![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi all, wiem ten temat zostało zrobione do śmierci, mam przeszukała forum i wiele mieszanych odpowiedzi, pozwól mi wyjaśnić moje dilema. Jestem mechanikiem i dużo danych, które działa tylko na xp, i musieli kupić nowy laptop i musiał skorzystać z lokalnego sklepu elektroniki miałem £ 450 w vouchures, mimo wszystko, co stanie się Vista modeli, tak i dostałem fujitsu Amilo LI171 uruchomiony Vista teraz opend to i to ich kierowcy cd powiedzenie mówi sterowników i narzędzi wsparcia dla systemu Windows Vista, Microsoft XP Professional, to czy oznacza to, że mogę ponownie formatowania dysków twardych i insatall XP Home Ponadto, a następnie użyć sterownika CD reintall sterowników xp jak to zapisać wszystkie moje informacje, a następnie zapisać do mnie mając na dwa laptopy na moje biurko, anyhelp byłoby docenić, jak i dont know for sure what I am doing, ale mi samochód i dobrze thats inna historia , Dziękuję za poświęcenie czasu na przeczytanie tego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, możesz umieścić go na XP, wszelkie potrzebne sterowniki powinny być na stronie producenta, najlepiej sprawdzić najpierw though.
| |||
| |||
| dzięki dave, i havnt sprawdzone witryny, jak sądzę, mają sterowniki cd które mówi, że popiera Vista i XP, więc myślisz, że wszystkie sterowniki dla XP |
|
| |||
| |||
| Więcej niż prawdopodobne mate. Nawet jeśli nie możesz prawdopodobnie tylko w trybie online i uzyskać je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Online kierowców będzie również bardziej aktualne niż na płycie CD.
|
| |||
| |||
| dzięki bardzo za pomoc, ja jestem od zakupu nowej wersji XP Pro jest to platforma CD ona dla kierowców, na stronie internetowej firmy Fujitsu twierdzi, że wsparcie doesnt XP na dysku CD, ale mówi, że nie , więc będzie to przejść |
![]() |
|
| Zakładki |