![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Pirma Hey everyone, tai mano pirmoji paštu ir, deja, ne aplinkybes geriausiai. Aš neseniai šiame kompiuteryje su draugo pagalba, ir įdiegti 64 bitų versija Windows Vista Home Premium. Pradžioje viskas buvo gerai, tačiau po truputį aš pradėjau patirtis lockups, kur mano prašymų būtų įšaldyti bet laiko trukmė 2-15 minučių iki grįžimo į normalią. Mano specifikacija yra tokia: AMD X2 6000 + Geil 2GB RAM @ 800MHz HIS ATI Radeon 3.850 pro Windows Vista Home Premium (64 bitų) Norėčiau gauti šią problemą išspręsti kaip galima greičiau, nes trukdo man įdiegti savo programas, ir tt, kaip Windows nėra stabili pakankamai ilgas, kad gauti ką nors nuveikti. Thanks for any help kas gali duoti man, ir bandykite laikyti mane kaip žmogų, kuris žino labai mažai apie kompiuterius - nes manau, patenka į šią kategoriją |
|
| |||
| |||
| Spauskite Start-> Control Panel-> Administrative Tools-> Select vyki ieškoti klaidų per paskutines 24 valandas -> paspausti dešiniuoju pelės klavišu jas -> pasirinkite "Rodyti visus atvejus" Jūs galite dešiniuoju pelės klavišu ir pasirinkti kiekvienu atveju įvykis Properties -> turi duoti jums tai, kas jį sukelia mintis. Jei norite rašyti Įvykio ID = Tai dažniausiai galima pasakyti tiksliai kas tai yra, ir net, ko reikia, siekiant ją išspręsti daugeliu atvejų pat galite pereiti prie http://www.eventid.net ir tik tipo ID |
|
| |||
| |||
| Event ID 1002 - Šaltinis: Application Hang Panašiai apie teisę į mane. Visi help much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Aš ketinate įsigyti "Windows XP" kopiją dabar ... iš tiesų ši problema yra neįtikėtina, ir aš nesu tikrai surasti. Prieš nusipirkti XP aš tikrai noriu įsitikinti, kad tai vista problema, o ne kažką daryti su mano aparatūra. Jei vaikinai gali man padėti arba nustatyti Vista ar man padėti įsitikinkite, kad Vista problema, būčiau labai dėkingas. I don't wanna go out ir pinigus Tik XP sužinoti neveikia tinkamai nors! Thanks a lot:) |
|
| |||
| |||
| Pagrindinio tirpalo turbūt paskelbtas kur nors šiuos forumus tačiau aš nesu įsitikinęs, kur, kaip aš ką tik prisijungė prie čia, ir aš nesu 100% pažįstamas. I'll have peržiūrėti ir redaguoti čia, jei nustatoma, ar gal kam nors tai buvo netoli o gali pateikti nuorodą. Dažniausia priežastis yra blogas RAM, tai reikia bandyti pašalinti vieną kortelę ir patikrinkite, ar problema kartojasi, jei ji pakeisti, kad klijuoti ir šalinti kitas Stick. Jūs taip pat turėtų veikti Memtest (kai sugedusi RAM gali praeiti memtest) Taip pat turėtų užtikrinti, kad visi Jūsų vairuotojai yra iki šiol mačiau tai iš senosios tinklo adapterio tvarkyklės, taip pat 3rd Party Toolbars ir yra BHO (Browser Helper Objects klaida). arba Galite patikrinti, ir pamatyti, ar jūsų sistema sukurta minidump. Eikite į C: \ Windows \ Minidump.dmp -> Įkelti failą čia analizei naudojant sąvaržėlės piktograma virš šį langą. Tada kažkas gali parsisiųsti ir derinti ją pamatyti, kas vairuotojui ar prašymų daro klaidą |
|
| |||
| |||
| Hmm, kad įdomu, mano draugas pasiūlė patikrinti mano RAM too. Tikiuosi, kad yra problema, nes tai lengvai ištaisyti. I'll paleisti memtest ir tada bandykite pašalinti modulis. Aš taip pat tikrinama minidump ir nėra jokio failo C: \ Windows \ Minidump.dmp In C: \ Windows \ nėra "Minidump.dmp", aš manyti, kad yra geras dalykas. Ačiū už atsakymą, aš pradėsime tikrinti mano atminties. |
|
| |||
| |||
| Hmm I fiddled su RAM, bandant keletą skirtingų kombinacijų, ir manau, kad aš sužinojau, kas problema buvo: Aš turėjau mano RAM modulių klaidingai laiko tarpsnių, kurie sutrukdė jiems veikia Dual Channel režimu! Dabar aš tik cypė įrengimo Crysis ... aš manau, kad turi būti tik disko ar ko |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš palūkanų, ten buvo konkrečių priežasčių, kodėl įdiegta Vista 64bit? .... ji yra gerai žinoma, kad daugelis vairuotojų problemas, kaip iš tikrųjų XP yra 64bit versija.
| |||
| |||
| Aš ne apie kokius nors sutrikimų metu. Gavau patarimų savo naują pastatyti iš kito kompiuterio, forumas, ir buvo nukreiptas į 64 bitų. |
|
| |||
| |||
| Tokiu atveju, mano patarimas būtų prarasti 64bit versiją ir įdiegti 32 bitų vieną. You wont regret it |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Firefox" nereaguoja! | Peanut | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 11, 2009 19:12 |
| Says Vista Display Driver neatsako ir atgavo | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Kovas 20, 2009 13:00 |
| Vista Ne Explorer Paleidę iš naujo | kapasa | Windows "operacinės sistemos | 5 | 20 vasaris 2009 06:41 |
| Explorer nereaguoja-Help. . | Spunked | Virus, Spyware & Security | 5 | 3 spalis, 2008 11:53 |
| Ar Vista ateiti su Internet Explorer? | Compasky | Windows "operacinės sistemos | 5 | 16 sausis 2008 04:14 |
| Temos įrankiai | |
| |