![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво свима, знам тај предмет је урађено на смрт, имам проницали форума мјешовити и имају многе одговоре, нека ми објасни моје дилема. Ја сам механичар и да има пуно података које ће само да раде на ксп, ја сам морала купити нови лаптоп и имао за коришћење локалног дистрибутера електронике као што сам имао 450 £ у воуцхурес, ионако су све залихе видик моделе, па сам добио Фујитсу Амила ЛИ171 трчање Видик, сада имају опенд га и њихова је возач цд казивање возач и комуналије рекавши подршку за систем Уиндоус Виста, Мицрософт КСП Профессионал, тако Да ли то значи да могу да поново форматирате харддриве и инсаталл КСП Хоме Додатно, , а затим користите дривер цд у реинталл драјвера за ксп, јер то би сте све моје информације и онда сте ме имајући за имати два лаптоп на мом столу, аныхелп би било поштовати, јер ја донт знати за сигуран шта радиш, али ја сам, дајте ми аутомобила и тај други причу , Хвала за узимање времена да прочитате овај |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, можете ставити на КСП, све што требате дривер би требао бити на веб страници произвођача, вероватно најбоље да први чек ипак.
| |||
| |||
| хвала Даве, ја хавнт проверене локације, као што сам имати цд возача који каже да подржава Виста и КСП, тако да ли мислите да ће имати све дривер за ксп |
|
| |||
| |||
| Више од вероватно другарица. Чак и ако не можете само да иде вероватно онлине и добити их. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Онлине возачи ће бити и више него до датума на ЦД-у.
|
| |||
| |||
| захвалност врло много за помоћ, ја сам ван купити нову верзију на ксп про, јер је то платформа цд каже да је за возача, на Фујитсу уебсите то каже да се подршка ксп на њега, али каже да цд он не , тако да ће га ићи |