manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista 64 - explorer ne reagira

Reply

Thread Tools
Old 29. prosinca 2007, 16:46
Member Group

Default Vista 64 - explorer ne reagira

Prvo ej svima, ovo je moj prvi post i na žalost, nije u najboljim okolnostima. Nedavno sam napravio ovo računalo uz pomoć prijatelja, a instalirano je 64 bitna verzija sustava Windows Vista Home Premium.

U početku su stvari u redu, ali nakon malo sam se počeo lockups iskustvu, gdje bi se zamrzne moje aplikacije za bilo koju duljinu vremena 2-15 minuta prije nego što se vraćaju na normalu.

Moj naočale su kako slijedi:
AMD x2 6000 +
GeiL 2GB ram @ 800mhz
HIS ATI Radeon 3850 Pro
Windows Vista Home Premium (64 bit)

Htjela bih se taj problem riješi što je prije moguće, jer je sprečavanje me iz moje instalirate programe etc kao prozore nije stabilna dovoljno dugo da bi išta učinili.

Hvala za bilo kakvu pomoć svatko može, dajte mi, molim te pokušati tretirati kao nekoga tko mi zna vrlo malo o kompjuterima - jer ja mislim da spadaju u tu kategoriju
Old 29. prosinca 2007, 18:53
Member Group

kliknite na Start-> Control Panel-> Administrative Tools-> Event Viewer odaberite

tražiti pogreške u zadnja 24 sata -> desni klik njih -> Odaberite "Prikaži sve instance '

možete desnom tipkom miša kliknite svaku instancu i odaberite properties događaj -> trebao bi vam dati predodžbu o tome što je uzrok tome.

Ako želite objaviti Event ID = To se obično vam reći točno što je, pa čak i ono što vam treba da to popraviti u većini slučajeva

Također možete ići na http://www.eventid.net i samo upišite ID
Old 30 pro 2007, 12:37
Member Group

Događaj ID-1002 - Source: application hang

Zvuci o pravo na mene.

Sva pomoć mnogo poštovati!
Old 30. prosinca 2007, 14:58
Member Group

Ja sam s obzirom na kupnju kopiju sustava Windows XP sada stvarno ... ovaj problem je nevjerojatan i Im 'ne stvarno pronalaženju rješenja. Prije nego što sam kupiti xp i stvarno ištanje da biste bili sigurni da je to vidik problem i nije nešto za napraviti sa mojim hardver.
Ako dečki mogu pomoć mene škripac vidik ili ili pomozite mi pobrinite to je vidik problem, ja će biti vrlo zahvalan. Ne želim izlaziti i potrošiti novac na XP samo da bi saznali da ne radi ispravno bilo!

puno hvala:)
Old 30. prosinca 2007, 17:59
Member Group

Osnovno rješenje je vjerojatno negdje objavljena na ovim forumima no nisam siguran gdje je kao što sam ja ovdje samo pridružio i nisam 100% upoznat. Ja ću pogledati i urediti, ako se ovdje nađe, ili možda netko koja je bila okolo neko vrijeme mogu dati link. Najčešći uzrok je loš RAM, trebali biste probati uklanjanjem jednog štapa i vidjeti ako se problem nastavi, ako ne, da zamijenite stick i ukloniti druge stick. Vi bi također trebali izvoditi Memtest (neki neispravan RAM-a može proći memtest) Također treba osigurati da su sve Vaše vozače i do sada, vidio sam ovu pogrešku iz stare mrežni prilagodnik vozači, kao i 3rd Party's toolbar i BHO (Browser Helper Objects).

ili

Možete provjeriti i vidjeti ako je vaš sistem stvorio minidump. Idi na C: \ Windows \ minidump.dmp -> upload datoteka ovdje za analizu pomoću spajalica ikonu iznad ovog prozora. Tada se netko može preuzeti i debug to vidjeti što vozač ili aplikacije su uzrok pogreške
Old 31. prosinca 2007, 12:25
Member Group

Hmm to je zanimljivo, prijatelj moj predložen provjeravanje moje RAM previše. Nadam se da je problem jer to je lako ispraviti. Ja ću pokrenuti memtest, a zatim pokušajte ukloniti modul.

Također sam provjeriti za minidump i ne postoji u datoteci C: \ Windows \ minidump.dmp
U C: \ Windows \ nema "minidump.dmp", ja ću pretpostaviti da je to dobra stvar.

Hvala za odgovor, ja ću početi provjeravanje moje RAM.
Old 1 siječnja 2008, 05:50
Member Group

Hmm ja fiddled s ovan, težak nekoliko različitih kombinacija i mislim da sam pronašao ono što je problem je bio: JA je moj ram modulima u pogrešnom utora koja je sprečava njihovo prikazivanje u dual modu kanal!

Sada sam samo imati zatvor instalirate Crysis ... mislim da mora biti samo disk ili nešto
Old 1 siječnja 2008, 07:27
Donatorska Grupa

Od interesa, bio je tamo određeni razlog zašto ste instalirali Vista 64bit? .... kao što je dobro poznato da su mnogi vozača pitanjima, kao što je XP i 64bit inačici.

Osim ako imate konkretne razloge za korištenje toga, 32bit inačici bi bilo mnogo sigurnije i stabilno rješenje.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 1 siječnja 2008, 07:29
Member Group

Nisam bio svjestan komplikacija u bilo kojem trenutku. Dobio sam savjet moje nove graditi s drugog računala forum, i bila je usmjerena ka 64 zalogaj.
Old 1 siječnja 2008, 08:03
Donatorska Grupa

U tom slučaju, moj savjet bi bio da izgube 64bit verziju i instalirajte 32bit jedan.

Te navika požaliti
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Firefox ne odgovara! kikiriki Web Browsers & FTP Klijenti 0 11. lipnja 2009 19:12
Vista Display Driver kaže prestao Odgovarajuchi i ima Oporavljena pete21 Graphics Cards & Monitors 3 20. ožujak 2009 13:00
Nije Vista Explorer Nakon ponovnog pokretanja kapasa Windows Operating Systems 5 20. veljača 2009 06:41
Explorer ne reagira-Pomoć. . Spunked Virus, Spyware i sigurnost 5 3. listopad 2008 11:53
Da li Vista dolaze s Internet Explorer? Compasky Windows Operating Systems 5 16 siječanj 2008 04:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.