![]() |
|
| |||
| |||
| hi all, es zinu, šajā jautājumā ir darīts līdz nāvei, man meklēt forumos un ir daudzu jaukto atbildes, ļaujiet man paskaidrot manu dilema. Es esmu mehāniķis un ir daudz datu, kas darbosies tikai uz XP, man ir nācies iegādāties jaunu portatīvo datoru un bija jāizmanto vietējo elektronikas veikalu, kā man bija 450 £ in vouchures, anyway visiem tās krājums ir vista modeļus, tāpēc es got Fujitsu Amilo LI171 darbojas vista tagad ir opend to un to ir vadītājs cd sakot, vadītājiem un komunālie sakot atbalsta windows vista, microsoft XP Professional, tātad tas nozīmē i var re-format Harddrive un insatall XP Home Turklāt, un pēc tam izmantot vadītāja cd lai reintall vadītājiem xp jo tas ļautu saglabāt visas manas info toreiz un save me, kam ir divi portatīvie datori uz mana rakstāmgalda, anyhelp būtu jāvērtē, kā i dont zināt, ko es daru, bet man automašīnu un arī thats cits stāsts , Paldies, ka veltījāt laiku, lai izlasītu šo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā jums var likt XP uz to jebkurš vadītājiem jums būtu jāliek uz ražotāju mājas lapā, iespējams, vislabāk, lai pārbaudītu pirmo though.
| |||
| |||
| thanks dave, i havnt pārbaudīta vieta, kā es domāju, ka ir draiveri cd, kas saka, ka tā atbalsta Windows Vista un XP, lai jūs domājat, ka tas ir visas virzītājspēkiem xp |
|
| |||
| |||
| Vairāk nekā iespējams, mate. Pat ja tas nav varat droši dodieties tiešsaistē un saņemt tos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Online vadītājiem būs vairāk, līdz dienai, nekā CD.
|
| |||
| |||
| Thanks very much help, i am off iegādāties jauno versiju uz XP pro, jo tā ir platforma, cd saka, ka tā ir virzītājspēki, Fujitsu mājas lapā ir teikts, ka tas doesnt atbalsta XP, bet cd saka, ka tas , tāpēc būs arī tā iet |