μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista 64 - Explorer δεν αποκρίνεται

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 16:46
Μέλος Ομάδα

Default Vista 64 - Explorer δεν αποκρίνεται

Καταρχάς γειά σε όλους, αυτό είναι το πρώτο μου post και δυστυχώς δεν είναι στην καλύτερη των περιστάσεων. Πρόσφατα έγιναν αυτόν τον υπολογιστή με τη βοήθεια ενός φίλου, και έχουν εγκατασταθεί τα 64 bit των Windows Vista Home Premium.

Στην αρχή τα πράγματα ήταν ωραία, αλλά μετά από λίγο θ αρχίσει να αντιμετωπίζετε lockups, όπου μου εφαρμογές θα παγώσουν για μεγάλο διάστημα από 2-15 λεπτά πριν από την επιστροφή στο κανονικό.

Specs μου είναι τα εξής:
AMD x2 6000 +
GeiL 2GB RAM @ 800MHz
HIS ATI Radeon 3850 pro
Windows Vista Home Premium (64 bit)

Θα ήθελα να επιλυθεί αυτό το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό, όπως είναι πρόληψη μου από την εγκατάσταση μου προγράμματα κλπ, όπως τα παράθυρα δεν είναι σταθερά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να γίνει οτιδήποτε.

Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια μπορεί κανείς να μου δώσει, και παρακαλώ να μου τη θεραπεία όπως και κάποιον που γνωρίζει πολύ λίγα για τους υπολογιστές - γιατί νομίζω ότι εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία
Old 29 του Δεκεμβρίου 2007, 18:53
Μέλος Ομάδα

κάντε κλικ στο κουμπί Start-> Control Panel-> Administrative Tools-> Event Viewer επιλέξτε

αναζητήσουμε λάθη στις τελευταίες 24 ώρες -> δεξί κλικ αυτά -> επιλέξτε "δείχνουν όλες τις περιπτώσεις"

μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ και επιλέξτε κάθε περίπτωση ιδιότητες -> θα πρέπει να σας δώσει μια ιδέα του τι είναι αυτό που προκαλεί αυτή.

Αν θέλετε να δημοσιεύσετε το Event ID = Αυτό μπορεί συνήθως να σας πω ακριβώς τι είναι, και ακόμη και το τι χρειάζεται για να φτιάξεις, στις περισσότερες περιπτώσεις

μπορείτε επίσης να μεταβείτε στο http://www.eventid.net και απλά πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό
Old 30η Δεκεμβρίου, 2007, 12:37
Μέλος Ομάδα

Event ID 1002 - Πηγή: εφαρμογή "κολλάει"

Ήχοι σχετικά με το δικαίωμα σε μένα.

Όλα βοηθήσει ιδιαίτερα αποτελεσματικό!
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 14:58
Μέλος Ομάδα

Είμαι θεωρώντας αγοράζει ένα αντίγραφο των Windows XP τώρα ... πραγματικά είναι απίστευτο αυτό το πρόβλημα και δεν είμαι πραγματικά την εξεύρεση λύσης. Πριν αγοράσετε xp i πραγματικά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι ένα πρόβλημα και δεν vista κάτι να κάνει με το υλικό μου.
Εάν εσείς μπορεί να με βοηθήσει είτε καθορίζουν vista ή να με βοηθήσει να βεβαιωθείτε ότι είναι μια μακρινή θέα πρόβλημα, θα ήμουν πολύ ευγνώμων. Δεν θέλω να βγουν και να ξοδεύουμε χρήματα για XP μόνο για να μάθετε ότι δεν λειτουργεί σωστά, είτε!

