![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти на всички, аз знам това лице е било направено за смъртта, аз имам търсили форумите и имат много смесени отговори, нека ти обясня моята dilema. Аз съм механик и имат много данни, които ще се работи само върху XP, аз трябваше да купя нов лаптоп и е трябвало да се използва местна електроника магазин като бях £ 450 в vouchures, иначе всичко е акционерно изглед модели, така че Има Fujitsu amilo LI171 вървят Vista, сега са opend го и им е шофьор CD казва драйвери и помощни програми казва подкрепа за Windows Vista, Microsoft XP Professional, така означава това аз мога повторно форматиране на harddrive и insatall XP Home допълнение, и след това използвайте драйвер CD за reintall драйвери за XP, тъй като това ще спаси всичките ми инфо тогава и ме спаси да се налага да имате два лаптопи на бюрото ми, anyhelp ще бъдат оценени, както Не знам със сигурност какво правя, но ми дай автомобил и добре този друга история Благодаря, че отделихте време да прочетете това |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да можете да поставите XP на него, всички шофьори трябва да бъде на производителите на сайт, вероятно най-добре да проверите първо все пак.
| |||
| |||
| Благодарение на Дейв, аз havnt проверени на място, мисля, че има шофьори CD, която казва, че тя поддържа Vista и XP, така че си мислиш, че ще има всички драйвери за XP |
|
| |||
| |||
| Повече от вероятно половинка. Дори ако не можете да Вероятно просто отидете онлайн и да ги вземем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Онлайн шофьори също ще бъде по-актуална, отколкото върху компактдиска.
|
| |||
| |||
| Благодаря много за помощта, аз съм се да купя нова версия на XP проформа, тъй като това е най-платформа на CD казва тя има за шофьори, от Fujitsu сайт пише, че тя doesn't поддръжка XP на него, но на диска се казва, че тя не , така ще го отидете |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Назад Става гърба ти става? | Алекс | Общи Софтуер Чат | 3 | 2-ри ноември, 2009 08:55 |
| Как да стигнем Vista задачите & Quicklaunch Обратно в Windows 7 | philthomas | Windows операционни системи | 1 | 7 юни 2009 09:28 |
| Отстраняване компилатори тогава Деинсталиране Kubuntu да се върна към Vista? | Hybr! Г | Linux & Алтернативни OS | 17 | 30 януари 2009 година 17:57 |
| От Vista към XP | HistoryGirl | Windows операционни системи | 9 | 9 януари 2009 17:25 |
| От Vista към XP | HistoryGirl | Windows операционни системи | 2 | 15 ноември 2008 11:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |