по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Изглед обувка проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 5 декември 2007, 19:05
Новите държави Група

Днес, когато се върнах от работа започнах да си компютър и имам начално меню със списък от възможности, за да изберете устройството, което аз исках да се използва за зареждане ми компютър.

До днес Vista стартира, без да е необходимо да бъдат подканени така.

Аз избрали опция на твърдия диск и след това само на твърдия диск имам на моя компютър и всичко беше ОК от тази точка.

Всякакви идеи за това как просто да си взема PC да използвам моя твърд диск автоматично отново към обувка горе, а след това да се налага да кажа, че аз съм всеки обувка си компютър?

Тичах Startup Ремонт за да се провери дали има някакви проблеми, но тя казва, всичко в C: \ е наред.

Благодаря за всяка помощ.
Old 6-ти декември 2007, 01:09
Номер на групата

Отидете в BIOS (дел при стартиране) и намерете обувка опции меню после премахнете всички устройства, които сте DONT начално зареждане (т.е. всички, с изключение на твърдия диск). Въпреки това, ако сте арго премахнете ги преместите на твърдия диск на върха на списъка.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc