![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună tuturor, ştiu că acest subiect a fost făcut la moarte, i-au căutat pe forum şi-au amestecat multe răspunsuri, lasă-mă să-mi explice Dilema. Sunt un mecanic şi să aibă o mulţime de date care va funcţiona doar pe xp, l-am avut de a cumpara un nou laptop şi a trebuit să utilizeze un magazin local de electronice, astfel cum a avut £ i 450 în vouchures, oricum toate acestea stoc este vista modele, aşa că am Avem un Fujitsu AMILO LI171 ruleze Vista, acum au opend l în sus şi în lor este un driver de cd spune de drivere şi utilitare spune suport pentru Windows Vista, Microsoft XP Professional, deci înseamnă asta i se poate re-format de harddrive şi insatall XP Home plus, şi apoi să utilizaţi driver-CD pentru a reintall drivere pentru XP ca acest lucru ar salva toate info meu şi apoi salvaţi-mă să aibă două laptop-uri de pe biroul meu, anyhelp ar fi apreciat, ca i dont şti sigur ce fac, dar da-mi un maşină şi bine Thats o altă poveste , Multumesc pentru timpul de a citi acest |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, puteţi pune XP pe el, orice ai nevoie de drivere ar trebui să fie de pe site-ul producători, probabil cel mai bun, pentru a verifica prima totusi.
| |||
| |||
| mersi Dave, am verificat havnt site, ca cred ca am drivere de CD-ul care spune că-l sprijină XP şi Vista, astfel încât crezi că va avea toate driverele pentru XP |
|
| |||
| |||
| Mai mult decât probabil, colega. Chiar dacă nu puteţi merge, probabil, doar online şi a lua pe ei. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Online şoferii vor fi, de asemenea, mai mult decât până la data de pe un CD.
|
| |||
| |||
| Multumesc foarte mult pentru ajutor, eu sunt în afara de a cumpăra o nouă versiune pe XP Pro, astfel cum aceasta este platforma pe CD-ul spune că a conducătorilor auto, pe site-ul Fujitsu el afirmă că ea doesnt sprijin XP pe el, dar CD-ul spune că n-are , asa ca va dau un du-te |