![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas visiems, aš žinau, šiuo klausimu buvo atlikta mirties, aš ieškojote forumuose ir turi daug mišrių atsakymus, leiskite man paaiškinti mano dilema. Aš esu mechanikas ir yra duomenų, kad veikia tik ant XP daug, man teko pirkti naują kompiuterį ir turėjo naudoti vietinės elektronikos parduotuvėje, kaip ir turėjo vouchures 450 svarų, vis tiek visi jos ištekliai Vista modeliai, kad aš turiu Fujitsu AMILO LI171 veikia Vista, dabar opend jį ir yra Driver CD sakydamas Drivers and Utilities sakydamas palaiko Windows Vista, XP Professional, Microsoft, kad tai reiškia galiu iš naujo formato diską ir insatall XP Home to, o tada naudoti tvarkyklė CD su reintall tvarkykles Windows XP, nes tai būtų išsaugoti visi mano info ten ir išgelbėti mane atsižvelgdamas į du nešiojamus kompiuterius ant mano stalo, anyhelp bus vertinama, kaip i dont know for sure, ką aš darau, bet man automobilis ir gerai thats kita istorija , Ačiū, kad radote laiko perskaityti šią |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, galite įdėti XP, IT, bet vairuotojai jums reikia, turėtų būti apie gamintojų svetainėje, turbūt geriausiai pirmiausia patikrinkite nors.
| |||
| |||
| Thanks Dave, I havnt tikrinama, kaip aš manau, kad vairuotojai CD svetainę, kuri sako, kad jis palaiko Vista ir XP, todėl jūs manote, kad ji turės visas tvarkykles Windows XP |
|
| |||
| |||
| Daugiau nei tikriausiai mate. Net jei ji nėra jums ko gero, galima tiesiog prie interneto ir gauti juos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prisijungę vairuotojai taip pat bus pateikta daugiau naujausių nei CD.
|
| |||
| |||
| Labai ačiū už pagalbą, aš ne pirkti nauja versija ant XP Pro, nes tai yra platforma CD sako jis vairuotojų, dėl Fujitsu tinklalapyje teigiama, kad tai nepadės paramos XP CD, tačiau sako, kad ji , taip pat bus give it a go |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atgal į viršų's getting jūsų Atgal į viršų? | Alex | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 2 lapkritis 2009 08:55 |
| Kaip gauti Vista užduočių & QuickLaunch Atgal Windows 7 | philthomas | Windows "operacinės sistemos | 1 | 7 birželis 2009 09:28 |
| Šalinama išgraužtų tada Pašalinti Kubuntu grįžti į Vista? | Hybr! D | Linux & Alternative OS | 17 | 30 sausis 2009 17:57 |
| Iš Vista atgal į XP | HistoryGirl | Windows "operacinės sistemos | 9 | 9 sausis 2009 17:25 |
| Iš Vista atgal į XP | HistoryGirl | Windows "operacinės sistemos | 2 | Lapkritis 15, 2008 11:28 |
| Temos įrankiai | |
| |