![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, özel bir bilgisayar kurmak ve gidiyorum Intel Quad Core Q6600 ve korsan Dominator 2GB 2x1GB 1066MHz ve 728MB BFG PCI-Express GF 8800GTX dahil etmek olacaktır. Şimdi sorun ne yüklemek için ideal Windows Vista olmasıdır. Ben Home Premium satın almak istiyorum ama bilmiyorum da 32bit veya 64bit. Herkes, bu seçimi ve çünkü ben bilmiyorum, 32 ve 64bit arasındaki farkı açıklamak bana yardım eder misiniz ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer başka zorluk kurtarmak için sadece 32bit almak o 64bit ve sonra seçimi açıktır yararlanan yazılım, kullanacağız.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca, 64 bitlik bellek fazla 2 Gb'lik alabilir mi?
| |||
| |||
| Peki, nasıl RAM kadar 64bit olması gerekir? Ayrıca, kimden ne gördüm, Umarım 32bit için gidiyorum düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| im değil emin ne kadar 1 gig ve 64 bir vermilyon ama 4 iş bir maksimum alabilir düşünürdüm ben ihtiyacı vardır? |
|
| |||
| |||
| Ben, bu yüzden ben 32bit sadık olacaktır 4Gig RAM gerek yoktur. |
|
| |||
| |||
| Vista siir yaz kabus verdi ve nasıl 64 bit sürümü hızlı artış yanında çalışır hayal değil 32 bit oldu. Vista gerçekten *** beni couldnt çalma LAN kapalı kırmızı uyarı ile 2 rağmen westwoods hata olur ama yine de o doesnt destek IPX neden P yaptı. Ben 7 mavi ekranlar gibi kazanılmış var. Eğer 64 bitlik sadece teslimat için çok cıvıldayarak ödemek zorunda ücretsiz almak için, 32 bit satın ama Hey sen biliyorum. ancak her iki deneyin benim için bir 7 saat kurmak oldu (yeniden-neden didnt work kurmak) ve vardı sonra i ve Windows XP Pro koymak unistalled 4 mounths gibi. |
|
| |||
| |||
| Herkese teşekkür ederiz. Sen, ben Vista'yı satın gerekir ne diyorsun, ama Vista ile experiance ve kamuoyu her şeyi var iyi çalıştı göre. Ben kesinlikle bu olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Çok az fark iin fiyat için neden sadece 64bit almak? |
![]() |
|
| Bookmarks |