![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já se chystám postavit vlastní počítač a bude obsahovat procesor Intel Quad Core Q6600 a 2 GB Corsair Dominator 2x1GB 1066MHz a 728megabajt BFG PCI-Express GF 8800GTX. A teď můj problém je to, co je ideální pro instalaci systému Windows Vista. Chtěl bych si koupit Home Premium, ale nevím, zda je či 32Bit 64Bit. Mohl by někdo prosím, pomozte mi s touto volbou a vysvětlit rozdíl mezi 32 a 64Bit, protože já nevím ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud se chystáte používat software, který využívá 64bit pak volba je zřejmé, jinak ušetřit potíží jen tak 32bit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také si myslím, že 64 bitů může trvat více než 2 gigs of ram?
| |||
| |||
| Takže, kolik paměti se 64Bit potřebujete? Také z toho, co jsem viděl, myslím, že budu na 32Bit. |
|
| |||
| |||
| im ne jistý, kolik je třeba já bych si suřík 1 koncert a 64, ale může mít max. 4 vystoupení? |
|
| |||
| |||
| I don't need 4Gig paměti RAM, takže se budu držet 32Bit. |
|
| |||
| |||
| Vista povzdechem mi noční můry, a to bylo 32 bitů Nedovedu si představit, jak 64 bitová verze poběží kromě zvýšení rychlosti. Vista opravdu p *** mě i couldnt play LAN s Red Alert 2 příčinou ono doesnt support IPX, i když to bude westwoods chyba, ale přesto. Získala jsem rád 7 modré obrazovky. hej, ale to víte, když si koupíte 32 bit dostanete 64 bit zdarma stačí zaplatit za doručení velmi levné. zkuste i když pro mě to bylo 7 hodin instalaci (musel opět-dosadit způsobit didnt práce) a poté jako 4 mounths i unistalled to a dejte na Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Děkuji vám všem. Podle toho, co říkáte, neměl bych koupit Vista, ale mám zkušenosti s s Windows Vista a podle mého názoru vše fungovalo dobře. Tak jsem si to bude určitě. |
|
| |||
| |||
| Pro velmi malý rozdíl v ceně iin proč ne jen tak 64bit? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Operační systémy Windows | 8 | 19.září 2009 12:52 |
| XP 32bit a Vista 64bit OS | rrico18 | Operační systémy Windows | 3 | 22. Prosinec 2008 10:54 |
| Co je rozdíl mezi Windows Vista 32bit a 64bit? | hitman0042 | Operační systémy Windows | 2 | 24. listopadu 2008 01:14 |
| Vista 32bit nebo 64bit | headnet15 | Operační systémy Windows | 3 | 26. listopadu 2007 05:33 |
| Pomoc s instalací Windows Vista 64bit nad 32bit, prosím pomozte! | hodgey1968 | Operační systémy Windows | 4 | 16. října 2007 10:01 |
| Thread Nástroje | |
| |