![]() |
|
| |||
| |||
| Pirmkārt hey visiem, šī ir mana pirmā amata un diemžēl nav labākais apstākļos. Es nesen šajā datorā ar palīdzību no drauga, un uzstādīt 64 bitu versiju Windows Vista Home Premium. Sākumā viss bija naudas sods, bet pēc neilga sāku izjust lockups, kur mans pieteikumi būtu jāiesaldē par jebkuru laika periodu 2-15 minūtes pirms atgriešanās normālā stāvoklī. Mani specs ir šādi: AMD X2 6000 + Geil 2gb ram @ 800MHz HIS ATI Radeon 3.850 pro Windows Vista Home Premium (64 bitu) Es vēlētos iegūt šo problēmu atrisināt pēc iespējas ātrāk, jo tas traucē mani no instalēšanas manas programmas utt, logi nav stabila pietiekami garš, lai iegūtu kaut ko izdarīt. Thanks for any help ikviens var dot man, lūdzu, mēģiniet ārstēšanai mani kāds, kurš zina ļoti maz par datoriem - tāpēc es domāju, ka kritums šajā kategorijā |
|
| |||
| |||
| noklikšķiniet uz Start-> Control Panel-> Administrative Tools-> Notikuma skatītājs meklēt kļūdas pēdējo 24 stundu laikā -> labais klikšķis tos -> izvēlieties 'rādīt visas instancēs " Jūs varat tiesības uz katra instance un izvēlieties notikumu īpašības -> Vai jums ideja par to, ko rada to. Ja jūs vēlaties nosūtīt Event ID = Tas parasti var pateikt tieši kas tas ir, un pat to, kas jums ir nepieciešams noteikt to vairumā gadījumu Jūs varat arī doties uz http://www.eventid.net un tikai veida ID |
|
| |||
| |||
| Event ID 1002 - Avots: application pakārt Skaņas par tiesībām uz mani. Palīdzēs much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Es esmu apsver iegādāties Windows XP tagad faktiski ... šī problēma ir neticami, un es neesmu īsti atrast risinājumu. Pirms iegādāties xp es tiešām gribu, lai pārliecinātos, ka tā ir vista problēma, nevis kaut ko darīt ar manu aparatūru. Ja jūs guys var man palīdzēt vai nu noteikt Vista vai man palīdzēt, pārliecinieties, ka tā ir vista problēma, es būtu ļoti pateicīgs. Es negribu iet un tērēt naudu tikai XP, lai uzzinātu tā nedarbojas pareizi, vai nu! thanks a lot:) |
|
| |||
| |||
| Pamata risinājums, iespējams, ir ievietojis kaut kur uz šo forumu tomēr es neesmu pārliecināts, kur, kā esmu tikko pievienojies šeit un es neesmu 100% pazīstamas. Es ņemšu apskatīt un rediģēt šeit, ja konstatē, vai varbūt kāds tas ir bijis apmēram vienlaikus var nodrošināt saikni. Visbiežākais iemesls ir slikts RAM, jums vajadzētu mēģināt likvidējot vienu nūju un redzētu, vai problēma atkārtojas, ja tā nav, nomainiet šo nūju un novērst citus stick. Jums arī palaist Memtest (kādu kļūdains RAM var iziet memtest) Jums arī jānodrošina, ka visas jūsu autovadītājiem ir līdz šim esmu redzējis šo kļūdas no vecās tīkla adaptera draiveri, kā arī 3rd Party rīkjoslas un BHO's (Browser Helper Objects). vai Jūs varat pārbaudīt un redzēt, ja jūsu izveidotās sistēmas minidump. Iet uz C: \ Windows \ minidump.dmp -> augšupielādēt failu šeit analīzi, izmantojot saspraudes ikona, kas pārsniedz šo logu. Tad kāds var lejupielādēt un atkļūdošanas to redzētu vadītāja vai pieteikumiem, kas rada kļūdu |
|
| |||
| |||
| Hmm, ka ir interesanti, friend of mine ieteica pārbaudīt manu RAM too. Es ceru, ka ir problēma, jo tas ir viegli novērst. Es palaist memtest un tad mēģināt likvidēt moduli. Arī man jāpārbauda minidump un nav nekādas C fails: \ windows \ minidump.dmp In C: \ Windows \ nav "minidump.dmp", es pieņemu, ka ir laba lieta. Paldies par atbildi, es ņemšu sāk pārbaudīt manu RAM. |
|
| |||
| |||
| Hmm es fiddled ar ram, mēģinot dažas dažādas kombinācijas, un es domāju, ka es uzzināju kāda problēma bija: man bija ram moduļus nepareizu laika nišām, kas tām liedza darbojas divu kanālu režīmā! Tagad man ir tikai darba pārtraukšana instalēšanas Crysis ... Es domāju, ka ir vienkārši disks vai kaut |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No procentiem, bija tur īpašs iemesls, kādēļ instalēta Vista 64bit? .... tas ir labi zināms, ir daudz vadītāja jautājumiem, kā patiesi XP ir 64bit versija.
| |||
| |||
| Man nav zināms neviens komplikācijas laikā. Es saņēmu konsultācijas par savu jauno būvēt no cita datora forums, un tā bija vērsta uz 64 bitu. |
|
| |||
| |||
| Tādā gadījumā mans padoms būtu zaudēt 64bit versiju un instalēt 32bit vienu. Jums paradis nenožēlosiet |
![]() |
|
| Bookmarks |