mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Vista 64 - explorer nu răspunde

Reply

Thread Tools
Old 29 decembrie 2007, 16:46
Grupul de stat

Default Vista 64 - explorer nu răspunde

În primul rând hei pe toată lumea, acesta este primul meu post şi, din păcate, nu în cele mai bune de circumstanţe. Am făcut de curând acest computer cu ajutorul unui prieten, şi instalat versiunea pe 64 de biţi de Windows Vista Home Premium.

La început, lucrurile au fost bine, dar dupa o vreme am inceput sa experienţă lockups, în cazul în care mi-ar congela aplicaţii pentru orice perioadă de timp de 2-15 minute înainte de a reveni la normal.

My specs sunt după cum urmează:
AMD x2 6000 +
GeiL 2GB RAM @ 800mhz
HIS ATI Radeon 3850 pro
Windows Vista Home Premium (64 bit)

Mi-ar plăcea să te această problemă rezolvată cât mai curând posibil, astfel cum este prevenirea mine de la instalarea mea programe etc ca Windows nu este stabil, suficient de lungi pentru a obţine ceva de facut.

Multumesc pentru orice ajutor oricine poate să-mi dai, şi vă rugăm să încercaţi să mă tratezi ca pe cineva care stie foarte putin despre computere - pentru că eu cred că se încadrează în această categorie
Old 29 decembrie 2007, 18:53
Grupul de stat

faceţi clic pe Start-> Control Panel-> Administrative Tools-> selectaţi Vizualizator evenimente

uite pentru erori în ultimele 24 de ore -> click dreapta pe ele -> Selectaţi 'Afişează toate instanţele "

puteţi să faceţi clic dreapta şi selectaţi fiecare exemplu eveniment proprietăţi -> ar trebui să vă dea o idee despre ce este cauza asta.

Dacă doriţi să post de Event ID = Asta de obicei, pot să vă spun exact ceea ce este, şi chiar ceea ce ai nevoie pentru a repara în cele mai multe cazuri

De asemenea, puteţi să mergeţi la http://www.eventid.net şi doar în ID-ul de tip
Old 30 decembrie 2007, 12:37
Grupul de stat

ID-ul de eveniment 1002 - Sursa: aplicarea inchide

Sunete despre dreptul de a-mi.

Toate ajuta foarte apreciate!
Old 30 decembrie 2007, 14:58
Grupul de stat

Sunt în considerare cumpărarea o copie de Windows XP acum ... de fapt, această problemă este incredibil şi nu sunt foarte găsirii unei soluţii. Înainte să-l cumpere XP Eu chiar vreau să vă asiguraţi că aceasta este o problemă Vista şi nu de-a face cu hardware-ul meu.
Dacă voi putea să-mi ajute fie stabili vista sau ajută-mă să vă asiguraţi că acesta este un vista problemă, aş fi foarte recunoscător. Nu vreau să merg afară şi a cheltui banii pe XP doar pentru a afla aceasta nu funcţionează în mod corespunzător, fie!

Multumesc mult:)
Old 30 decembrie 2007, 17:59
Grupul de stat

Soluţie de bază este, probabil, undeva postat pe aceste forumuri cu toate acestea nu sunt sigur ca atunci când am intrat aici şi eu nu sunt 100% familiar. Voi trebuie să aruncaţi o privire şi edita aici dacă este găsit, sau, poate, cineva care a fost în jur de un timp poate oferi un link. Cel mai des este rău RAM, ar trebui să încercaţi să eliminaţi un băţ şi a vedea dacă problema persistă, în cazul în care acesta nu, care să înlocuiască stick şi elimina alte stick. De asemenea, trebuie să rulaţi Memtest (unele defecte RAM poate trece Memtest) De asemenea, trebuie să se asigure că toate driver-ele dvs. sunt la zi, am văzut această eroare de la driverele vechi adaptor de reţea, precum şi bare de instrumente şi 3a parte BHO's (Browser Helper Objects).

sau

Puteţi verifica şi a vedea dacă sistemul creat un Minidump. Du-te la C: \ windows \ minidump.dmp -> încărcaţi fişierul aici pentru analiza folosind clemă pictograma de mai sus această fereastră. Atunci, cineva se poate descărca şi debug-l pentru a vedea ce driver sau cererile sunt determinând eroare
Old 31 decembrie 2007, 12:25
Grupul de stat

Hmm asta e interesant, un prieten de-al meu a sugerat verificarea mea prea RAM. Sper ca-i problema, deoarece acesta este uşor de remediat. Voi executa un Memtest si apoi încercaţi să eliminaţi un modul.

De asemenea, am verificat pentru o Minidump şi nu există nici un fişier la C: \ windows \ minidump.dmp
În C: \ Windows \ nu este nici "minidump.dmp", voi presupune că e un lucru bun.

Mulţumesc pentru răspuns, voi începe verificarea meu RAM.
Old O 1 2008, 05:50
Grupul de stat

Hmm am fiddled cu berbec, încercând câteva combinaţii diferite şi cred că am aflat ce problema a fost: am avut modulele RAM în greşit sloturi care a fost prevenirea acestora de la rularea în modul dual canal!

Acum, am doar o lockup instalarea Crysis ... Cred că trebuie să fie doar de disc sau ceva de genul asta
Old O 1 2008, 07:27
Grupul de donator

Din interes, a fost acolo un anumit motiv pentru care l-aţi instalat Vista 64bit? .... după cum este bine cunoscut pentru a avea mai multe probleme de driver, astfel cum a fost într-adevăr a lui XP 64bit versiune.

Cu excepţia cazului în care aveţi motive speciale pentru a utiliza acest lucru, 32bit ar fi o versiune mult mai sigură şi mai stabilă soluţie.

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old O 1 2008, 07:29
Grupul de stat

Nu am fost la curent cu orice complicaţii la momentul respectiv. Am primit sfaturi cu privire la noua mea construi un alt computer de la forum, precum şi a fost orientată spre 64 biţi.
Old O 1 2008, 08:03
Grupul de donator

În acest caz, sfatul meu ar fi să se piardă în 64bit versiune şi instalaţi-o pe 32bit.

Ai obiceiul regreta
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.