![]() |
|
| |||
| |||
| היי כולם, אני יודע שזה נושא נעשה עד מוות, יש לי את חיפוש פורומים רבות מעורבות תשובות, תן לי להסביר את dilema. אני מכונאי ויש לך הרבה נתונים כי רק עובד על XP, יש לי לקנות מחשב נייד חדש, והייתי חייב להשתמש מקומית בחנות אלקטרוניקה כמו שהיה לי ב 450 £ vouchures, בכל מקרה הם כל מניה היא Vista דגמים, כך אני יש לפעול LI171 Fujitsu amilo Vista, וכעת יש לנו את זה opend שלהם הוא נהג לאמר תקליטור מנהלי התקנים ושל תוכניות שירות אומר התמיכה ב-Windows Vista, מיקרוסופט XP Professional, אז האם זה אומר שאני יכול לעצב מחדש את harddrive XP Home ו insatall נוסף, ואז הנהג להשתמש בתקליטור כדי reintall כמו מנהלי ההתקן עבור XP זה היה חוסך את כל מידע על כך ולשמור צורך יש לי שני מחשבים ניידים על שולחני, anyhelp יהיה appreciated, as I dont יודע בוודאות מה אני עושה, אבל תן לי ובכן thats המכונית ואת סיפור אחר , תודה שהקדשת מזמנך כדי לקרוא את זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן אתה יכול לשים עליו XP, כל מנהלי ההתקנים אתה צריך להיות על יצרני האתר, ככל הנראה הטובה ביותר לבדוק אם כי הראשון.
| |||
| |||
| תודה דייב, אני havnt בדקו את האתר כפי שאני חושבת שיש לי את תקליטור מנהלי התקן שאומר שהוא תומך Vista ו XP, אז אתה חושב שזה יהיה כל מנהלי ההתקנים עבור XP |
|
| |||
| |||
| סביר יותר מאשר חבר. גם אם זה לא רק אתה יכול כנראה ללכת ולקבל אותם באופן מקוון. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Online הנהגים יהיה גם יותר מעודכנת יותר על תקליטור.
|
| |||
| |||
| תודה רבה על העזרה, אני כדי לקנות את הגירסה החדשה על XP Pro כמו זו היא פלטפורמת ה CD אומר לה מנהלי ההתקן, Fujitsu על אתר זה אומר שהוא תומך XP doesn't עליו CD אבל האם זה אומר כי אז תיתן לה ללכת |