![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи, ја ћу се обичај изградити ПЦ-а ће укључити Интел Куад Цоре К6600 и 2ГБ 2кс1ГБ Цорсаир Доминатор 1066МХз и 728МБ БФГ ПЦИ Експресс ДГ 8800ГТКС. Сада мој проблем је што је идеално за инсталирање оперативног система Уиндоус Виста. Ја бих да купим Хоме Премиум, али не знам да ли 32Бит или 64Бит. Може неко да ми помогнете са овим избором и да објасни разлику између 32 и 64Бит, јер не знам ![]() Тнкс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако планирате да користите софтвер који користи предности 64бит онда избор је очигледан, јер у супротном, да сачувате муке добити само 32бит.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође мислим да може 64 бита да више од 2 свирке у овна?
| |||
| |||
| Дакле, колико РАМ-а не 64Бит потребно? Такође, из онога што сам могао видети, мислим да ја идем за 32Бит. |
|
| |||
| |||
| им не сигурни колико је потребно ја мислим да миниум од 1 свирке и 64, али може да потраје од максимално 4 свирку? |
|
| |||
| |||
| Не треба ми 4Гиг РАМ-а, тако да ћу се придржавати 32Бит. |
|
| |||
| |||
| Виста уздах ми дали ноћне море и да је 32-битни не могу да замислим колико 64 битне верзије ће се појавити поред брзина повећавају. Виста заиста био П *** сиђем ја цоулднт играју ЛАН са Ред Алерт 2 изазвати доеснт подржава ИПКС мада би уестуоодс крив али ипак. Имам ли стечен 7 плави екрани. али хеј знате ли купити 32-битни ти 64 битни бесплатан само треба да плати за испоруку јако јефтина. пробати оба мада ми је 7 сат инсталације (морали да поново инсталирате рад проузрокује диднт) и након 4 моунтхс као унисталлед сам га и ставио КСП на прозорима Про. |
|
| |||
| |||
| Хвала вам свима. Према ономе што говори, ја не би требало да купи Виста, али имам искуства са Виста и по мом мишљењу све радили у реду. Тако да ћу га добити сигурно. |
|
| |||
| |||
| За врло мале разлике у цени иин зашто не само добити 64бит? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Оперативни систем Уиндоус Виста 32бит> 64бит надоградњу | Оззие82 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 8 | 19. Јул 2009 12:52 |
| 32бит КСП и 64бит Виста ОС | ррицо18 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 22 децембар 2008 10:54 |
| Шта је разлика између Уиндоус Виста 32бит и 64бит? | хитман0042 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 24 новембар 2008 01:14 |
| Виста 32бит или 64бит | хеаднет15 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 26 новембар 2007 05:33 |
| Помоћ око инсталације Уиндоуси видик 64бит преко 32бит, молим помоћ! | ходгеы1968 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 16 октобар 2007 10:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |