![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια, εγώ είμαι πρόκειται να οικοδομήσουμε μια προσαρμοσμένη PC και θα περιλαμβάνουν τον επεξεργαστή Intel Quad Core Q6600 και η Corsair Dominator 2GB 2x1GB 1066MHz και τα 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX. Τώρα το πρόβλημα μου είναι ποια είναι η ιδανική vista παραθύρων για να εγκαταστήσετε. Θα ήθελα να αγοράσω το Home Premium, αλλά δεν ξέρω αν η 32Bit ή 64Bit. Θα μπορούσε κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει με την επιλογή αυτή και να εξηγήσει τη διαφορά μεταξύ του 32 και 64Bit επειδή δεν ξέρω ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό που εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες των 64bit τότε η επιλογή είναι προφανής, με άλλο τρόπο για να αποθηκεύσετε ταλαιπωρία μόλις πάρει 32bit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πιστεύω επίσης ότι το 64 bit μπορεί να πάρει περισσότερα από 2 συναυλίες του ram;
| |||
| |||
| Έτσι, πόση μνήμη RAM έχει τη 64Bit ανάγκη; Επίσης, από αυτό που θα μπορούσα να δω, νομίζω ότι θα είμαι για το 32Bit. |
|
| |||
| |||
| im δεν σίγουρος για το πόσο χρειάζεται θα ήθελα να πιστεύω ότι μια μίνιο του 1 gig και 64, αλλά μπορεί να πάρει ένα μέγιστο των 4 gig; |
|
| |||
| |||
| Δεν χρειάζεται 4Gig της μνήμης RAM, γι 'αυτό θα κολλήσει στο 32Bit. |
|
| |||
| |||
| Vista αναστεναγμός μου έδωσε εφιάλτες και ότι ήταν 32 bit δεν μπορεί να φανταστεί πώς η έκδοση 64 bit θα λειτουργήσει παράλληλα με την αύξηση της ταχύτητας. Vista έκανε πραγματικά p *** μου μακριά i couldnt LAN παίζουν με Red Alert 2 αιτία αυτό doesnt ipx στήριξη παρόλο που θα ήταν westwoods λάθος αλλά ακόμη. Έχω πάρει όπως 7 μπλε οθόνες. Γεια σου, αλλά ξέρεις, όταν αγοράζει το 32 bit παίρνετε το 64 bit δωρεάν απλά πρέπει να πληρώνουν για την παράδοση πολύ φτηνή. δοκιμάστε τα δύο αν και για μένα ήταν 7 ώρες την εγκατάσταση (έπρεπε να εγκαταστήσετε εκ νέου να προκαλέσει εργασίας Το Didnt) και μετά σαν 4 mounths i unistalled αυτό και να τεθούν τα παράθυρα xp pro για. |
|
| |||
| |||
| Σας ευχαριστώ για όλα. Σύμφωνα με όσα λέτε, εγώ δεν θα πρέπει να αγοράσει τα Vista, αλλά έχω experiance με Vista και σε ό, τι γνώμη μου worked fine. Γι 'αυτό και θα το πάρει στα σίγουρα. |
|
| |||
| |||
| Για την πολύ μικρή τιμή iin διαφορά γιατί να μην πάρει μόνο τα 64bit; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τα Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 12:52 |
| XP 32bit και 64bit Vista OS | rrico18 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 22 Δεκ. 2008 10:54 |
| Τι η διαφορά μεταξύ των Windows Vista 32bit και 64bit? | hitman0042 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 24 Νοε 2008 01:14 |
| Vista 32bit και 64bit | headnet15 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 26 Νοε 2007 05:33 |
| Βοήθεια με την εγκατάσταση των Windows Vista 64bit πάνω από 32bit, PLEASE HELP! | hodgey1968 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 16 Οκτ 2007 10:01 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |