![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| По-перше Ей кожен, це мій перший пост і, на жаль, не в найсприятливіших обставинах. Нещодавно я зробив це комп'ютер за допомогою одного, і встановлено 64-розрядна версія Windows Vista Home Premium. Спочатку справу було нормально, але через деякий час я почав відчувати ділянках, де мої заяви будуть заморожувати на будь-який термін від 2-15 хвилин, перш ніж повертатися до нормального життя. Моя специфікації такі: AMD X2 6000 + GeiL 2GB RAM @ 800Mhz HIS ATI Radeon 3850 Pro Windows Vista Home Premium (64 біт) Я хотів би одержати цю проблему вирішити якомога скоріше як це заважає мені від установки моїх програм і т.д., як вікна не є стабільним достатньо довго, щоб отримати нічого зробити. Спасибо за будь-яку допомогу людина може дати мені, і, будь ласка, спробуйте ставитися до мене як чоловік, який дуже мало знає про комп'ютери - тому що я думаю, що підпадає під цю категорію |
|
| |||
| |||
| натисніть кнопку Пуск-> Панель керування-> Адміністрування-> Select перегляду подій Шукайте помилки в останні 24 години -> клацніть правою кнопкою миші них -> виберіть "Показати всі випадки ' Ви можете правою кнопкою миші кожен примірник і виберіть пункт "Властивості події -> має дати вам уявлення про те, що викликає його. Якщо Ви хочете розмістити Подія ID = Це як правило, може сказати вам точно, що це таке, і навіть те, що вам потрібно виправити це в більшості випадків Ви також можете http://www.eventid.net і просто введіть ідентифікатор |
|
| |||
| |||
| Код події 1002 - Джерело: Application Hang Звук про право на мене. Всі довідки високу оцінку! |
|
| |||
| |||
| Я розглядає можливість придбання копії Windows XP тепер насправді ... ця проблема є неймовірним, і я не дуже пошуку рішення. Перш ніж купити XP я дійсно хочу, щоб переконатися, що ця проблема Vista, а не щось зробити з моїм обладнанням. Якщо ви, хлопці, можете мені допомогти, або скасувати Vista або допомогти мені переконатися, що це перспектива проблема, я був би дуже вдячний. Я не хочу виходити на вулицю і витрачати гроші на XP тільки щоб дізнатися про це не працює належним чином теж! Велике спасибі:) |
|
| |||
| |||
| Основні рішення, можливо, десь Написав на цих форумах Однак я не впевнений, де, як я щойно вступив тут, і я не на 100% знайомі. Я подивлюся і правити тут, якщо знайдена, або, може бути, хтось ось вже певний час може стати сполучною ланкою. Найбільш поширена причина поганої пам'яті, ви повинні спробувати усунути одне палицю і подивитися, якщо ця проблема продовжиться, якщо ні, замінити цю паличку і видаліть іншу палицю. Ви також повинні працювати MemTest (деякі несправний RAM може пройти MemTest) Ви також повинні забезпечити, щоб всі ваші драйвери до дати, я бачив цю помилку зі старих драйверів мережевого адаптера, а також в 3-ю партію і панелей інструментів (BHO's Browser Helper Objects). або Ви можете перевірити, якщо ваша система створюється Minidump. Перейти в C: \ Windows \ minidump.dmp -> завантажити файл тут для аналізу за допомогою скріпки значок вище цього вікна. Потім хтось може скачати і налагоджувати його, щоб побачити, який драйвер або програми викликають помилку |
|
| |||
| |||
| Хм, цікаво, мій друг запропонував перевірка моєї пам'яті теж. Я сподіваюся, що вся проблема, оскільки це легко виправити. Я побіжу MemTest, а потім спробуйте видалити модуль. Також я перевірив на Minidump і немає у файлі C: \ Windows \ minidump.dmp У C: \ WINDOWS \ ні "minidump.dmp", я буду вважати, що це добре. Спасибо за ответ, я почну перевірка моїй пам'яті. |
|
| |||
| |||
| Хм я грав на скрипці з ОЗУ, намагаючись кілька різних комбінацій, і я думаю, я дізнався, в чому справа: у мене була RAM модулів у неправильному слота який не дозволяє їм працювати в двоканальному режимі! Зараз у мене тільки блокування установки Crysis ... Я думаю, що повинна бути просто диск або щось |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| З інтересу, чи було конкретні причини, чому ви встановили Vista 64bit? .... Як добре відомо, що багато питання, водій, як, втім, має 64-бітової версії XP.
| |||
| |||
| Я нічого не відомо про будь-яких ускладнень в той час. Я отримав консультації з моєї нової збірки з іншого комп'ютера, форумі, так і було направлено на 64 біта. |
|
| |||
| |||
| У такому випадку, моя порада буде втрачати 64-бітової версії та встановлення 32-бітної одному. Ви не пошкодуєте воно |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Firefox не реагує! | арахіс | Веб-браузери & FTP-клієнти | 0 | 11 червня 2009 19:12 |
| Каже Vista Display Driver перестав відповідати і відновлені | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 20 березня 2009 13:00 |
| Vista не Explorer після перезапуску | kapasa | Операційні системи Windows | 5 | 20 лютого 2009 06:41 |
| Explorer не відповідає-Help. . | Spunked | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 5 | 3 жовтня 2008 11:53 |
| Лі Vista постачаються з Internet Explorer? | Compasky | Операційні системи Windows | 5 | 16 січня 2008 04:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |