![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי, אני הולך לבנות מחשב בהתאמה אישית, והוא הולך לכלול את Intel Core Quad Q6600 ואת Corsair Dominator 2GB 2x1GB 1066Mhz ו 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX. עכשיו הבעיה שלי היא מה הוא אידיאלי להתקנת Windows Vista. אני מעוניין לקנות את Home Premium, אבל לא יודע אם 32Bit או 64Bit. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם זה בחירה ולהסביר את ההבדל בין 32 ו 64Bit כי אני לא יודע
![]() Tnx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אם אתה הולך להשתמש בתוכנה שהוא מנצל 64bit אז הבחירה ברורה, אחרת כדי לחסוך טרחה פשוט 32bit.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני גם חושב שיש 64 ביט יכול לקחת יותר מ 2 gigs של רם?
|
|||
|
|||
|
אז, כמה זיכרון RAM 64Bit האם צריך? כמו כן, ממה שאני יכול לראות, אני חושב שאני הולך על 32Bit.
|
|
|
|||
|
|||
|
IM לא בטוח עד כמה היא זקוקה הייתי חושב minium חלטורה של 1 ו 64 אבל יכול לקחת מקסימום של 4 חלטורה?
|
|
|
|||
|
|||
|
אני לא צריך 4Gig של ראם, אז אני מקל על 32Bit.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vista להתאנח נתן לי סיוטים וזה היה 32 ביט לא יכול לדמיין איך את גירסת 64 סיביות ירוצו מלבד להגדיל את המהירות. Vista באמת P *** אותי אני couldnt לשחק LAN עם Red Alert 2 כי זה doesn't תמיכה IPX למרות שזה יהיה westwoods כשלים אבל עדיין. יש לי gotten מסך כחול כמו 7. אבל היי אתה יודע אם אתה קונה של 32 ביט אתה מקבל את 64 ביט חינם אתה רק צריך לשלם עבור המשלוח מאוד ציוץ. נסה הן אמנם בשבילי זה היה 7 שעות התקן (היה צריך להתקין מחדש לגרום didn't עבודה) ולאחר 4 mounths כאילו אני unistalled זה ולשים ב-Windows XP Pro.
|
|
|
|||
|
|||
|
תודה לך על הכל. לפי מה שאתה אומר, אני לא צריך לקנות את Vista, אבל יש לי נסיון עם Vista ו לדעתי הכל עובד בסדר. אז אני אקבל את זה בוודאות.
|
|
|
|||
|
|||
|
את ההבדל הקטן מאוד iin מחיר למה לא פשוט לקבל את 64bit?
|