az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista 64 - Explorer yanıt vermiyor

Reply

Konu Araçları
Old 29 Aralık 2007, 16:46
Üye Grubu

Default Vista 64 - Explorer yanıt vermiyor

Öncelikle selam herkese, bu benim ilk yazı ve ne yazık ki bu durumda en iyi değildir. Kısa bir arkadaşınızın yardımı ile, bu bilgisayarda yapılan ve Windows Vista Home Premium ve 64 bit sürümü yüklü.

Ben normal bir dönmeden önce lockups, nerede uygulamaları zaman herhangi bir uzunluk için 2-15 dakika arasında dondurulması da yaşamaya başlayan ilk şey olarak ama sonra biraz iyi oldu.

Ana özellikleri şunlardır:
AMD X2 6000 +
Geil 800MHz @ 2GB RAM
HIS ATI Radeon 3850 PRO
Windows Vista Home Premium (64 bit)

Bu sorunu Windows sürece yeterli bir şey yapmak için istikrarlı değil en kısa zamanda benim programları vb yükleme Bana önlenmesi gibi çözülmesi almak istiyorum.

Bana herhangi bir yardım herkes için teşekkür ederiz, çok bilgisayar hakkında çok az bilen birisi gibi davranmak bana lütfen - çünkü bu kategoriye girer düşünüyorum
Old 29 Aralık 2007, 18:53
Üye Grubu

Başlat-> Denetim Masası-> Yönetimsel Araçlar-> seçin olay görüntüleyici

Son 24 saat içinde hatalar arayın -> sağ tıklayarak onları - 'göstermek seçin tüm örneklerini'

Hemen tıklayın her anını ve etkinlik özellikleri -> ne de neden olan bir fikir vermelidir olabilir.

Eğer = Bu genelde anlarım Olay Kimliği göndermek istediğiniz tam olarak ne olduğunu ve hatta ne çok durumda bunu düzeltmek için gereken

de gidebilirsiniz http://www.eventid.net ve ID yazın
Old 30 Aralık 2007, 12:37
Üye Grubu

Olay Kimliği 1002 - Kaynak: uygulama kapatmak

Hakkında bana doğru geliyor.

Her türlü yardıma çok takdir!
Old 30 Aralık 2007, 14:58
Üye Grubu

Windows bir kopyasını almayı düşünüyor yaşıyorum şimdi gerçekten ... Bu sorunu inanılmaz XP ve gerçekten bir çözüm bulmak değil. Önce XP I almak gerçekten emin bu benim donanım ile ilgili bir Vista sorunu, bir şeyler yapmak istiyorum.
Eğer siz beni ya Vista düzeltmek veya bana bir manzara sorun olduğundan emin olun yardımcı yardımcı olabilir, çok minnettar olacaktır. Ben dışarı çıkıp ve XP üzerinde düzgün bir şekilde işe değil sadece bulmak için para harcamak istemiyorum!

çok teşekkür ederim:)
Old 30 Aralık 2007, 17:59
Üye Grubu

Temel çözüm belki bir yerde bu forumları Ancak emin değilim gibi Sadece katıldı ve 100% tanıdık pm üstünde olduğunu. Ben bir göz olur ve eğer, ya da belki birileri bu bir süre yaklaşık bir bağlantı sağlayabilir's been bulundu düzenleyin. En sık neden RAM kötü, bir sopa kaldırmayı deneyin ve sorunun devam bakın, eğer, bu çubuk ve diğer çubuğu kaldırmak yerine gelmez. Bunlar da (bazı hatalı RAM memtest) Ayrıca, tüm sürücülerin güncel olduğundan emin olmak gerekir geçirebiliriz, I) BHO's (Tarayıcı Yardımcı Nesneleri eski ağ bağdaştırıcısı sürücüleri gibi 3. parti araç çubukları ve bu hata gördüm Memtest gitmeli.

veya

Kontrol ve görmek eğer sistem Minidump oluşturduk. C gidin: \ windows \ minidump.dmp -> burada analizi bu pencereyi yukarıdaki ataç simgesini kullanarak için dosya yükleyin. Sonra biri indirebilirsiniz ve sürücü veya uygulama hatası ne neden olduğunu görmek için hata ayıklama
Old 31 Aralık 2007, 12:25
Üye Grubu

Evet bu, benim bir arkadaşım çok ilginç benim RAM kontrol önerdi. Bence sorun bu yana kolayca remedied's umuyoruz. Ben ve bir modülü kaldırmayı deneyin bir memtest çalıştırmak olacaktır.

Ayrıca bir Minidump kontrol ve C hiçbir dosya: \ windows \ minidump.dmp
C: \ Windows \ yok "minidump.dmp" olduğunu, bu iyi bir şey kabul edeceğiz.

Yanıt için teşekkürler, benim RAM kontrol başlayacağız.
Old 1 Ocak 2008 05:50,
Üye Grubu

Hmm Ben koç ile, bir kaç farklı kombinasyon ve i çalışıyor fiddled Ben öğrendim sorunun ne olduğunu düşünüyorum: Hangi çift kanal modunda çalışırken bunları önlemek olduğunu yanlış yuvası benim bellek modülleri vardı!

Şimdi sadece bir tıkanabilir Crysis yükleme var ... Ben sadece disk falan olmalı düşünüyorum
Old 1 Ocak 2008, 07:27
Bağış Grubu

Dışarı çıkar, bir özel neden neden Vista 64bit yüklü oldu? .... olarak da birçok sürücü sorunları bilinmektedir gibi gerçekten XP's 64bit sürümü var.

Siz bu kullanmak için özel nedenler varsa, 32bit sürümü çok daha güvenli ve daha kararlı bir çözüm olacaktır.

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 1 Ocak 2008, 07:29
Üye Grubu

Herhangi bir komplikasyon ise farkında değildi. Ben yeni bir bilgisayar forumu, ve inşa 64 bitlik yönelik tarihe tavsiye aldı.
Old 1 Ocak 2008, 08:03
Bağış Grubu

Bu durumda, benim tavsiye ve 64bit sürümü kaybetmeye ve 32bit yükleyin olacaktır.

Sen pişman alışkanlık
Reply

Register

Bookmarks