![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, aš einu į vartotojo statyti PC ir ketina įtraukti Intel Quad Core Q6600 ir Corsair Dominator 2GB 2x1GB 1066MHz ir 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX. Dabar mano problema yra tai, kas yra ideali Windows Vista įdiegti. Norėčiau nusipirkti Home Premium, bet nežinau, ar 32Bit ir 64Bit. Gal kas nors man padėti šį pasirinkimą ir paaiškinti tarp 32 ir 64bit skirtumas, nes aš nežinau ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei ketinate naudoti programinę įrangą, kuri pasinaudoja 64bit tada pasirinkimas yra akivaizdus, nes kitaip taupyti vargo Just get 32bit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš taip pat manau, kad 64 bitų gali užtrukti daugiau nei 2 koncertai RAM?
| |||
| |||
| Taigi, kiek RAM ji 64Bit reikia? Be to, nuo to, ką aš galėčiau pamatyti, aš manau, kad aš einu už 32Bit. |
|
| |||
| |||
| Im not sure, kiek jai reikia aš manau 1 koncertą ir 64 Mīnijs bet gali priimti nuo 4 koncertą MAX? |
|
| |||
| |||
| I don't need 4Gig RAM, todėl aš pasiliks 32Bit. |
|
| |||
| |||
| Vista atodūsis man košmarai ir kad buvo 32 bitų, negali įsivaizduoti, kaip 64 bitų versija veiks be greičio padidėjimą. Vista iš tiesų p *** mane i couldnt play LAN su Red Alert 2 cause it doesnt paramos IPX nors, kad būtų westwoods kaltės, bet vis tiek. i have gotten kaip 7 mėlyname ekranus. Bet kas jums žinoti, jei pirkti 32 bitų gausite 64 bitų kainuoja jums tiesiog reikia mokėti už pristatymą labai pypsėti. pabandykite nors man buvo 7 valandos install (reikėjo iš naujo įdiegti sukelti didnt darbas) ir po to kaip 4 mounths i unistalled jį ir įdėkite Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Ačiū visiems. Pagal tai, ką jūs kalbate, aš ne pirkti Vista, bet turiu experiance su Vista ir, mano nuomone, viskas veikė puikiai. Taigi aš gausiu tai tikrai. |
|
| |||
| |||
| Dėl labai nedidelis skirtumas iin kainų kodėl ne tik gauti 64bit? |