kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista vissza xp

Reply

Téma eszközök
Old December 8, 2007, 12:48
Új tag Csoport

Default Vista vissza xp

Hi all, tudom, hogy ebben a témában végeztek, hogy a halál, úgy keresték a fórumokat, és sok vegyes válaszokat, hadd magyarázzam meg az én dilema.
Én vagyok a szerelő, és van egy csomó adat, amelyet csak a munka XP volt vásárolni egy új laptopot, és hogy egy helyi elektronikai boltban volt, mint 450 £ az vouchures, egyébként az összes általuk állomány kilátás modellek, tehát én Van egy Fujitsu Amilo LI171 futó Vista, most opend fel, és egy driver CD-t mondván mozdonyvezetők és a közművek mondván támogatja a Windows Vista, a Microsoft XP Professional, így ez azt jelenti, újra formázza a merevlemez és insatall XP Home Ezenkívül és utána a vezető CD-t reintall Illesztőprogramok xp ez menteni minden információ akkor és ments meg, hogy két laptop az asztalomra, anyhelp lenne értékelik, mint én dont tud biztosan, mit csinálok, de adjon nekem egy - kocsiból, és jól amit egy másik történet , Köszönöm, hogy időt, hogy olvassa el ezt
Old December 8, 2007, 12:53
Administrator Group

Default Vista vissza xp

Persze, hogy nem XP van, minden van szükség a járművezetők kell a gyártó honlapján, talán a legjobb, hogy ellenőrizze első volt.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 8, 2007, 12:55
Új tag Csoport

Default Vista vissza xp

köszönet dave, i havnt ellenőrizték a helyszínt, azt hiszem, hogy a sofőrök a cd, hogy azt mondja, hogy támogatja a Vista és az XP, úgy gondolja, hogy mind a vezetők számára xp
Old December 8, 2007, 13:09
Administrator Group

Default Vista vissza xp

Több mint valószínű, haver.

Még akkor is, ha nem akkor valószínűleg csak online és kap őket.
Old December 8. 2007, 14:20
Donor Group

Default Vista vissza xp

Online mozdonyvezetők is naprakészebb, mint a CD.

My System: = /

Processzor (ok):
AMD 64x2 6000 +
Alaplap:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memória:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optikai meghajtó (k):
CDRW + DVD-RW [kétrétegű]
Case / tápegység:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hűtés:
Zalman CNPS9700NT
Hálózat / Internet:
Két Gigabit / 20MB Cable
Monitor (ok):
19 "HannsG
Operációs rendszer (ek):
XP Pro 32bit
Old December 8, 2007, 14:25
Új tag Csoport

Default Vista vissza xp

Nagyon köszönöm a segítséget, én ki, hogy vegyél egy új változatot XP Pro, mivel ez a platform a CD azt mondja, hogy a járművezetők, a Fujitsu honlapján azt mondja, hogy ez nem támogatja az XP, de a cd mondja, hogy nem , így ad neki megy
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vissza Kezd el a back up? alex General Chat szoftver 3 November 2, 2009 08:55
Hogyan juthat Vista Tálca & QuickLaunch Vissza a Windows 7 philthomas A Windows operációs rendszerek 1 7. június 2009 09:28
Grub eltávolítása, majd az Eltávolítás Kubuntu hogy vissza tudjanak menni a Vista? Hybr! D Linux és OS Alternatív 17 30. január 2009 17:57
Feladó Vista vissza XP HistoryGirl A Windows operációs rendszerek 9 9. január 2009 17:25
Feladó Vista vissza XP HistoryGirl A Windows operációs rendszerek 2 15. november 2008 11:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.