![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi, I am going to custom build PC i będzie obejmować Quad Q6600 Intel Core oraz 2GB Corsair Dominator 2x1GB 1066MHz i 728MB PCI-Express BFG GF 8800GTX. Teraz moim problemem jest to, co jest idealnym systemem Windows Vista do zainstalowania. Chciałbym kupić Home Premium, ale nie wiem, czy 32-bitowego lub 64-bitowej. Czy ktoś proszę mi pomóc z tym wyborem i wyjaśnianie różnicy między 32 i 64-bitową, ponieważ nie wiem ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli zamierzasz korzystać z oprogramowania, które korzysta z 64-bitowym to wybór jest oczywisty, inaczej zapisać kłopotów prostu 32bit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uważam również, że 64-bitowe mogą trwać dłużej niż 2 koncerty baran?
| |||
| |||
| Tak, jak dużo pamięci RAM nie 64Bit potrzebne? Również, z tego co widziałem, uważam, że idę do 32-bitowego. |
|
| |||
| |||
| im nie wiesz, jak bardzo potrzebne i mogłoby się wydawać Minium 1 koncert i 64, ale może mieć max 4 koncert? |
|
| |||
| |||
| I don't need 4GIG pamięci RAM, tak będę trzymać do 32-bitowego. |
|
| |||
| |||
| Westchnienie Vista mi koszmary i to 32-bitowe nie potrafię sobie wyobrazić, jak wersja 64-bitowa będzie działać oprócz zwiększenia prędkości. Vista rzeczywiście p *** me off I couldnt sieci LAN z Red Alert 2 cause it doesnt IPX support, chociaż byłoby to wina westwoods ale jednak. dostałbym jak 7 niebieskie ekrany. but hey you don't know, jeśli kupisz 32 bit masz 64-bitowe nie kosztuje wystarczy płacić za czas bardzo tanie. wypróbować obie chociaż dla mnie to było 7 godzin zainstalować (musiał ponownie zainstalować didnt work przyczyny) i po tym jak 4 mounths i unistalled się nią i wykorzystywania systemu Windows XP na pro. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy wszystkim. Według tego, co pan mówi, nie należy kupować XP, ale mam doświadczeniem z Vista i wszystko co w mojej opinii worked fine. Więc będę się na pewno. |
|
| |||
| |||
| Dla bardzo małych cena iin różnica dlaczego nie po prostu 64bit? |