![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Ja ću graditi prilagođene PC-a će sadržavati Intel Quad Core Q6600 i 2GB Corsair Dominator 2x1GB 1066MHz i 728MB PCI-Express BFG GF 8800GTX. Sada moj problem je što je idealna za instaliranje sustava Windows Vista. Htjela bih kupiti Home Premium, ali ne znam da li 32Bit ili 64Bit. Mogao bilo tko ugoditi pomoć mene sa ovaj izbor i objasniti razliku između 32 i 64Bit, jer ja ne znam ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ćete koristiti softver koji koristi prednosti 64bit tada je očigledan izbor, inače spasiti samo gnjavaža doći 32bit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja isto mislim da je 64 bita može uzeti više od 2 gigs od ovan?
| |||
| |||
| Dakle, koliko RAM-a ne treba 64Bit? Također, od onog što sam mogao vidjeti, mislim da ću za 32Bit. |
|
| |||
| |||
| im ne siguran koliko je potrebno ja bi misliti minium od 1 koncert i 64, ali može trajati max 4 gig? |
|
| |||
| |||
| I don't need 4Gig RAM-a, tako da ću se držati 32Bit. |
|
| |||
| |||
| Vista uzdah dao mi noćne more i da je 32-bitni ne mogu zamisliti kako 64 zalogaj inačici htijenje trčanje uz povećanje brzine. Vista doista p *** mi ja mogao igrati izvan LAN-a s Red Alert 2 uzrokovati doesnt support IPX iako da bi bilo westwoods kriv, ali ipak. ja imati stečen poput 7 plava ekrana. ali hej znaš ako kupite 32-bitni te dobiti slobodan 64 zalogaj te pravedan morati platiti za dostavu jako pištanje. probati oba, iako za mene je 7 sat instalirati (imao za re-uvesti koga u službu posao nije uzrok), a nakon 4 mjeseci kao ja unistalled ga i stavi na Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Hvala vam svima. Prema onome što si rekao, ja se ne bi trebao kupiti Vista, ali imam iskustva sa Vidik i po mom mišljenju sve izrađen prekid. Pustit ću ga dobiti za siguran. |
|
| |||
| |||
| Za vrlo male razlike iin cijeni zašto ne pravedan dobiti 64bit? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Windows Operating Systems | 8 | 19 rujan 2009 12:52 |
| 32bit XP i 64bit Vista OS | rrico18 | Windows Operating Systems | 3 | 22. prosinac 2008 10:54 |
| Što je razlika između Windows Vista 32bit i 64bit? | hitman0042 | Windows Operating Systems | 2 | 24. studeni 2008 01:14 |
| Vista 32bit ili 64bit | headnet15 | Windows Operating Systems | 3 | 26. studeni 2007 05:33 |
| Pomoć oko instaliranja Windows vidik 64bit preko 32bit, molim pomoć! | hodgey1968 | Windows Operating Systems | 4 | 16. listopad 2007 10:01 |
| Thread Tools | |
| |