![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi all, tudom, hogy ebben a témában végeztek, hogy a halál, úgy keresték a fórumokat, és sok vegyes válaszokat, hadd magyarázzam meg az én dilema. Én vagyok a szerelő, és van egy csomó adat, amelyet csak a munka XP volt vásárolni egy új laptopot, és hogy egy helyi elektronikai boltban volt, mint 450 £ az vouchures, egyébként az összes általuk állomány kilátás modellek, tehát én Van egy Fujitsu Amilo LI171 futó Vista, most opend fel, és egy driver CD-t mondván mozdonyvezetők és a közművek mondván támogatja a Windows Vista, a Microsoft XP Professional, így ez azt jelenti, újra formázza a merevlemez és insatall XP Home Ezenkívül és utána a vezető CD-t reintall Illesztőprogramok xp ez menteni minden információ akkor és ments meg, hogy két laptop az asztalomra, anyhelp lenne értékelik, mint én dont tud biztosan, mit csinálok, de adjon nekem egy - kocsiból, és jól amit egy másik történet , Köszönöm, hogy időt, hogy olvassa el ezt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze, hogy nem XP van, minden van szükség a járművezetők kell a gyártó honlapján, talán a legjobb, hogy ellenőrizze első volt.
| |||
| |||
| köszönet dave, i havnt ellenőrizték a helyszínt, azt hiszem, hogy a sofőrök a cd, hogy azt mondja, hogy támogatja a Vista és az XP, úgy gondolja, hogy mind a vezetők számára xp |
|
| |||
| |||
| Több mint valószínű, haver. Még akkor is, ha nem akkor valószínűleg csak online és kap őket. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Online mozdonyvezetők is naprakészebb, mint a CD.
|
| |||
| |||
| Nagyon köszönöm a segítséget, én ki, hogy vegyél egy új változatot XP Pro, mivel ez a platform a CD azt mondja, hogy a járművezetők, a Fujitsu honlapján azt mondja, hogy ez nem támogatja az XP, de a cd mondja, hogy nem , így ad neki megy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vissza Kezd el a back up? | alex | General Chat szoftver | 3 | November 2, 2009 08:55 |
| Hogyan juthat Vista Tálca & QuickLaunch Vissza a Windows 7 | philthomas | A Windows operációs rendszerek | 1 | 7. június 2009 09:28 |
| Grub eltávolítása, majd az Eltávolítás Kubuntu hogy vissza tudjanak menni a Vista? | Hybr! D | Linux és OS Alternatív | 17 | 30. január 2009 17:57 |
| Feladó Vista vissza XP | HistoryGirl | A Windows operációs rendszerek | 9 | 9. január 2009 17:25 |
| Feladó Vista vissza XP | HistoryGirl | A Windows operációs rendszerek | 2 | 15. november 2008 11:28 |
| Téma eszközök | |
| |