менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Vista 64 - Explorer не відповідає

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 грудня 2007, 16:46
Член групи

Default Vista 64 - Explorer не відповідає

По-перше Ей кожен, це мій перший пост і, на жаль, не в найсприятливіших обставинах. Нещодавно я зробив це комп'ютер за допомогою одного, і встановлено 64-розрядна версія Windows Vista Home Premium.

Спочатку справу було нормально, але через деякий час я почав відчувати ділянках, де мої заяви будуть заморожувати на будь-який термін від 2-15 хвилин, перш ніж повертатися до нормального життя.

Моя специфікації такі:
AMD X2 6000 +
GeiL 2GB RAM @ 800Mhz
HIS ATI Radeon 3850 Pro
Windows Vista Home Premium (64 біт)

Я хотів би одержати цю проблему вирішити якомога скоріше як це заважає мені від установки моїх програм і т.д., як вікна не є стабільним достатньо довго, щоб отримати нічого зробити.

Спасибо за будь-яку допомогу людина може дати мені, і, будь ласка, спробуйте ставитися до мене як чоловік, який дуже мало знає про комп'ютери - тому що я думаю, що підпадає під цю категорію
Old 29 грудня 2007, 18:53
Член групи

натисніть кнопку Пуск-> Панель керування-> Адміністрування-> Select перегляду подій

Шукайте помилки в останні 24 години -> клацніть правою кнопкою миші них -> виберіть "Показати всі випадки '

Ви можете правою кнопкою миші кожен примірник і виберіть пункт "Властивості події -> має дати вам уявлення про те, що викликає його.

Якщо Ви хочете розмістити Подія ID = Це як правило, може сказати вам точно, що це таке, і навіть те, що вам потрібно виправити це в більшості випадків

Ви також можете http://www.eventid.net і просто введіть ідентифікатор
Old 30 грудня 2007, 12:37
Член групи

Код події 1002 - Джерело: Application Hang

Звук про право на мене.

Всі довідки високу оцінку!
Old 30 грудня 2007, 14:58
Член групи

Я розглядає можливість придбання копії Windows XP тепер насправді ... ця проблема є неймовірним, і я не дуже пошуку рішення. Перш ніж купити XP я дійсно хочу, щоб переконатися, що ця проблема Vista, а не щось зробити з моїм обладнанням.
Якщо ви, хлопці, можете мені допомогти, або скасувати Vista або допомогти мені переконатися, що це перспектива проблема, я був би дуже вдячний. Я не хочу виходити на вулицю і витрачати гроші на XP тільки щоб дізнатися про це не працює належним чином теж!

Велике спасибі:)
Old 30 грудня 2007, 17:59
Член групи

Основні рішення, можливо, десь Написав на цих форумах Однак я не впевнений, де, як я щойно вступив тут, і я не на 100% знайомі. Я подивлюся і правити тут, якщо знайдена, або, може бути, хтось ось вже певний час може стати сполучною ланкою. Найбільш поширена причина поганої пам'яті, ви повинні спробувати усунути одне палицю і подивитися, якщо ця проблема продовжиться, якщо ні, замінити цю паличку і видаліть іншу палицю. Ви також повинні працювати MemTest (деякі несправний RAM може пройти MemTest) Ви також повинні забезпечити, щоб всі ваші драйвери до дати, я бачив цю помилку зі старих драйверів мережевого адаптера, а також в 3-ю партію і панелей інструментів (BHO's Browser Helper Objects).

або

Ви можете перевірити, якщо ваша система створюється Minidump. Перейти в C: \ Windows \ minidump.dmp -> завантажити файл тут для аналізу за допомогою скріпки значок вище цього вікна. Потім хтось може скачати і налагоджувати його, щоб побачити, який драйвер або програми викликають помилку
Old 31 грудня 2007, 12:25
Член групи

Хм, цікаво, мій друг запропонував перевірка моєї пам'яті теж. Я сподіваюся, що вся проблема, оскільки це легко виправити. Я побіжу MemTest, а потім спробуйте видалити модуль.

Також я перевірив на Minidump і немає у файлі C: \ Windows \ minidump.dmp
У C: \ WINDOWS \ ні "minidump.dmp", я буду вважати, що це добре.

Спасибо за ответ, я почну перевірка моїй пам'яті.
Old 1 січня 2008, 05:50
Член групи

Хм я грав на скрипці з ОЗУ, намагаючись кілька різних комбінацій, і я думаю, я дізнався, в чому справа: у мене була RAM модулів у неправильному слота який не дозволяє їм працювати в двоканальному режимі!

Зараз у мене тільки блокування установки Crysis ... Я думаю, що повинна бути просто диск або щось
Old 1 січня 2008, 07:27
Донор групи

З інтересу, чи було конкретні причини, чому ви встановили Vista 64bit? .... Як добре відомо, що багато питання, водій, як, втім, має 64-бітової версії XP.

Якщо у вас є конкретні причини для використання цього, 32-бітної версії буде набагато безпечнішим і стабільним рішенням.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 1 січня 2008, 07:29
Член групи

Я нічого не відомо про будь-яких ускладнень в той час. Я отримав консультації з моєї нової збірки з іншого комп'ютера, форумі, так і було направлено на 64 біта.
Old 1 січня 2008, 08:03
Донор групи

У такому випадку, моя порада буде втрачати 64-бітової версії та встановлення 32-бітної одному.

Ви не пошкодуєте воно
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Firefox не реагує! арахіс Веб-браузери & FTP-клієнти 0 11 червня 2009 19:12
Каже Vista Display Driver перестав відповідати і відновлені pete21 Графічні карти & Монітори 3 20 березня 2009 13:00
Vista не Explorer після перезапуску kapasa Операційні системи Windows 5 20 лютого 2009 06:41
Explorer не відповідає-Help. . Spunked Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 5 3 жовтня 2008 11:53
Лі Vista постачаються з Internet Explorer? Compasky Операційні системи Windows 5 16 січня 2008 04:14
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.