![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я збираюся побудувати для користувача ПК і включатиме Intel Core Quad Q6600 і Corsair Dominator 2GB 2x1GB 1066Mhz і BFG 728MB PCI-Express GF 8800GTX. Тепер моя проблема, що таке ідеальна Windows Vista для установки. Я хотів би купити Home Premium, але не знаєте 32Bit або 64Bit. Чи міг хто будь ласка, допоможіть мені з цим вибором і пояснити різницю між 32 і 64 біта, тому що я не знаю ![]() Tnx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви збираєтеся використовувати програмне забезпечення, яке використовує 64bit, то вибір очевидний, в іншому випадку для збереження клопоту отримати тільки 32bit.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я також думаю, що 64 біт може приймати більш 2 гігабайтами оперативної RAM?
| |||
| |||
| Отже, скільки оперативної пам'яті робить 64Bit потрібні? Крім того, з чим я міг бачити, я думаю, що я збираюся на 32bit. |
|
| |||
| |||
| їм не знаю, скільки йому необхідно Я думаю сурик 1 концерту і 64, але може прийняти макс 4 концерту? |
|
| |||
| |||
| Мені не потрібні 4Gig оперативної пам'яті, тому я буду дотримуватися 32bit. |
|
| |||
| |||
| Перспектива зітхнувши дав мені кошмари і це був 32-розрядний не можете собі уявити, як 64-бітні версії будуть працювати поряд зі збільшенням швидкості. Перспектива дійсно П *** мене я Couldnt гри по локальній мережі з Red Alert 2 призвести doesn't підтримку IPX, що хоча б Westwoods вини але все ж таки. Я отримав, як 7 синіх екранів. Гей, а ви знаєте, якщо ви купуєте 32-розрядний ви отримаєте 64-бітний вільно ви просто повинні платити за доставку дуже дешеві. спробуйте обидва, хоча для мене це було 7 часов установці (довелося заново встановити причину Didn't робіт) і після, як 4 mounths я unistalled і поставте Windows XP Pro далі. |
|
| |||
| |||
| Спасибо всем. Згідно тому, що ви говорите, я б не купити Vista, але я Experiance з Vista і, на мою думку, все працює чудово. Так що я отримаю це точно. |
|
| |||
| |||
| За дуже невелику ціну ІІН різниці чому б просто не отримати 64bit? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Vista 32bit> 64bit оновлення | Ozzie82 | Операційні системи Windows | 8 | 19 вересня 2009 12:52 |
| 32bit XP і Vista 64bit OS | rrico18 | Операційні системи Windows | 3 | 22 грудня 2008 10:54 |
| Що різниця між Windows Vista 32bit і 64bit? | hitman0042 | Операційні системи Windows | 2 | 24 листопада 2008 01:14 |
| Vista 32bit чи 64bit | headnet15 | Операційні системи Windows | 3 | 26 листопада 2007 05:33 |
| Допомога з установкою Vista 64bit над Windows 32bit, будь ласка, допоможіть! | hodgey1968 | Операційні системи Windows | 4 | 16 жовтня 2007 10:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |