
|
|||
|
За много малка разлика iin цена защо просто не се 64bit?
|