![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Прво еј свима, ово је мој први пост и на жалост, није у најбољим околностима. Недавно сам направио ово рачунар уз помоћ пријатеља, а инсталирана је 64 битна верзија система Уиндоус Виста Хоме Премиум.
У почетку су ствари у реду, али после мало сам се почео лоцкупс искуству, где би се замрзне моје апликације за било коју дужину времена 2-15 минута пре него што се враћају на нормалу. Мој наочаре су како слиједи: АМД кс2 6000 + ГеиЛ 2ГБ рам @ 800мхз ХИС АТИ Радеон 3850 Про Уиндоус Виста Хоме Премиум (64 бит) Хтела бих се тај проблем реши што је пре могуће, јер је спречавање ме из моје инсталирате програме етц као прозоре није стабилна довољно дуго да би било што урадили. Хвала за било какву помоћ свако може, дајте ми, молим те покушати третирати као некога ко ми зна врло мало о компјутерима - јер ја мислим да спадају у ту категорију
|
|
|
|||
|
|||
|
кликните на Старт-> Цонтрол Панел-> Административе Тоолс-> Евент Виеуер изаберите
тражити грешке у задња 24 сата -> десни клик њих -> Изаберите "Прикажи све инстанце ' можете десним тастером миша кликните сваку инстанцу и изаберите пропертиес догађај -> требало би вам дати представу о томе шта је узрок томе. Ако желите објавити Евент ИД = То се обично вам рећи тачно шта је, па чак и оно што вам треба да то поправити у већини случајева Такође можете ићи на хттп://ууу.евентид.нет и само упишите ИД |
|
|
|||
|
|||
|
Догађај ИД-1002 - Соурце: апплицатион ханг
Звуци о право на мене. Сва помоћ много поштовати! |
|
|
|||
|
|||
|
Ја сам с обзиром на куповину копију система Уиндоус КСП сада стварно ... овај проблем је невероватан и Им 'не стварно проналажењу решења. Пре него што сам купити ксп и стварно оскудица да бисте били сигурни да је то видик проблем и није нешто радити с мој хардвер.
Ако момци могу помоћ мене шкрипац видик или или помозите ми побрините то је видик проблем, ја ће бити врло захвалан. Не желим да излазе и потрошите новац на КСП само да би сазнали да не ради исправно било! пуно хвала:) |
|
|
|||
|
|||
|
Основно решење је вероватно негде објављена на овим форумима али нисам сигуран где је као што сам ја овде само придружио и нисам 100% упознат. Ја ћу погледати и уредити, ако се овде нађе, или можда неко која је била около неко време могу дати линк. Најчешћи узрок је лош РАМ, можете покушати уклањањем једног штапа и видети ако се проблем настави, ако не, да замените стицк и уклоните друге стицк. Ви би такође требало изводити Мемтест (неки неисправан РАМ-а може проћи мемтест) Такође треба да обезбеди да су све Ваше возаче и до сада, видео сам ову грешку из старе мрежни адаптер возачи, као и 3рд Парты'с тоолбар и БХО (Броусер Хелпер Објецтс).
или Можете проверити и видети ако је ваш систем створио минидумп. Иди на Ц: \ Уиндоус \ минидумп.дмп -> уплоад датотека овде за анализу помоћу спајалица икону изнад овог прозора. Тада се неко може преузети и дебуг то видети што возач или апликације су узрок грешке |
|
|
|||
|
|||
|
Хмм то је занимљиво, пријатељ мој предложен проверавање моје РАМ превише. Надам се да је проблем јер то је лако исправити. Ја ћу покренути мемтест, а затим покушајте да уклоните модул.
Такође сам проверити за минидумп и не постоји у датотеци Ц: \ Уиндоус \ минидумп.дмп У Ц: \ Уиндоус \ нема "минидумп.дмп", ја ћу претпоставити да је то добра ствар. Хвала за одговор, ја ћу почети проверавање моје РАМ. |
|
|
|||
|
|||
|
Хмм ја фиддлед са ован, тежак неколико различитих комбинација и мислим да сам пронашао оно што је проблем је био: ЈА је мој рам модулима у погрешном слот која је спречава њихово приказивање у дуал моду канал!
Сада сам само да има затвор инсталирате Црысис ... мислим да мора бити само диск или нешто |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Од интереса, био је тамо одређени разлог зашто сте инсталирали Виста 64бит? .... као што је добро познато да су многи возача питањима, као што је КСП и 64бит приказ.
|
|||
|
|||
|
Нисам био свестан компликација у било којем тренутку. Добио сам савет моје нове градити са другог рачунара форум, и била је усмерена ка 64 залогај.
|
|
|
|||
|
|||
|
У том случају, мој савет би био да изгубе 64бит верзију и инсталирајте 32бит један.
Те навика пожалити
|