az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista geri XP

Reply

Konu Araçları
Old 8 Aralık 2007, 12:48
Yeni Üye Grubu

Default Vista geri XP

Merhabalar, bu konu ölüm oldu biliyorum, i ve birçok karma cevapları bana dilema açıklamama izin forumlarda arama var.
Bir tamirci ve sadece XP'de çalışır çok veri var, yeni bir dizüstü bilgisayar satın almak zorunda kaldı ve yerel bir elektronik mağazasında kullanmak zorundayım as I £ 450 vouchures bulunan, yine tüm hisse senedi Vista modelleri, bu i var bir Fujitsu amilo LI171 Vista çalıştıran şimdi bu opend var ve bunların bir sürücü olduğunu söyleyerek CD sürücü ve yardımcı programları söyleyerek Windows Vista, Microsoft XP Profesyonel destek, bu demek I can re-biçimi sabitdisk ve insatall XP Home Ayrıca, bu ve sonra, anyhelp, mutluluk duyacağız I dont olarak ne yapıyorum emin ama bana verdiğiniz sürücü bu ardından tüm bilgi kaydetmek ve bana büro iki dizüstü bilgisayarlar için olan kaydetmek olarak XP için reintall sürücüleri cd kullanmak araç ve başka bir hikaye şu Bu okumak için zaman ayırdığınız için teşekkürler
Old 8 Aralık 2007, 12:53
Yönetici Grubu

Default Vista geri XP

Evet bunu XP koyabilirsiniz, bu üreticilerin web sitesinde, muhtemelen en iyi olmalıdır ilk olsa kontrol etmek için gereken tüm sürücüleri.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 Aralık 2007, 12:55
Yeni Üye Grubu

Default Vista geri XP

teşekkür Dave, i, o da uzak manzara ve XP destekler diyor, bu nedenle, bu XP için tüm sürücüleri olacak sizce i Sürücüler CD var gibi sitede kontrol havnt
Old 8 Aralık 2007, 13:09
Yönetici Grubu

Default Vista geri XP

Olasılıkla dostum fazla.

Olsa bile, büyük olasılıkla yalnızca çevrimiçi gidebilirsiniz etmez ve onları almak.
Old 8 Aralık 2007, 14:20
Bağış Grubu

Default Vista geri XP

Online sürücüleri de daha bir CD daha güncel.

Benim Sistemi: = /

İşlemci (ler):
AMD 64x2 6000 +
Anakart:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM hafıza:
Korsan XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optik Sürücü (ler):
CDRW + DVD-RW [çift katman]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Soğutma:
Zalman CNPS9700NT
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit / 20MB Kablo
Monitör (ler):
19 "HannsG
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro 32bit
Old 8 Aralık 2007, 14:25
Yeni Üye Grubu

Default Vista geri XP

Yardım için çok teşekkürler, ben XP Pro Bu yeni bir sürüm almanın kapalı pm cd bu, Fujitsu web sitesinde de diyor sürücülerini açıkladı platform olan bu doesnt destek XP ama cd o öyle diyor , bu nedenle gidin verecek
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından