menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vista 64 - explorer neodpovídá

Reply

Thread Nástroje
Old 29.prosince 2007, 16:46
Člen Skupina

Za prvé Ahoj všichni, tohle je můj první příspěvek a bohužel není v nejlepší situaci. Nedávno jsem na to počítač s pomocí přítele, a instalovány na 64 bitovou verzi Windows Vista Home Premium.

Zpočátku to bylo dobře, ale po chvíli jsem začal prožívat lockups, kde mé žádosti by zmrazit na jakkoliv dlouhou dobu 2-15 minut, než se vrátil do normálu.

Moje parametry jsou následující:
AMD x2 6000 +
Geil 2gb ram @ 800MHz
JEHO ATI Radeon 3850 pro
Windows Vista Home Premium (64 bit)

Chtěla bych se dostat tento problém vyřešit co nejdříve, protože je mi brání v instalaci programů atd. jako my oken není stabilní, dostatečně dlouhá, aby si něco udělal.

Díky za pomoc někdo může dát mi, prosím, a pokuste se ke mě jako někdo, kdo ví velmi málo o počítačích - protože si myslím, že spadají do této kategorie
Old 29.prosince 2007, 18:53
Člen Skupina

klepněte na tlačítko Start-> Ovládací panely-> Nástroje pro správu-> zvolte případě diváka

hledat chyby v posledních 24 hodinách -> pravým tlačítkem myši nich -> vyberte možnost 'Zobrazit všechny instance'

můžete pravým tlačítkem myši a vyberte jednotlivé instance události vlastnosti -> dát vám představu o tom, co je příčinou to.

Pokud chcete příspěvek událostí ID = To je obvykle říct přesně, co to je, a dokonce i to, co potřebujete opravit ve většině případů

Můžete také přejít na http://www.eventid.net a zadejte do ID
Old 30. prosince 2007, 12:37
Člen Skupina

ID události 1002 - Zdroj: application pověsit

Zní to asi právo na mě.

Všechny pomáhají hodně!
Old 30.prosince 2007, 14:58
Člen Skupina

I'm zvažuje koupi kopii systému Windows XP nyní skutečně ... tento problém je neuvěřitelné a jsem opravdu není najít řešení. Než si koupit XP opravdu chci, aby se ujistil, že je to Vista a není problém něco udělat s mým hardwarem.
Pokud vás mi může pomoci buď opravit, nebo Vista, pomozte mi se ujistili, že je Vista problém, byl bych velice vděčný. Nechci jít ven a utrácet peníze na XP jen aby zjistil, že nefunguje ani!

díky moc:)
Old 30.prosince 2007, 17:59
Člen Skupina

Základním řešením je pravděpodobně vyslán někde na těchto fórech, ale já si nejsem jistá, kde, jak jsem sem vstoupil a já si nejsem 100% obeznámeni. Dám si vzhled a upravovat, pokud zde nalézt, nebo snad někdo, že to bylo asi chvíli může poskytnout odkaz. Nejčastější příčinou je špatné paměti, měli byste se pokusit odebrat jedno dřevo a zjistit, zda problém přetrvává, je-li to, že nahradí hůl a odstranění ostatních hůl. Měli byste také běžet Memtest (některé vadné RAM může projít Memtest) Také by měla zajistit, aby všechny vaše ovladače jsou aktuální, jsem viděl tuto chybu ze starých síťový adaptér řidičů stejně jako 3. strana lišty a to BHO (Browser Helper Objects).

nebo

Můžete zkontrolovat a zjistit, zda váš systém vytvořil Minidump. Přejděte do složky C: \ windows \ minidump.dmp -> nahrát soubor zde pro analýzu pomocí sponku ikona nad tímto oknem. Tedy někoho, můžete stáhnout a ladění je vidět, co řidič nebo aplikace jsou příčinou chyby
Old 31.prosince 2007, 12:25
Člen Skupina

Hmm to je zajímavé, můj přítel navrhl kontrolu mého RAM taky. Doufám, že je to problém, protože je to snadno napravit. I'll spustit Memtest a poté se pokusit odebrat modul.

Také jsem pro Minidump a neexistuje soubor v C: \ windows \ minidump.dmp
C: \ Windows \ neexistuje "minidump.dmp", budu předpokládat, že to je dobrá věc.

Díky za odpověď, uvidíme start kontrolu mého RAM.
Old 1.ledna 2008, 05:50
Člen Skupina

Hmm I pohrával s ram, vyzkoušet několik různých kombinací, a myslím, že jsem zjistil, jaký byl problém: Měl jsem ram moduly do špatné časy, které jim brání byl spuštěn v duálním režimu kanálu!

Teď už jen mít vězení instalaci Crysis ... Myslím, že prostě musí být na disku nebo tak něco
Old 1.ledna 2008, 07:27
Dárce Skupina

Mimo zájem, byla tu zvláštní důvod, proč jste nainstalovali Vista 64bit? .... jak je dobře známo, že mnozí řidiči problémy, jak to skutečně bylo XP 64bit verzi.

Pokud nemáte zvláštní důvody k použití tohoto cíle 32bit verze by byla mnohem bezpečnější a stabilnější řešení.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1.ledna 2008, 07:29
Člen Skupina

Nebyl jsem si vědom žádné komplikace v té době. Dostal jsem radu na mé nové stavět z jiného počítače fóra, a byla zaměřena na 64 bit.
Old 1.ledna 2008, 08:03
Dárce Skupina

V tom případě moje rada by přijít na 64bit verzi a nainstalovat 32bit jedna.

Jste zvyklý litovat
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.