![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Merhabalar, bu konu ölüm oldu biliyorum, i ve birçok karma cevapları bana dilema açıklamama izin forumlarda arama var.
Bir tamirci ve sadece XP'de çalışır çok veri var, yeni bir dizüstü bilgisayar satın almak zorunda kaldı ve yerel bir elektronik mağazasında kullanmak zorundayım as I £ 450 vouchures bulunan, yine tüm hisse senedi Vista modelleri, bu i var bir Fujitsu amilo LI171 Vista çalıştıran şimdi bu opend var ve bunların bir sürücü olduğunu söyleyerek CD sürücü ve yardımcı programları söyleyerek Windows Vista, Microsoft XP Profesyonel destek, bu demek I can re-biçimi sabitdisk ve insatall XP Home Ayrıca, bu ve sonra, anyhelp, mutluluk duyacağız I dont olarak ne yapıyorum emin ama bana verdiğiniz sürücü bu ardından tüm bilgi kaydetmek ve bana büro iki dizüstü bilgisayarlar için olan kaydetmek olarak XP için reintall sürücüleri cd kullanmak araç ve başka bir hikaye şu Bu okumak için zaman ayırdığınız için teşekkürler
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet bunu XP koyabilirsiniz, bu üreticilerin web sitesinde, muhtemelen en iyi olmalıdır ilk olsa kontrol etmek için gereken tüm sürücüleri.
|
|||
|
|||
|
teşekkür Dave, i, o da uzak manzara ve XP destekler diyor, bu nedenle, bu XP için tüm sürücüleri olacak sizce i Sürücüler CD var gibi sitede kontrol havnt
|
|
|
|||
|
|||
|
Olasılıkla dostum fazla.
Olsa bile, büyük olasılıkla yalnızca çevrimiçi gidebilirsiniz etmez ve onları almak. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Online sürücüleri de daha bir CD daha güncel.
|
|
|
|||
|
|||
|
Yardım için çok teşekkürler, ben XP Pro Bu yeni bir sürüm almanın kapalı pm cd bu, Fujitsu web sitesinde de diyor sürücülerini açıkladı platform olan bu doesnt destek XP ama cd o öyle diyor , bu nedenle gidin verecek
|