![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună, I sînt mergi la particularizate construi un PC şi va include Intel Quad Core Q6600 şi Corsair Dominator 2GB 2x1GB 1066MHz şi 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX. Acum, problema mea este ceea ce este ideal Windows Vista pentru a instala. Aş dori să cumpere Home Premium, dar nu ştiu dacă pe 32 de biţi sau 64bit. Ar putea anyone te rog ajută-mă cu această alegere şi a explica diferenţa dintre 32 şi 64Bit pentru că nu ştiu ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă aveţi de gând să folosească software-ul care profită de pe 64 de biţi, atunci alegerea este evidentă, în caz contrar pentru a salva hassle chiar a lua pe 32 de biţi.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De asemenea, cred că 64 de biţi poate dura mai mult de 2 gig-uri de RAM?
| |||
| |||
| Deci, cât de mult de RAM are nevoie de 64Bit? De asemenea, din ce am putut vedea, cred că eu am de gând pentru 32 de biţi. |
|
| |||
| |||
| IM nu sunt sigur cat de mult de care are nevoie mi-ar gândi un minim la producător de 1 gig şi 64, dar poate avea un maxim de 4 gig? |
|
| |||
| |||
| Nu am nevoie de 4Gig de RAM, aşa că se va lipi de pe 32 de biţi. |
|
| |||
| |||
| Oftat Vista mi-a dat coşmaruri şi că a fost pe 32 de biţi nu poate imagina cât de 64 de biţi versiune va rula pe lângă creşterea de viteză. Vista intr-adevar a p *** eu off I LAN putut juca cu Red Alert 2 veninos it IPX doesnt de sprijin, deşi, care ar fi westwoods vina, dar încă. Eu am ajuns ca 7 ecrane albastre. Hei tu, dar ştiu dacă tu buy de 32 biţi pentru tu a lua gratuit 64 de biţi trebuie doar să plătească pentru livrare foarte piuit. încercaţi atât, deşi pentru mine a fost o instala 7 oră (a trebuit să re-a instala cauza didnt work), şi după cum 4 mounths I unistalled it şi a pune ferestre XP pe Pro. |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumesc tuturor. În conformitate cu ceea ce spui, eu nu ar trebui să cumpere Vista, dar am experiance cu Vista şi în tot ceea ce opinia mea worked fin. Deci, voi lua it pentru sure. |
|
| |||
| |||
| Pentru diferenţa de preţ foarte mic iin de ce nu chiar a lua pe 64 de biţi? |
![]() |
|
| Marcaje |