![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, znam taj predmet je urađeno na smrt, imam pronicali foruma mješoviti i imaju mnoge odgovore, neka mi objasni moje dilema. Ja sam mehaničar i imati puno podataka koje će samo raditi na xp, ja sam morala kupiti novi laptop i imao za korištenje lokalnog dućana elektronike kao što sam imao £ 450 u vouchures, ionako su sve zalihe vidik modele, pa sam dobio Fujitsu AMILO LI171 trčanje Vidik, sada imaju opend ga i njihova je vozač cd kazivanje vozač i komunalije rekavši podršku za sustav Windows Vista, Microsoft XP Professional, tako Da li to znači da mogu ponovo formatirati harddrive i insatall XP Home Dodatno, , a zatim koristite driver cd u reintall drivera za xp, jer to bi ste sve moje informacije i onda ste me vlasništvo to imati dva laptop na mom stolu, anyhelp bi bilo poštovati, jer ja dont znati za siguran što radiš, ali ja sam, dajte mi automobila i taj drugi priču , Hvala za uzimanje vremena da pročitate ovaj |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, možete staviti na XP, sve što trebate drivere bi trebao biti na web stranici proizvođača, vjerojatno najbolje da prvi ček ipak.
| |||
| |||
| hvala Dave, ja havnt provjerene lokacije, kao što sam imati cd vozača koji kaže da podržava Vista i XP, tako da li mislite da će imati sve drivere za xp |
|
| |||
| |||
| Više od vjerojatno drugarica. Čak i ako ne možete samo ići vjerojatno online i dobiti ih. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Online vozači će biti i više nego do datuma na CD-u.
|
| |||
| |||
| hvala vrlo velik dio za pomoć, ja sam van kupiti novu inačicu na xp pro, jer je to platforma cd kaže da je za vozača, na Fujitsu website to kaže da se podrška xp na njega, ali kaže da cd on ne , tako da će ga ići |