kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista 64 - Explorer nem válaszol

Reply

Téma eszközök
Old December 29, 2007, 16:46
Csoport tagja

Default Vista 64 - Explorer nem válaszol

Először mindenki hé, ez az első poszt, és sajnos nem a legjobb körülmények között. Nemrég készült ez a számítógép segítségével a barátja, és telepíteni a 64 bites Windows Vista Home Premium.

Az első dolog volt szép, de egy kicsit elkezdtem tapasztalat lockups, ahol a kérelmet nem fagyasztható bármennyi ideig 2-15 perc múlva visszatér a normális kerékvágásba.

My specs a következők:
AMD x2 6000 +
Geil 2GB RAM @ 800MHz
HIS ATI Radeon 3850 PRO
Windows Vista Home Premium (64 bit)

Azt szeretném, hogy ez a probléma megoldódott, amint lehetséges, mivel ez megakadályozza, hogy engem az én programok telepítése stb Windows nem stabil elég hosszú, hogy valamit tenni.

Köszönöm, hogy bárki bármilyen segítséget tud adni nekem, és kérjük, próbálja meg kezelni, mint aki tudja, nagyon keveset számítógépek - mert azt hiszem, ebbe a kategóriába esik
Old December 29, 2007, 18:53
Csoport tagja

kattintson a Start-> Vezérlőpult-> Administrative Tools-> Select Program

keresni hibákat elmúlt 24 óra -> jobb klikk nekik -> válassza a "show minden"

akkor jobb klikk és válasszuk a Minden olyan esetben, ha tulajdonságok -> adjon meg egy ötlet, hogy mi okozza azt.

Ha szeretné elküldeni a Eseményazonosító = Ez általában mondani, hogy mi ez, és még mit kell rögzíteni, hogy a legtöbb esetben

Azt is menni http://www.eventid.net és csak írjuk be az azonosítót
Old December 30 2007, 12:37
Csoport tagja

Eseményazonosító 1002 - Forrás: alkalmazás lefagy

Hangok jobbra nekem.

Minden segítséget much appreciated!
Old December 30, 2007, 14:58
Csoport tagja

Én vásárlásán Windows XP-példányt most ... valójában ez a probléma, és hihetetlen Én nem igazán találnak megoldást. Mielőtt vásárolni XP én azt akarom, hogy ez vista probléma, és nem valami nem az én hardware.
Ha a srácok segítenek nekem sem fix Vista vagy segítsen győződjön meg arról, hogy ez a kilátás a probléma, akkor nagyon hálás. Nem akarok menni, és szórja a pénzt az XP csak kideríteni, hogy nem működik megfelelően vagy!

Nagyon köszönöm:)
Old December 30, 2007, 17:59
Csoport tagja

Az alapvető megoldás valószínűleg posted valahol ezek a fórumok azonban nem vagyok biztos benne, ha a most csatlakozott ide és nem vagyok 100%-os ismerős. Én a külsőt és a szerkesztés, ha itt találnak, vagy talán valaki, hogy már egy kicsit körül lehet az összekötő kapocs. A leggyakoribb oka a rossz memória, akkor próbálja meg eltávolítani egy botot, és ha a probléma továbbra is fennáll, ha ez így van, hogy az említett bot, és távolítsa el a másik kart. Azt is meg kell fuss Memtest (néhány hibás RAM tud pass memtest) Azt is biztosítani kell, hogy az összes járművezetővel szemben naprakész, láttam ezt a hibát a régi hálózati adapter vezetők, valamint a 3. fél eszköztárak és a BHO (Browser Helper Objects).

vagy

Azt is ellenőrzik, és ha a rendszer létre Minidump. Menj a C: \ windows \ minidump.dmp -> töltsd fel a fájlt ide elemzés segítségével iratkapocs ikonja felett ezt az ablakot. Akkor valaki tud letölteni és debug, hogy milyen vezető vagy az alkalmazások okozza a hibát
Old December 31, 2007, 12:25
Csoport tagja

Hmmm ez érdekes, egy barátom azt javasolta, én RAM ellenőrzését is. Remélem, hogy ez a probléma, mert ez könnyen orvosolható. Majd futtassa a memtest, majd próbálja meg eltávolítani a modult.

Azt is ellenőrzik a Minidump és nincs fájl a C: \ windows \ minidump.dmp
C: \ Windows \ nincs minidump.dmp ", én feltételezem, hogy ez egy jó dolog.

Köszönöm a válaszát, majd a Start ellenőrzési my RAM.
Old Január 1, 2008, 05:50
Csoport tagja

Hmm I fiddled a ram, megpróbál néhány különböző kombinációkat, és azt hiszem rájöttem mi a probléma az volt: tõlem RAM modulok rossz résidők, amely megakadályozza őket abban, hogy fut kétcsatornás módban!

Most már csak egy börtön létesítésének Crysis ... Azt hiszem, ez csak a lemez, vagy valami
Old Január 1, 2008, 07:27
Donor Group

Out of interest, ott volt egy különleges oka annak, hogy a telepített Vista 64bit? .... hiszen jól ismert, hogy sok járművezető kérdések, ahogyan azt az XP 64bit változatot.

Ha nincs konkrét oka, hogy használja ezt a 32 bites verzió lenne sokkal biztonságosabb és stabilabb megoldás.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 1, 2008, 07:29
Csoport tagja

Én nem volt tudomása olyan komplikációk az idő. Kaptam tanácsot új építeni egy másik számítógépről fórum volt, és 64 bites irányul.
Old Január 1, 2008, 08:03
Donor Group

Ebben az esetben a tanácsomat az lenne, hogy elveszítjük a 64bit változatot, és telepítse a 32bit egy.

Azt szokás megbánni
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.