![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já na vlastnú stavbu PC a bude obsahovať Intel Quad Core Q6600 a vládca Corsair 2GB 2x1GB 1066MHz a 728megabajt BFG PCI-Express GF 8800GTX. A teraz môj problém je to, čo je ideálne pre inštaláciu systému Windows Vista. Chtěl bych si kúpiť Home Premium, ale nevím, či 32Bit a 64Bit. Mohol by niekto prosím, pomôžte mi s touto voľbou a vysvetliť rozdiel medzi 32 a 64Bit pretože nevím ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak budete používať softvér, ktorý využíva 64bit potom voľba je zrejmé, inak ušetriť problémov dostať len 32bit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím si tiež, že 64 bitov môže mať viac ako 2 koncerty RAM?
| |||
| |||
| Takže, koľko pamäte má 64Bit potrebujete? Tiež z toho, čo som mohol vidieť, myslím, že jdu na 32Bit. |
|
| |||
| |||
| im nie sú istí, koľko je potreba, já bych tam mínium 1 z koncertu a 64, ale môže trvať max 4 na koncert? |
|
| |||
| |||
| Nechcem need 4giga RAM, takže budem držať na 32Bit. |
|
| |||
| |||
| Vista vzdych ma nočné mory, a to bolo 32 bit Nemožno si predstaviť, 64 bitová verzia pobeží okrem zvýšenia rýchlosti. Vista naozaj urobil p *** mě i couldnt hrať LAN s Red Alert 2 spôsobiť doesnt podporu IPX aj keď to by sa westwoods zavinenie, ale napriek tomu. som rád 7 modrých obrazoviek. hej, ale vy viete, ak si kúpi 32 bit dostanete zadarmo 64 bit stačí zaplatiť za doručenie veľmi lacné. skúste aj keď pre mňa to bolo 7 hodín inštaláciu (musel znova inštalovať-spôsobiť didnt práce) a po 4, ako mounths aj unistalled a dať na Windows XP Pro. |
|
| |||
| |||
| Ďakujem vám všetkým. Podľa toho, čo ste říkal, bych nekoupil Vista, ale mám skúsenosti s Vista a podľa môjho názoru všetko pracoval v poriadku. Takže já si to určite. |
|
| |||
| |||
| Pre veľmi malý rozdiel vV cenu, prečo nie len dostať 64bit? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Operačné systémy Windows | 8 | 19.Septembra 2009 12:52 |
| XP 32bit a Vista 64bit OS | rrico18 | Operačné systémy Windows | 3 | 22. December 2008 10:54 |
| Čo je rozdiel medzi Windows Vista 32bit a 64bit? | hitman0042 | Operačné systémy Windows | 2 | 24. novembra 2008 01:14 |
| Vista 32bit alebo 64bit | headnet15 | Operačné systémy Windows | 3 | 26. novembra 2007 05:33 |
| Pomoc s inštaláciou Windows Vista 64bit nad 32bit, prosím pomôžte! | hodgey1968 | Operačné systémy Windows | 4 | 16. októbra 2007 10:01 |
| Thread Tools | |
| |