![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я знаю, цьому питанню було зроблено до смерті, я шукав на форумах і є багато змішаних відповідей, дозвольте мені пояснити мою Dilema. Я механік і є багато даних, які будуть працювати тільки на XP, мені довелося купити новий ноутбук, і довелося використовувати місцевий магазин електроніки, як я £ 450 в vouchures, в усякому разі все, що вони запасу Vista моделей, так що я отримали Fujitsu AMILO LI171 Running Vista, тепер opend його вгору і це драйвер CD говорив з драйверами і утилітами кажучи підтримки Windows Vista, Microsoft XP Professional, так це значить я можу переформатувати жорсткий диск і insatall того додому XP, а потім за допомогою CD з драйверами для reintall драйвера для XP, оскільки це зберегти все те моя інформація і спаси мене необхідності мати два ноутбуки на моєму столі, anyhelp б оцінив, як Dont я точно знаю, що я роблю, але дайте мені автомобілів і добре Thats інша історія , Дякуємо, що знайшли час, щоб прочитати цю |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, ви можете покласти на нього XP, будь-які необхідні драйвери повинні бути на сайт виробників, ймовірно, краще за все перевірити, хоча перше.
| |||
| |||
| Завдяки Дейв, я перевірив havnt сайт, як я думаю, є драйвери, що говорить, що він підтримує Vista і XP, тому що ви думаєте, що він матиме всі драйвери для XP |
|
| |||
| |||
| Більш ніж ймовірно, матем. Навіть якщо це не ви, мабуть, тільки виходити в інтернет і отримати їх. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Онлайн драйверів також будуть більш сучасні, ніж на компакт-диску.
|
| |||
| |||
| Велике спасибі за допомогу, я їду купувати нову версію на XP Pro, так як це платформі компакт говорить вона драйвери для, на сайт Fujitsu він говорить, що doesn't XP підтримку, але КР говориться, що воно , так що дасть йому йти |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Резервне копіювання стає вашою резервної копії? | Alex | General Software чат | 3 | 2 листопада 2009 08:55 |
| Як отримати Vista завдань & Швидкого Назад в Windows 7 | philthomas | Операційні системи Windows | 1 | 7 червня 2009 09:28 |
| Видалення Grub потім видаліть Kubuntu, щоб повернутися в Vista? | Hybr! D | Linux & альтернативних ОС | 17 | 30 січня 2009 17:57 |
| Від Vista до XP | HistoryGirl | Операційні системи Windows | 9 | 9 січня 2009 17:25 |
| Від Vista до XP | HistoryGirl | Операційні системи Windows | 2 | 15 листопада 2008 11:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |