menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Vista 64 - explorer nezodpovedá

Reply

Thread Tools
Old 29. decembra 2007, 16:46
Člen Skupina

Default Vista 64 - explorer nezodpovedá

Po prvé Ahoj všetci, toto je môj prvý príspevok a bohužiaľ nie je v najlepšej situácii. Nedávno som na to počítač s pomocou priateľa, a inštalované na 64 bitovú verziu Windows Vista Home Premium.

Spočiatku to bolo dobre, ale po chvíli som začal prežívať lockups, kde mojej žiadosti by zmraziť na akokoľvek dlhú dobu 2-15 minút, než sa vrátil do normálu.

Moje parametre sú nasledujúce:
AMD X2 6000 +
Geil 2gb ram @ 800MHz
JEHO ATI Radeon 3850 pre
Windows Vista Home Premium (64 bit)

Chcela by som sa dostať tento problém vyriešiť čo najskôr, pretože je mi bráni v inštalácii programov atď ako my okien nie je stabilné, dostatočne dlhá, aby si niečo urobil.

Vďaka za pomoc niekto môže dať mi, prosím, a pokúste sa ku mne ako niekto, kto vie veľmi málo o počítačoch - pretože si myslím, že patria do tejto kategórie
Old 29. decembra 2007, 18:53
Člen Skupina

kliknite na tlačidlo Štart-> Ovládací panely-> Nástroje pre správu-> vyberte prípade diváka

hľadať chyby v posledných 24 hodinách -> pravým tlačidlom myši nich -> vyberte možnosť 'Zobraziť všetky inštancie'

môžete pravým tlačidlom myši a vyberte jednotlivé inštancie udalosti vlastnosti -> dať vám predstavu o tom, čo je príčinou to.

Ak chcete príspevok udalostí ID = To je zvyčajne povedať presne, čo to je, a dokonca aj to, čo potrebujete opraviť vo väčšine prípadov

Môžete tiež prejsť na http://www.eventid.net a zadajte do ID
Old 30. decembra 2007, 12:37
Člen Skupina

ID udalosti 1002 - Zdroj: application zavesiť

Znie to asi právo na mě.

Všetky pomáhajú veľa!
Old 30. decembra 2007, 14:58
Člen Skupina

I'm zvažuje kúpu kópiu systému Windows XP teraz skutočne ... tento problém je neuveriteľné a som naozaj nie je nájsť riešenie. Než si kúpiť XP naozaj chcem, aby sa ubezpečil, že je to Vista a nie je problém niečo urobiť s mojím hardvérom.
Ak vás mi môže pomôcť buď opraviť, alebo Vista, pomôžte mi sa uistili, že je Vista problém, bol by som veľmi vďačný. Nechcem ísť von a utrácať peniaze na XP len aby zistil, že nefunguje ani!

díky moc:)
Old 30. decembra 2007, 17:59
Člen Skupina

Základným riešením je pravdepodobne vyslaný niekde na týchto fórach, ale já si nejsem jistá, kde, ako som sem vstúpil a já si nejsem 100% oboznámení. Dám si vzhľad a upravovať, ak tu nájsť, alebo snad někdo, že to bolo asi chvíli môže poskytnúť odkaz. Najčastejšou príčinou je zlé pamäti, mali by ste sa pokúsiť odstrániť jedno drevo a zistiť, či problém pretrváva, je-li to, že nahradí palicu a odstránenie ostatných palicu. Mali by ste tiež plynúť Memtest (niektoré chybné RAM môže prejsť Memtest) Tiež by mala zabezpečiť, aby všetky vaše ovládače sú aktuálne, som videl túto chybu zo starých sieťový adaptér vodičov rovnako ako 3. strana lišty a to BHO (Browser Helper Objects).

alebo

Môžete skontrolovať a zistiť, či váš systém vytvoril Minidump. Prejdite do priečinka C: \ windows \ minidump.dmp -> nahrať súbor tu pre analýzu pomocou sponku ikona nad týmto oknom. Teda niekoho, môžete stiahnuť a ladenie je vidieť, čo vodič alebo aplikácie sú príčinou chyby
Old 31. decembra 2007, 12:25
Člen Skupina

Hmm to je zaujímavé, môj priateľ navrhol kontrolu môjho RAM taky. Dúfam, že je to problém, pretože je to ľahko napraviť. I'll spustit Memtest a potom sa pokúsiť odstrániť modul.

Tiež som pre Minidump a neexistuje súbor v C: \ windows \ minidump.dmp
C: \ Windows \ neexistuje "minidump.dmp", budem predpokladať, že to je dobrá vec.

Vďaka za odpoveď, uvidíme start kontrolu môjho RAM.
Old 1.januára 2008, 05:50
Člen Skupina

Hmm I pohrával s ram, vyskúšať niekoľko rôznych kombinácií, a myslím, že som zistil, aký bol problém: Mal som ram moduly do zlé časy, ktoré im bránia bol spustený v duálnom režime kanála!

Teraz už len mať väzení inštaláciu Crysis ... Myslím, že jednoducho musí byť na disku alebo tak niečo
Old 1.januára 2008, 07:27
Darcu Skupina

Mimo záujem, bola tu mimoriadne dôvod, prečo ste nainštalovali Vista 64bit? .... ako je dobre známe, že mnohí vodiči problémy, ako to skutočne bolo XP 64bit verziu.

Ak nemáte špeciálne dôvody na použitie tohto cieľa 32bit verzia by bola oveľa bezpečnejšie a stabilnejšie riešenie.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1.januára 2008, 07:29
Člen Skupina

Nebol som si vedomý žiadne komplikácie v tej dobe. Dostal som radu na mojej novej stavať z iného počítača fóra, a bola zameraná na 64 bit.
Old 1.januára 2008, 08:03
Darcu Skupina

V tom prípade moje rada by prísť na 64bit verziu a nainštalovať 32bit jedna.

Ste zvyknutý ľutovať
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Firefox nereaguje! arašidy Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 11. júna 2009 19:12
Říká Vista Display Driver prestal reagovať a bola obnovená pete21 Graphics Cards & Monitory 3 20. marec 2009 13:00
Vista nie je Exploreru po reštarte kapasa Operačné systémy Windows 5 20. februára 2009 06:41
Explorer nezodpovedá-Help. . Spunked Virus, spyware a bezpečnosť 5 3. októbra 2008 11:53
Má Vista prichádzajú s Internet Explorer? Compasky Operačné systémy Windows 5 16. január 2008 04:14
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.