![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Először mindenki hé, ez az első poszt, és sajnos nem a legjobb körülmények között. Nemrég készült ez a számítógép segítségével a barátja, és telepíteni a 64 bites Windows Vista Home Premium.
Az első dolog volt szép, de egy kicsit elkezdtem tapasztalat lockups, ahol a kérelmet nem fagyasztható bármennyi ideig 2-15 perc múlva visszatér a normális kerékvágásba. My specs a következők: AMD x2 6000 + Geil 2GB RAM @ 800MHz HIS ATI Radeon 3850 PRO Windows Vista Home Premium (64 bit) Azt szeretném, hogy ez a probléma megoldódott, amint lehetséges, mivel ez megakadályozza, hogy engem az én programok telepítése stb Windows nem stabil elég hosszú, hogy valamit tenni. Köszönöm, hogy bárki bármilyen segítséget tud adni nekem, és kérjük, próbálja meg kezelni, mint aki tudja, nagyon keveset számítógépek - mert azt hiszem, ebbe a kategóriába esik
|
|
|
|||
|
|||
|
kattintson a Start-> Vezérlőpult-> Administrative Tools-> Select Program
keresni hibákat elmúlt 24 óra -> jobb klikk nekik -> válassza a "show minden" akkor jobb klikk és válasszuk a Minden olyan esetben, ha tulajdonságok -> adjon meg egy ötlet, hogy mi okozza azt. Ha szeretné elküldeni a Eseményazonosító = Ez általában mondani, hogy mi ez, és még mit kell rögzíteni, hogy a legtöbb esetben Azt is menni http://www.eventid.net és csak írjuk be az azonosítót |
|
|
|||
|
|||
|
Eseményazonosító 1002 - Forrás: alkalmazás lefagy
Hangok jobbra nekem. Minden segítséget much appreciated! |
|
|
|||
|
|||
|
Én vásárlásán Windows XP-példányt most ... valójában ez a probléma, és hihetetlen Én nem igazán találnak megoldást. Mielőtt vásárolni XP én azt akarom, hogy ez vista probléma, és nem valami nem az én hardware.
Ha a srácok segítenek nekem sem fix Vista vagy segítsen győződjön meg arról, hogy ez a kilátás a probléma, akkor nagyon hálás. Nem akarok menni, és szórja a pénzt az XP csak kideríteni, hogy nem működik megfelelően vagy! Nagyon köszönöm:) |
|
|
|||
|
|||
|
Az alapvető megoldás valószínűleg posted valahol ezek a fórumok azonban nem vagyok biztos benne, ha a most csatlakozott ide és nem vagyok 100%-os ismerős. Én a külsőt és a szerkesztés, ha itt találnak, vagy talán valaki, hogy már egy kicsit körül lehet az összekötő kapocs. A leggyakoribb oka a rossz memória, akkor próbálja meg eltávolítani egy botot, és ha a probléma továbbra is fennáll, ha ez így van, hogy az említett bot, és távolítsa el a másik kart. Azt is meg kell fuss Memtest (néhány hibás RAM tud pass memtest) Azt is biztosítani kell, hogy az összes járművezetővel szemben naprakész, láttam ezt a hibát a régi hálózati adapter vezetők, valamint a 3. fél eszköztárak és a BHO (Browser Helper Objects).
vagy Azt is ellenőrzik, és ha a rendszer létre Minidump. Menj a C: \ windows \ minidump.dmp -> töltsd fel a fájlt ide elemzés segítségével iratkapocs ikonja felett ezt az ablakot. Akkor valaki tud letölteni és debug, hogy milyen vezető vagy az alkalmazások okozza a hibát |
|
|
|||
|
|||
|
Hmmm ez érdekes, egy barátom azt javasolta, én RAM ellenőrzését is. Remélem, hogy ez a probléma, mert ez könnyen orvosolható. Majd futtassa a memtest, majd próbálja meg eltávolítani a modult.
Azt is ellenőrzik a Minidump és nincs fájl a C: \ windows \ minidump.dmp C: \ Windows \ nincs minidump.dmp ", én feltételezem, hogy ez egy jó dolog. Köszönöm a válaszát, majd a Start ellenőrzési my RAM. |
|
|
|||
|
|||
|
Hmm I fiddled a ram, megpróbál néhány különböző kombinációkat, és azt hiszem rájöttem mi a probléma az volt: tõlem RAM modulok rossz résidők, amely megakadályozza őket abban, hogy fut kétcsatornás módban!
Most már csak egy börtön létesítésének Crysis ... Azt hiszem, ez csak a lemez, vagy valami |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Out of interest, ott volt egy különleges oka annak, hogy a telepített Vista 64bit? .... hiszen jól ismert, hogy sok járművezető kérdések, ahogyan azt az XP 64bit változatot.
|
|||
|
|||
|
Én nem volt tudomása olyan komplikációk az idő. Kaptam tanácsot új építeni egy másik számítógépről fórum volt, és 64 bites irányul.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ebben az esetben a tanácsomat az lenne, hogy elveszítjük a 64bit változatot, és telepítse a 32bit egy.
Azt szokás megbánni
|