rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista do XP

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 grudnia 2007, 12:48
Nowe państwa grupy

Default Vista do XP

hi all, wiem ten temat zostało zrobione do śmierci, mam przeszukała forum i wiele mieszanych odpowiedzi, pozwól mi wyjaśnić moje dilema.
Jestem mechanikiem i dużo danych, które działa tylko na xp, i musieli kupić nowy laptop i musiał skorzystać z lokalnego sklepu elektroniki miałem £ 450 w vouchures, mimo wszystko, co stanie się Vista modeli, tak i dostałem fujitsu Amilo LI171 uruchomiony Vista teraz opend to i to ich kierowcy cd powiedzenie mówi sterowników i narzędzi wsparcia dla systemu Windows Vista, Microsoft XP Professional, to czy oznacza to, że mogę ponownie formatowania dysków twardych i insatall XP Home Ponadto, a następnie użyć sterownika CD reintall sterowników xp jak to zapisać wszystkie moje informacje, a następnie zapisać do mnie mając na dwa laptopy na moje biurko, anyhelp byłoby docenić, jak i dont know for sure what I am doing, ale mi samochód i dobrze thats inna historia , Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego
Old 8 grudnia 2007, 12:53
Administrator Group

Default Vista do XP

Tak, możesz umieścić go na XP, wszelkie potrzebne sterowniki powinny być na stronie producenta, najlepiej sprawdzić najpierw though.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 grudnia 2007, 12:55
Nowe państwa grupy

Default Vista do XP

dzięki dave, i havnt sprawdzone witryny, jak sądzę, mają sterowniki cd które mówi, że popiera Vista i XP, więc myślisz, że wszystkie sterowniki dla XP
Old 8 grudnia 2007, 13:09
Administrator Group

Default Vista do XP

Więcej niż prawdopodobne mate.

Nawet jeśli nie możesz prawdopodobnie tylko w trybie online i uzyskać je.
Old 8 grudnia 2007, 14:20
Grupa dawcy

Default Vista do XP

Online kierowców będzie również bardziej aktualne niż na płycie CD.

My System: = /

Procesor (y):
AMD 64x2 6000 +
Płyta główna:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Pamięć RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Karta graficzna (y):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200 GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [dwuwarstwowych]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chłodzenie:
Zalman CNPS9700NT
Sieć / Internet:
dual Gigabit / 20MB Kabel
Monitor (y):
19 "HannsG
Operating System (-y):
XP Pro 32bit
Old 8 grudnia 2007, 14:25
Nowe państwa grupy

Default Vista do XP

dzięki bardzo za pomoc, ja jestem od zakupu nowej wersji XP Pro jest to platforma CD ona dla kierowców, na stronie internetowej firmy Fujitsu twierdzi, że wsparcie doesnt XP na dysku CD, ale mówi, że nie , więc będzie to przejść
Reply

Register

Zakładki