![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým, viem, že túto tému už bolo urobené na smrť, som Hľadaný fóra a majú mnoho zmiešaných odpovede, nech mi vysvetlí moje dilema. Som mechanik a majú veľa dát, ktoré budú pracovať iba na xp som musel kúpiť nový notebook a museli používať lokálne elektronický obchod, jak jsem 450 libier v vouchures, napriek tomu všetky tieto zásoby je priehľad modely, tak aj mám Fujitsu amilo LI171 systémom Vista, teraz opend to je a ich vodiča cd ovládače a utility príslovie hovorí podpora pre Windows Vista, Microsoft XP Professional, tak to môže znamenať aj re-format disku a insatall XP Home navyše a potom použiť ovládač na cd reintall ovladace pre xp, pretože by to uložiť všetky moje info a potom vymaniť mne musel mať dva notebooky na mojom stole, anyhelp by ocenili, ako i dont vedieť určite, čo robím, ale dej mi auto a tak to je iný príbeh Vďaka, že ste si urobili čas, aby si túto |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, môžete dať XP na neho, všetky ovládače, ktoré potrebujete potrebné na internetových stránkach výrobcu, pravdepodobne najlepšie skontrolovať prvej hoci.
| |||
| |||
| Vďaka dave, aj havnt overí mieste Myslím, že mám ovládače cd, ktorá hovorí, že podporuje Vista a XP, tak si myslíte, že bude mať všetky ovládače pre xp |
|
| |||
| |||
| Viac ako pravdepodobné, kámo. Iv prípade, že nie je možné asi len online a získať ich. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Online vodiči budú tiež viac aktuálne ako na CD.
|
| |||
| |||
| Díky moc za pomoc, tak já už si kúpiť novú verziu na XP Pro, pretože to je platforma cd hovorí, že má pre vodiča, na FUJITSU stránky je napísané, že doesnt podporu xp na cd, ale hovorí, že nemá , tak dám to jít |