פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Vista 64 - Explorer לא מגיב

Reply

שרשרת כלים
Old 29 דצמבר 2007, 16:46
חבר קבוצת

Default Vista 64 - Explorer לא מגיב

ראשית היי לכולם, זה ההודעה הראשונה שלי ואת לצערי לא במצב הטוב ביותר של הנסיבות. לאחרונה זה נעשה במחשב בעזרת חבר, והתקנת את גירסת 64 סיביות של Windows Vista Home Premium.

בהתחלה הדברים היו בסדר, אבל אחרי קצת זמן התחלתי לחוות lockups, שם היה להקפיא את היישומים לכל אורך הזמן מ 2-15 דקות לפני חזרתם רגיל.

מפרט שלי הן כדלקמן:
AMD x2 6000 +
GeiL 2GB ראם @ 800mhz
HIS ATI RADEON 3850 פרו
Windows Vista Home Premium (64 ביט)

הייתי רוצה לקבל את הבעיה נפתרה בהקדם האפשרי, תוך שהיא מונעת ממני את התקנת תוכנות וכו 'כמו Windows אינה יציבה מספיק זמן כדי לקבל משהו לעשות.

תודה על כל העזרה של כל אחד יכול לתת לי, בבקשה לנסות לטפל בי כמו אדם שמכיר מעט מאוד בנושא מחשבים - כי אני חושב שאני נופל לתוך הקטגוריה
Old 29 דצמבר 2007, 18:53
חבר קבוצת

לחץ start-> Control Panel-> Administrative Tools-> בחר מציג האירועים

חפש שגיאות האחרון 24 שעות -> לחץ להם זכות -> בחר באפשרות 'הצג את כל המופעים'

תוכל בכל מקרה הזכות לחץ ובחר אירוע נכסים -> צריך לתת לך מושג מה זה גורם.

אם אתה רוצה לפרסם את מזהה אירוע = זה בדרך כלל יכול לספר לך בדיוק מה זה, ואפילו את מה שאתה צריך כדי לתקן את זה ברוב המקרים

אתה גם יכול ללכת http://www.eventid.net או פשוט להקליד את תעודת הזהות
Old 30 דצמבר 2007, 12:37
חבר קבוצת

מזהה אירוע 1002 - מקור: יישום להיתקע

נשמע עוד על הזכות אותי.

כל העזרה הרבה appreciated!
Old 30 דצמבר 2007, 14:58
חבר קבוצת

אני שוקל רכישת עותק של Windows XP, עכשיו זה ממש ... הבעיה היא מדהימה ואני לא ממש למציאת פתרון. לפני שאני קונה XP באמת אני רוצה לוודא כי מדובר בבעיה Vista ולא משהו לעשות עם החומרה.
אם אתם יכולים לעזור לי או לתקן או Vista לעזור לי לוודא זהו Vista בעיה, אני יהיה מאוד אסיר תודה. אני לא רוצה לצאת, ואת הכסף להשקיע ב XP רק כדי לגלות שזה לא פועל כהלכה או!

תודה רבה:)
Old 30 דצמבר 2007, 17:59
חבר קבוצת

השיטה הבסיסית היא כנראה הפתרון פורסם ב איפשהו בפורומים אלה יחד עם זאת אני לא בטוח איפה יש לי בדיוק כמו הצטרפו כאן ואני לא מכיר 100%. אמסר לראות ולערוך אם נמצא כאן, או אולי זה היה מישהו סביב בעת יכול לספק קישור. הסיבה הנפוצה ביותר היא של זיכרון RAM רע, אתה צריך לנסות להסיר מקל אחד ולראות אם הבעיה נמשכת, אם כן, להחליף את המקל ולהסיר את המקל השני. אתה צריך גם להפעיל Memtest (כמה זיכרון RAM פגום יכול לעבור memtest) כמו כן, אתה צריך לוודא שכל מנהלי ההתקנים שלך עד כה, ראיתי את הודעת השגיאה של מנהלי התקנים של מתאם הרשת הישנה, כמו גם צד 3 ו BHO של סרגלי כלים (עוזר הדפדפן אובייקטים).

או

אתה יכול לבדוק ולראות אם המערכת שלך יצר Minidump. לך ל-C: \ Windows \ minidump.dmp -> העלה את הקובץ כאן ניתוח באמצעות paperclip הסמל מעל חלון זה. אז מישהו יכול להוריד Debug זה כדי לראות מה הנהג או יישומים גורמות לשגיאה
Old 31 דצמבר 2007, 12:25
חבר קבוצת

הממ זה מעניין, חבר שלי הציע לי את בדיקת RAM מדי. אני מקווה שזה הבעיה מאז זה בקלות remedied. אני נפעיל memtest ונסה הסרת מודול.

כמו כן בדקתי עבור Minidump ואין כל קובץ ב-C: \ Windows \ minidump.dmp
ב-C: \ Windows \ אין "minidump.dmp", אני מניח שזה יהיה דבר טוב.

תודה על תגובה, אני מתכוון להתחיל לבדוק את ראם.
Old 1 ינואר 2008, 05:50
חבר קבוצת

הממ אני fiddled עם רם, מנסה כמה שילובים שונים, ואני חושב שמצאתי את מה הבעיה: היו לי ראם מודולים של טעות משבצות שהיה מנעו מהם לפעול במצב ערוץ כפול!

עכשיו יש לי רק כלא התקנת Crysis ... אני חושב שזה צריך להיות רק על דיסק או משהו
Old 1 ינואר 2008, 07:27
קבוצת תורמים

מתוך עניין, הייתה קיימת סיבה ספציפית התקנת Vista 64bit? .... כפי שידוע היטב הנהג בעיות רבות, שכן אכן יש גירסת XP של 64bit.

אלא אם כן יש לך סיבות ספציפיות להשתמש בשיטה זו, את גרסת 32bit תהיה הרבה יותר בטוחה ויציבה פתרון.

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 ינואר 2008, 07:29
חבר קבוצת

לא הייתי מודע לכל סיבוכים בזמן. קיבלתי עצה שלי לבנות חדש בפורום ממחשב אחר, והוא היה מכוון לכיוון 64 ביט.
Old 1 ינואר 2008, 08:03
קבוצת תורמים

במקרה זה, העצה שלי יהיה להפסיד את גרסת 64bit ולהתקין את אחד 32bit.

אתה רגיל זה חרטה
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.