![]() |
|
| |||
| |||
| Hi all, γνωρίζω το θέμα αυτό έχει γίνει σε θάνατο, θα πρέπει να ερευνάται το φόρουμ και έχουν πολλές μεικτές απαντήσεις, επιτρέψτε μου να μου εξηγήσει DILEMA. Είμαι μηχανικός και έχει πολλά στοιχεία που θα λειτουργήσει μόνο για XP, είχα να αγοράσω ένα νέο laptop και έπρεπε να χρησιμοποιήσει ένα τοπικό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών όπως είχα £ 450 στην vouchures, ούτως ή άλλως όλα αυτά είναι υλικό vista μοντέλα, γι 'αυτό Έχεις Fujitsu AMILO LI171 τρέχει Vista, opend τώρα έχουν το πάνω τους και είναι ένας οδηγός cd λένε οι οδηγοί και οι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας λέει υποστήριξη για τα Windows Vista, η Microsoft XP Professional, οπότε αυτό σημαίνει μπορώ εκ νέου τη μορφή σκληρούς δίσκους και insatall XP Home Επιπλέον, και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τον οδηγό cd με οδηγούς για xp reintall καθώς αυτό θα αποθηκεύονται όλες οι πληροφορίες μου, και τότε να με σώσεις έχοντας έχουν δύο φορητούς υπολογιστές στο γραφείο μου, anyhelp θα εκτιμηθεί, όπως i dont ξέρτε σίγουρος για αυτό που κάνω, αλλά δώστε μου ένα αυτοκινήτων και thats επίσης μια άλλη ιστορία , Ευχαριστώ για τον χρόνο για να διαβάσετε αυτό το |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι μπορείτε να βάλετε XP σε αυτό, οποιαδήποτε προγράμματα οδήγησης που χρειάζεστε θα πρέπει να είναι σχετικά με την ιστοσελίδα των κατασκευαστών, ίσως καλύτερα να ελέγξετε αν πρώτα.
| |||
| |||
| χάρη dave, i havnt ελέγχεται η ιστοσελίδα όπως νομίζω ότι τα προγράμματα οδήγησης CD που λέει ότι υποστηρίζει Vista και XP, ώστε νομίζεις ότι θα έχει όλους τους οδηγούς για xp |
|
| |||
| |||
| Περισσότερο από πιθανό mate. Ακόμη και αν δεν έχετε τη δυνατότητα ίσως να φύγουμε και να τους online. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Online οδηγοί θα είναι επίσης πιο ενημερωμένοι από ό, τι σε ένα CD.
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, είμαι off για να αγοράσουν μια νέα έκδοση για XP Pro, όπως αυτή είναι η πλατφόρμα της cd λέει ότι έχει για τους οδηγούς, για Fujitsu ιστοσελίδα λέει ότι doesn't υποστήριξη XP σε αυτό το cd, αλλά λέει ότι κάνει , ώστε να αποκτήσει ένα go |