Ευχαριστώ πολύ:)
Old 30 Δεκέμβρη 2007, 17:59
Μέλος Ομάδα

Η βασική λύση είναι ίσως δημοσιεύτηκε κάπου σε αυτά τα φόρουμ, όμως δεν είμαι βέβαιος όπου όπως μόλις προσχώρησαν εδώ και δεν είμαι 100% εξοικειωμένοι. Θα πάρω μια ματιά εδώ αν και βρέθηκαν να επεξεργαστείτε, ή ίσως κάποιος που του έχουν γύρω από ένα, ενώ μπορεί να προσφέρει μια σύνδεση. Η πιο κοινή αιτία είναι η κακή μνήμη RAM, θα πρέπει να προσπαθήστε να καταργήσετε ένα ραβδί και να δούμε αν το πρόβλημα συνεχιστεί, εάν ναι, να αντικαταστήσει αυτό το ραβδί και να αφαιρέσετε το άλλο stick. Θα πρέπει επίσης να εκτελέσετε Memtest (περίπου ελαττωματική μνήμη RAM μπορεί να περάσει memtest) Μπορείτε, επίσης, θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι όλα τα προγράμματα οδήγησης είναι ενημερωμένα, έχω δει αυτό το λάθος από παλιά προγράμματα οδήγησης προσαρμογέα δικτύου, καθώς και γραμμές εργαλείων και 3ο μέρος της BHO (Browser Helper Objects).

ή

Μπορείτε να ελέγξετε και να δείτε αν το σύστημά σας δημιούργησε ένα minidump. Πηγαίνετε στο C: \ windows \ minidump.dmp -> μεταφορτώσετε το αρχείο εδώ για ανάλυση χρησιμοποιώντας το εικονίδιο συνδετήρα πάνω από αυτό το παράθυρο. Τότε κάποιος να κατεβάσετε και debug για να δείτε ποιο πρόγραμμα οδήγησης ή εφαρμογές που προκαλεί το σφάλμα
Old 31 Δεκεμβρίου 2007, 12:25
Μέλος Ομάδα

Χμμμ αυτό είναι ενδιαφέρον, ένας φίλος μου πρότεινε έλεγχο της μνήμης RAM μου και εγώ. Ελπίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημα, δεδομένου ότι αυτό είναι εύκολα. Θα εκτελεστεί ένα memtest και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να καταργήσετε μια ενότητα.

Επίσης i ελέγχεται για minidump και δεν υπάρχει στο φάκελο C: \ windows \ minidump.dmp
Στο C: \ Windows \ δεν υπάρχει "minidump.dmp" Θα υποθέσουμε ότι ένα καλό πράγμα.

Ευχαριστώ για την απάντηση, εγώ θα ξεκινήσει έλεγχος μου RAM.
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 05:50
Μέλος Ομάδα

Χμμ Ι fiddled με το έμβολο, προσπαθώντας λίγες διαφορετικούς συνδυασμούς και νομίζω ότι αυτό που διαπίστωσε το πρόβλημα: Είχα ram ενότητες σε λάθος χρόνους χρήσης που εμποδίζουν την λειτουργία στο κανάλι διπλής λειτουργίας!

Τώρα έχω μόνο μία εγκατάσταση κτατητήριο Crysis ... Πιστεύω ότι πρέπει απλώς να είναι ο δίσκος ή κάτι
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 07:27
Ομάδα Δωρητών

Από ενδιαφέρον, ήταν εκεί ένα συγκεκριμένο λόγο για τον οποίο έχετε εγκαταστήσει Vista 64bit; .... όπως είναι γνωστό να έχει πολλά θέματα οδηγό, όπως άλλωστε έχει την XP 64bit έκδοση.

Αν δεν έχετε συγκεκριμένους λόγους για να χρησιμοποιήσετε αυτό, η 32bit έκδοση θα είναι πολύ πιο ασφαλείς και πιο σταθερή λύση.

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 07:29
Μέλος Ομάδα

Δεν γνώριζα κάθε επιπλοκές κατά τον χρόνο. Θα λάβει συμβουλές σχετικά με τη νέα μου οικοδομήσουμε από άλλον υπολογιστή φόρουμ, και κατευθύνεται προς 64 bit.
Old 1 Ιανουαρίου, 2008, 08:03
Ομάδα Δωρητών

Σε αυτή την περίπτωση, η συμβουλή μου θα ήταν να χάσει την έκδοση 64bit και 32bit το εγκαταστήσετε ένα.

You wont λύπη ότι
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.